şimdilikiyi diyor dr. ah bir uyuyabilsem yemin ederim uykusuzluktan ölüyorum.ne yapacagımı şaşırdım baş ağrısından yan nezaman yatacagım arkadaşlar?üç minder üç yastık minarenin tepesinde yatabilirmi insan zaten tepeden tırnağa acıyor heryerim. Çorabı parçalayıp atasım geliyor.geceler işkence gibi bana.sizi de sıkmadan balkona çıkayım ben hiç değilse etrafa bakınıyorum sabah oluyor.iyi geceler canım arkadaşlarım
Ameliyat olanlar rapor olayini ne yaptiniz doktor kac gun rapor veriyor en fazla ve raporda ne yaziyor acaba :)
şimdilikiyi diyor dr. ah bir uyuyabilsem yemin ederim uykusuzluktan ölüyorum.ne yapacagımı şaşırdım baş ağrısından yan nezaman yatacagım arkadaşlar?üç minder üç yastık minarenin tepesinde yatabilirmi insan zaten tepeden tırnağa acıyor heryerim. Çorabı parçalayıp atasım geliyor.geceler işkence gibi bana.sizi de sıkmadan balkona çıkayım ben hiç değilse etrafa bakınıyorum sabah oluyor.iyi geceler canım arkadaşlarım
Bbuglem bugün nasılsın yine enfeksiyon devam edıyormu?
arkadaşlar ben de bu hafta güvenilir bir doktordan randevu aldım, çok heyacanlıyım :)) fakat bende şöyle bir sorun var; bacaklarımın dizden yukarısı vücuduma göre fena değil ve düz, dizden altı ise yukarıya göre çok kalın ve çarpık.. diz altında bir parantezlik var. benim aklımda bir kaç yöntem var ama nasıl oluyo, ben kararlı mı gidiyorum, dr 'şunları yapsak iyi olur' diyo mu? bir de ayak bileklerim kalın.. randevu esnasında nelere dikkat etmeliyim? yoksa tamamen dr a mı bırakmalıyım? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Ameliyat olanlar rapor olayini ne yaptiniz doktor kac gun rapor veriyor en fazla ve raporda ne yaziyor acaba :)
Bir problem cıkmamasına senin adına sevindim gözün Aydın dıyeyim peki merak ettım silikonun kas altına veya üstüne konmasındaki fark neymiş öğrenebildinmi?teşekkür ederim cnm bu gün doktora gittim kontrole eriyen dikişlerden olduğunu söyledi reaksiyon olarak gelişmiş. değişik bişey yapıştırdı oraya iyileşene kadar kalacakmış. doktora merak ettiklerimide sordum silikonu kas altına değil üstüne koymuş ve şu cc muhabbetinide tam olarak öğrendim 90 cc 110 cc veya 140 cc kalınlık acısından yani enden hep aynıymış hiç farketmiyomuş sadece boy olarak değişiyormuş kuyruk kısmıdaha uzun oluyormuş yani bileğe kadar olan kısım
Bir problem cıkmamasına senin adına sevindim gözün Aydın dıyeyim peki merak ettım silikonun kas altına veya üstüne konmasındaki fark neymiş öğrenebildinmi?
Uzuldum simdi ben mayis sonu gibi dusunuyordum dersler bitmis olur ogrenciler gelmiyo zaten haziranda pek rapor verselerdi iyiydi. Ya millet rapor alip alip memleketine gidiyo her firsatta 5 yildr calisiyorum hc yapmadm cesaret edemedm ama mecbur yapcaz bi yalan dolan rapor ayarliycaz hc de sevmiyorum minnet etmeyi bna bi rapor ayarlasanz nasil dcem bakalm :)) off hr sey bi anda olsa btse keske.
teşekkür ederim cnm bu gün doktora gittim kontrole eriyen dikişlerden olduğunu söyledi reaksiyon olarak gelişmiş. değişik bişey yapıştırdı oraya iyileşene kadar kalacakmış. doktora merak ettiklerimide sordum silikonu kas altına değil üstüne koymuş ve şu cc muhabbetinide tam olarak öğrendim 90 cc 110 cc veya 140 cc kalınlık acısından yani enden hep aynıymış hiç farketmiyomuş sadece boy olarak değişiyormuş kuyruk kısmıdaha uzun oluyormuş yani bileğe kadar olan kısım
çok ilginç. doktor bana kalın istemiyorsan küçük bir silikon koyarım demişti ama. demek ki o uzun olması da etkiliyor kısa koyunca bir kısmı tombik oluyor, uzun büyük koyunca aşağı kadar kalınlaşıyor, olabilir, mantıklı bence.
ve geçmiş olsun bacakların için :)
Canım benim ya. hala bu kadar sıkıntı çekmene çok üzüldüm. eşin başladı mı işine? 10 güne ben daha iyiydim senin anlattıklarına göre ya.
çok geçmiş olsun arkadaşım senin için dua ediyoruz bi an önce sağlığına kavuş diye
çok tşk ederim canım ya niye böyle oldu bilmiyorum okadar canı tatlı bir kadın değilim ama neden oldu sizin iyi olmanıza çok sevindi ve EGGLY nin
Arkadaslar ameliyat olan herkese cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda cok aci sizi cekmeden iyilesirsiniz. Bir sorum olacak istanbulda n.d. yada a.k. a ameliyat olan var mi? Buyuk hastaneler mi yoksa adini duyurmus bu doktorlar mi daha guvenlidir? Maaliyet olarak hangisini tercih etmeliyim dusuncelerinizi paylasirsanz cokk sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?