Bacak dolgusu yaptıran var mı?

vanillacim ankarada mi olacaksin..ben olali 15 ay olacak. sorabilirsin bana

Piyangodan çıkar gibi çıktın bir anda. Seni daha önce hiç görmemiştim çok sevindim vallahi. Ankarada olan yok burda nerdeyse. O zaman ben hemen sorularıma geçeyim.

F.B ye mi yaptırdın ameliyatını?
Ne kadar para verdin?
Nasıl bir süreçti ameliyat sonrası?
Doktor ilgili mi yoksa ben işimi yapar paramı alırım gerisi seni bağlar modunda mı? Operasyondan sonra durumunla ilgilendi mi?
Erirse eğer rotuş için tekrar para alıyor mu?
Bacakların şimdi ne durumda?
Bacaklarının eski hali çok sorunlu muydu? İyi iş çıkardı mı?
Bacaklarında ne kadar bir erime oldu?

Ayy sor sor bitmez ki sorular. Hepsini cevaplarsan benden mutlusu yok.

kızlar 62 ve 179. sayfaya bakın jezabelin o en sonki fotosu kalın çıkmış yoksa harika ama kaç cclik silikon olduğunu bir türlü bulamadım yada yazmamış

Bahsettiğin fotoğraflar benim şuana kadar gördüğüm en iyi ameliyat sonucu, çok çok güzel ve silikon

Jezabel nazım Durak'a olmuş kendisi de 20 küsür yıldır bu ameliyatı yapıyor başka topiclerde burun vs kendisinden sıkıntılar yaşayan hastaları okudum ama jezabel yaşamamış sanırım, yalnız enteresan olan Nazım durak kasın altına yerleştiriyormuş protezi, mesela Ahmet karacalar ise kasın üstüne :44: Yani bence kasın üstüne yerleşince çok kaslı ve üstelik yapay kaslı durmaz mı implant? Sanki kas altında daha doğal durur gibi geldi bana. Sizce arkadaşlar?

Slm angleliss bende yeni silikon yaptırdım benimkide kasın altına yerlestırıldi ben çok memnunum bencede kas altı daha ıyı çünkü sılıkono dişarıdan hissetmiyorum vücudumda olduğunu bile hissetmiyorum

Selam.. Nasıl oldu kas Altınıqn iyileşme süresi? Resmin var mı?

Evet ben de öyle düşünmüştüm, açıkçası bu topiğin başından beri varım hatta ilk sayfada topiği takip ediyorum ama ameliyat olamadım, burun ameliyatına öncelik verdim ve açıkçası cesaret de edemedim ama bu yaz gözümü karartıp olmayı düşünüyorum ama hala kafamda soru işaretleri var. Önce silikon mu yağ enjeksiyonu mu diye düşünürken şimdi silikona karar verip kas altı yapıcak iyi bir doktor arıyorum. Kafamda a.k vardı ama kas üstü istemem açıkçası, 2. isim olarak h.f öne çıkıyor bu aralar ama sitesinde de öyle ayrıntılı bir bilgi yok kas altı-üstü diye. Yine aynı sorular, sorular...

Sanırım kas altı-üstü iyileşme süresi pek fark etmiyordur. Hem göğüs ameliyatlarında bile kas altı tercih ediliyor pek çok avantajı olduğu için.

Selam.. Nasıl oldu kas Altınıqn iyileşme süresi? Resmin var mı?

Merhaba formlarda yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşların operasyon sonrası cektikleri acı karşısında benim hiç ağrım olmadı ilk günler ördek gibi yürüyordum 5 günden sonra hızlı olmasamda normal yürümeme başladım bende ki biraz sanssızlık sağ baçagimda iç ameliyat sırasında iç kanama olmuş Dr onunda normal olduğunu söyledi onun haricinde sol bacak süper bügün 8 gün iyiyim çok şükür benim şansım hiç agrim olmamAsı resim yüklemeyi becerebilirsem yükleyeceğim

kızlar bugün izmirdeki dr ile görüştüm 5000 tl fiyat verdi ama şimdi burayı okuyunca kafam karıştı kas altı kas üstü sormadım kendi drum ise bacakların gayet güzel olduğunu silikonun yapılmasına gerek olmadığını söyledi gerçi herkes düzeldiğini söylüyor ama topuklu giydiğimde yine ince bilmiyorum belamımı arıyorum

ak niye kas üstü yapıyor nz niye kas altı yapıyor bilen varmı kafa karıştırıcı bir durum

ay maşallah yaaa... inşallah çok iyi olacak senin de...

daha çok yeni seninkiler ya... bence acele karar verme.

aaa eglly burdaymış hoşgeldin arkadaşım

Hoşbulduk arkadaşim burası resmen alışkanlık oldu seviyorum burayı demin ki yanlışı düzelteyim benim silikon da kas la derinin arasıymiş fazla yabancı dilim olmadığından Dr söylediği ni yanlış anlamışım şimdi eşime sordum 😞yanlış bilgilendırdiğim için özürdilerim ayrıca sen biraz daha bekle arkadaşım senin ki daha yeni

Resmin varmi canım görürsek fıkır verırız bırde sılikon uzun bacaklara daha çok yakışıyor bence

Resmin varmi canım görürsek fıkır verırız bırde sılikon uzun bacaklara daha çok yakışıyor bence

maalesef bacaklarım kısa boyum 160 uzun değilim yaşım geçmeden sorunumu tamamiyle halletmek istiyorum boyum uzun olsa hep babet giyerdim ve 2. operasyonu düşünmezdim bile fotoyuda koymayı bilsem zaten hemen koyucamda başkalarına mecbursun onlarıda bıktırmışım öyle diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…