Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yok arkadaşım olur mu öyle, soracaksın tabii,
canım papatya, işleri yoğun olduğundan gelmiyor sanırım, perşembe kontrolü var. adanancy de öyledir tahminimce, ben takıntılı biri olarak buraya da takıldım :)
ben ameliyat öncesi önlüğü giydim, çamaşırı çıkardım, sedyeye yattım, gerisini hatırlamıyorum.batikon kısmını ben baygınken yapmışlardır.
bir ay sonra yürümenden anlamazlar, ama benim gibi morarırsan bir şeyler uydurur musun? benim cildimde izler zor geçer, yağ alınan yerlerdeki izler de duruyor hala, annen dikkatliyse merak edebilir,sende iki yerde olacak galiba, kırmızı delikler.ama cildin pürüzsüz değilse arada kaynar. bir de bağdaş kurarken, çömelirken zorlanırsın, onları da belim ağrıyor vs. yapmazsın. çorap konusu da herkeste farklı oluyormuş. bana öncesinde ne kadar giydireceğim belli olmaz dedi. uyandığımda dizden göğüs altına kadar korse vardı, dizden aşağıda da çorap. sıcakta sıkar mı? evet, ama ben üç gün giydim, sonra tayt giydim, sonra bir süre kilotlu çorap, böyle olursa pamuklu, penye tarzı taytlarla geçirir rahat edersin, benim çok yerden yağ aldığı halde korseyi az giydim, senin işlemin daha basitti diye hatırlıyorum.

raporu doktorla konuştum, ben büyük bir hastanede olacağını düşünerek başka bir doktor yazsa demiştim, doktor da ben sahte işlere giremem dedi. sonra anladım ki küçük bir estetik kiniğinde ameliyat, yani zaten başka doktor da yok. öncesinde de aile hekimiyle konuşmadım, çekindim tepkisinden. neticede ameliyathanede üşütmüşüm, boğaz ağrısının ve bir arkadaşımın tanıdığı doktor yardımıyla üç günlük rapor alabildim.

canım yağ zaten yeterince depolu bende.ve buna ohh iyi iyi diyeceğim aklıma hiç gelmezdiii :)))

benimde serrti canım halada çok ayakta durunca sertleşiyor ve yağ konulan yer şişiyor.işte o zaman dizler hariç tam istediğim gibi oluyor aslında :))) ama fazla uzun sürmüyor şişlik.dinlenince 1-2 saat içinde iniyor yine (( benim karnıma bişey yapılmadığı için karın ağrısı çekmedimm canım.ben ataşehirde olmadığım için bana hemen korse yada çorap vermedi doktor.ameliyattan çıktığım çorabı 2 gün giydim.sonra beni korse satan bi yere yönlendirdiler arkadaşım gidip oradan aldı.ama dize kadar değildi tam korse.12 gün onu giydim.sonra ayaklarım çok şişti ve doktora varis çorabına geçeyim mi diye sordum.o da düşük basınçlı giyebileceğimi söyledi.bende netten siparişle aldım bi tane. gelincede korseyi çıkarıp onu giymeye başladım.ve onu giymemle büyük ölçüde rahatladım.ayaklarımdaki şiş indi sadece dizlerimdeki ağrı kaldı.belki baştan itibaren bende çorapla korseyi giyseydim hiç sorun yaşamayacaktım.korseyi basenlerden simit bölgesinden yağ alındığı için verdi doktor sanırım.sormadım hiç neden diye.

benim olduğum hastane büyük bir hastaneydi.ameliyattan sonra bi bayan geldi ve rapor isteyip istemediğimi sordu.acilden doktorla aramda iletişimi kurdu ve ben hemen iyi olurum diye ctesiden itibaren 5 günlük rapor istedim.sorun çıkarmadan verdiler.kendi doktorumda veririm dedi ama estetik geçerli olr mu bide olsa bile onu nasıl vereceğimi düşündüğümden ondan istemediğimi söyledim.çba raporum bitince ve iyi olamayınca başka bi hastaneye gidip 3 günlük rapor alayım dedim orada hayır veremeyiz dediler.sonra bi tanıdık aracılığıyla başka bi hastaneden aldık.

