Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenide göbeğin için bol bol mekik çek arkadaşım.hem yağlarınıda riske atmamış olursun.

yok cnm neden kızayım zayıfım gerçekten memnunumda halimden ama azcık yağ olsaydı şu işlem için fena olmazdı:) benim bacaklarda öyle şuan ama inmeye başladı yavaş yavaş. ben ikiisi birbirinden biraz farklı diye biliyorum ama isim olarak yanlış biliyoda olabilirim

Kaçıncı sayfada bu yazı. Ben de başlayayım okumaya.

Kızlar Dipuka nın başına bir şey gelmiş olmasın? Diğer türlü neden son durumunu bize yazmasın ki. Hastanede hasta haliyle bile buraya girmişti iyileştikten sonra neden girmesin?? Onun doktorunu hiç tanıyan yok mu?

benim bilgim yok doktoruyla ilgili sanmıyorum cnm ya bişey olmamıştır tabi merak ediyo insan ama ben bişey olduğuna ihtimal vermiyorum ameliyattan sonra yazmıştı sanki o ilk zamanlar bişey olmamışsa dahada olmaz diye düşünüyorum. belki neti filan yoktur şuanda

Öyledir herhalde. En son iki mayısta yazmıştı bir kaç gün içinde hastaneden çıkacağını. Sonra 7 mayısta girmiş en son ama bir şey yazmamış. İyi olsun da gerisi mühim değil. Ama merak ediyoruz onu keşke girip haber verse durumuyla ilgili.

keşke bi ara girse yazdıklarımızı gördüğünde haberdar eder heralde

Superdry denen sistem ama bende de incelme çok oldu. Beklenen sonuçtu çünkü toplam 140 cc yağ çıkmış ama iyi yine de. Doktorum ak. Ben aslında yağım var sanıyordum ama çıkmamış sor sor problem yok. Naapacan cevaplayacaz mecbuuuuur:)))))))

Kızlar m.ç demişti tam emin değilim ama. Doktoru bayan sanırım

Aşağıdaki linkten ipek_ce arkadaşımızın forumdaki mesajlarina ulasabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=11316530

Son düzenleme:

ne çektin bee:) onlar sordu sen cevapladın :)

ikinci ksımda yazdıklarına katılıyorum. para konusunda da tabii ki mantıklı düşünmüşsün, kolay gelsin diliyorum :)

bence dipuka bu kötü tecrübeden sonra bu konuyu kapatmıştır, tamamen unutmak için bu foruma da girmiyor diye düşünüyorum.
doktoru m. k. diye yazmıştı.

arkadaşlar size şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum, hafta sonu ben yokum.
nasıl da alışmışım buraya

arkadaşlar size şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum, hafta sonu ben yokum.
nasıl da alışmışım buraya

Hoşçakal çok özletme kendini. :)) Ben de çok alıştım buraya eve düşer düşmez soluğu burda alıyorum. Okuldan çıkıp oyun oynamak için bilgisayar başına koşturan çocuklar gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…