- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
vanillacim ankarada mi olacaksin..ben olali 15 ay olacak. sorabilirsin bana
kızlar 62 ve 179. sayfaya bakın jezabelin o en sonki fotosu kalın çıkmış yoksa harika ama kaç cclik silikon olduğunu bir türlü bulamadım yada yazmamış
Bahsettiğin fotoğraflar benim şuana kadar gördüğüm en iyi ameliyat sonucu, çok çok güzel ve silikon
Jezabel nazım Durak'a olmuş kendisi de 20 küsür yıldır bu ameliyatı yapıyor başka topiclerde burun vs kendisinden sıkıntılar yaşayan hastaları okudum ama jezabel yaşamamış sanırım, yalnız enteresan olan Nazım durak kasın altına yerleştiriyormuş protezi, mesela Ahmet karacalar ise kasın üstüne :44: Yani bence kasın üstüne yerleşince çok kaslı ve üstelik yapay kaslı durmaz mı implant? Sanki kas altında daha doğal durur gibi geldi bana. Sizce arkadaşlar?
Slm angleliss bende yeni silikon yaptırdım benimkide kasın altına yerlestırıldi ben çok memnunum bencede kas altı daha ıyı çünkü sılıkono dişarıdan hissetmiyorum vücudumda olduğunu bile hissetmiyorum
Selam.. Nasıl oldu kas Altınıqn iyileşme süresi? Resmin var mı?
Merhaba formlarda yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşların operasyon sonrası cektikleri acı karşısında benim hiç ağrım olmadı ilk günler ördek gibi yürüyordum 5 günden sonra hızlı olmasamda normal yürümeme başladım bende ki biraz sanssızlık sağ baçagimda iç ameliyat sırasında iç kanama olmuş Dr onunda normal olduğunu söyledi onun haricinde sol bacak süper bügün 8 gün iyiyim çok şükür benim şansım hiç agrim olmamAsı resim yüklemeyi becerebilirsem yükleyeceğim
kızlar bugün izmirdeki dr ile görüştüm 5000 tl fiyat verdi ama şimdi burayı okuyunca kafam karıştı kas altı kas üstü sormadım kendi drum ise bacakların gayet güzel olduğunu silikonun yapılmasına gerek olmadığını söyledi gerçi herkes düzeldiğini söylüyor ama topuklu giydiğimde yine ince bilmiyorum belamımı arıyorum
aaa eglly burdaymış hoşgeldin arkadaşım
burada durumundan memnun olan birilerini görmek umut ve mutluluk kaynağı
kızlar bugün izmirdeki dr ile görüştüm 5000 tl fiyat verdi ama şimdi burayı okuyunca kafam karıştı kas altı kas üstü sormadım kendi drum ise bacakların gayet güzel olduğunu silikonun yapılmasına gerek olmadığını söyledi gerçi herkes düzeldiğini söylüyor ama topuklu giydiğimde yine ince bilmiyorum belamımı arıyorum
ay maşallah yaaa... inşallah çok iyi olacak senin de...
Resmin varmi canım görürsek fıkır verırız bırde sılikon uzun bacaklara daha çok yakışıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?