Günaydın Muem şimdi bir de topuklu ayakkabıyla resim koyacağım arası daha da açık duruyor , dışarıdan tarafsız gözle bir bak ben elbise giyebilirmiyim bu bacaklarla, bu bacaklar biraz daha da eriyecek düşün

günaydın heidicik:))) bende topuklu ayakkabı giyince arası açılıyor.ve aslında çevreme baktığımda öyle olupta etek giyen çok var.sanırım artık sorun bacaklarda değil bizim kendimizde (( bende daha hiç elbise giyemedim malesef.

benim de topukluyla açılıyor. pazartesi doktordayım, tamam oturmuş derse hem diyet yapmayı hem hamile kalmayı soracağım.
hem de topukluyla fotoğraf koyarım, ben takmıyorum artık yapışmış bacaklar yapışmamış,, boş ver, düzgün mü, tamam, paranteze dönmesin de

Arkadaşlar kimdi hatırlamıyorum ama , şu japonların çarpık bacak düzeltme linkini koymuştu, ben o hareketleri birazcık denedim , yeni ameliyat olduğum için çok tekrarlayamadım ama düzenli yapılırsa işe yarayacak gibi görünüyor , deneyin ve sonuçlarını yazın lütfen ben o hareketi deneyince bacaklarım birbirine zorlanmadan yaklaşıyor gerçekten ama bir dakika içinde geri yerlerine dönüyorlar, bu yukarıdan aşağa leğen kemiğinin eğriliğinden dolayı çarpıklıkları falan düzeltiyor galiba.

Canım biryere yaz unutmamak için o, japonların hareketlerini yap doktora ve bunun bilimsel bir yanı var mı yoksa gözyanılması mı bir soruver, eğer gerçeklik varsa süper ötesi birşey, ameliyat olmadan çarpıklıklar büyük ölçüde düzeltilebeilir.

düzenli ve çok fazla tekrarla olabilir bence, benim için zor.

tamam onu da sorayım, unutmamak için yazayım. :)

Son düzenleme:
yenide:

mesaj sayım 28 olduğu için özelden kimseye yazamıyorum

çok teşekkür ederim üşenmeyip cevap yazdığın için:) peki silikonun yağ enjektesinin fiyatları yaklaşık olarak ne kadar? bunu da cevaplarsan başka bişey sormıycam:)

Kızlarr bakın bugün ne farkettim. Bacaklarım çok güzel diye hava atıp duran biricik arkadaşım topuklu giyince bacakları ayrılıyor. Üstelik normalde gerçekten de güzel bacakları var. Ve bunun farkında değil çok güzeller diye dolanıyor ortada. Hahahah şimdi bir daha güzel müzel desin kafasına oklavayla vurucam. Ohh neşem yerime geldi vallahi. Yaşasın kötülük.

Bizde böyle bir sorun olduğu için biz artık bacak feşisti kıvamına geldik çok inceliyoruz o yüzden batıyo bize en küçük kusur. Oysaki o hiç farkında değil onun gibi başkaları da farkında değil. Çünkü dikkat etmesine gerek yok. 5 parmağı olan biri acaba diğer insanların da elinde 5 parmak var mı diye dikkat eder mi hiç 6 parmaklı olan dikkat eder ancak. Bizimkisi de o hesap. Takıp duruyoruz. Çarpık olmasın da birleşmesin bu hiç önemli değil.

O zaman ne yapıyoruz takmıyoruz. Bırakın topuklu giyince ayrık dursun. :))))))

Işte bu kadar arkadaşım, alışveriş sitelerinde, evlilik programlarinda her yerde bakiyorum, topuklu giyince ayrılıyor bacaklar, demek ki normal bu, takacak hiçbir sey yok. benim düzle de ayrı artik gerci ama, katlıyorum sana, kimse kimseyi bizim kadar incelemiyor, bilmeyen de bakmaz bizim bacaklarimıza zaten. :))

Ben ameliyat olmadan önce benden başka herkes sütun görünürdü bana, şimdi tabii ki benim eski halimden guzeller ama kusursuz degiller, ve etek tayt vs. giyerken görüyorum tabii, Rahatlik önemli,

Sen cok yasa béni cok güldürdün Allah'da seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…