Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım arkadaşim umarım tez zamanda sağliğına kavuşursun senin adına çok üzüldüm arada durumundan haberdar edersen sevinirim Allah'dan bol bol bol şifalar

raporu nasıl aldın canım? işe gidemiyorsundur herhalde. ben de belden basenden yağ alındığı için uzun süre yan yatamadım ama papatya hemen yan yatmıştı, doktor izin vermiş. iğne verse doktor sana ağrıların için, daha etkili olmaz mı?
doktor durumun iyi desin de iyileşeceğini bilerek beklemek daha kolay olur

Bbuglem bugün nasılsın yine enfeksiyon devam edıyormu?

teşekkür ederim cnm bu gün doktora gittim kontrole eriyen dikişlerden olduğunu söyledi reaksiyon olarak gelişmiş. değişik bişey yapıştırdı oraya iyileşene kadar kalacakmış. doktora merak ettiklerimide sordum silikonu kas altına değil üstüne koymuş ve şu cc muhabbetinide tam olarak öğrendim 90 cc 110 cc veya 140 cc kalınlık acısından yani enden hep aynıymış hiç farketmiyomuş sadece boy olarak değişiyormuş kuyruk kısmıdaha uzun oluyormuş yani bileğe kadar olan kısım

çok geçmiş olsun arkadaşım senin için dua ediyoruz bi an önce sağlığına kavuş diye

bence doktora bacaklarını göster, o da şöyle iyi olur, bunu yaparız diyecektir. sonuçta saç kestirmiyorsun ki model belirleyesin. duruma göre en iyisi nasıl olacaksa doktor söyleyecektir.
bana göre doktorlar sonucu daha iyi canlandırabiliyor gözünde, örneğin meme protezinde hasta çok büyük istemem diyerek doktorun önerdiğinden küçük bir protez koyduruyor, sonra bu küçük oldu diyerek doktoru dinlemediğine pişman oluyor.
yani benim tecrübelerim bu kadar, diğer arkadaşlar da fikir verecektir.

Ameliyat olanlar rapor olayini ne yaptiniz doktor kac gun rapor veriyor en fazla ve raporda ne yaziyor acaba :)

estetik ameliyat olduğu için rapor sıkıntılı cnm. eğer memursan hele iş göremez raporu veremiyolar sadece istirahat raporu veribiliyo doktor.istirahat raporunu kabul ediyolarsa onu yazar ama etmiyolarsa başka bi tanıyla iş göremez alman lazım. doktorla öncden konuş ben konuşmuştum ama bu konuda çok sıkıntı çektim. ameliyat olacağın hastanede sana ortapediden falan doktor bi rapor ayarlasın. bu konuda çok kızıyorum doktorlara ve dış doktorlara ameliyat yaptıran hastanelere para kazanmak için ameliyat yaptırıyo ama bi raporu ayarlayamıyolar hastanede o kadar doktor varken hastane yönetiminin bunu ayarlaması lazım dışardan doktor alıyosa ben bu işleri iyi biliyorum yapılmıycak şeyler değil ama uğraşmıyolar mutlaka önceden konuş rapor işini bu şekilde ayarlayabilirsiniz diyede yol göster başka türlü zor oluyo cnm. ha tabi eğer doktor ameliyat olacağın hastaneye bağlı çalışıyosa zaten sıkıntı olmuyo ama seninkininde muayanesi vardır anlaştığı hastanede ameliyat yapıyodur çoğu öyle çünkü

Bir problem cıkmamasına senin adına sevindim gözün Aydın dıyeyim peki merak ettım silikonun kas altına veya üstüne konmasındaki fark neymiş öğrenebildinmi?

Uzuldum simdi ben mayis sonu gibi dusunuyordum dersler bitmis olur ogrenciler gelmiyo zaten haziranda pek rapor verselerdi iyiydi. Ya millet rapor alip alip memleketine gidiyo her firsatta 5 yildr calisiyorum hc yapmadm cesaret edemedm ama mecbur yapcaz bi yalan dolan rapor ayarliycaz hc de sevmiyorum minnet etmeyi bna bi rapor ayarlasanz nasil dcem bakalm :)) off hr sey bi anda olsa btse keske.

Bir problem cıkmamasına senin adına sevindim gözün Aydın dıyeyim peki merak ettım silikonun kas altına veya üstüne konmasındaki fark neymiş öğrenebildinmi?

hayır farkı sormadım maalesef aklıma gelmedi. keşke sorsaydım nese bidahaki seferde onu sorarım artık

cnm bu minnet etmek değil ki öyle düşünme sana ameliyat yapıyo o kadar para veriyosun ayarlıycak tabiki ayarlaması gerekiyo. bi konuş mutlaka bişeyler yapıyodur o kadar ameliyat olan insan var sonuçta sıkma canını hallolur

çok ilginç. doktor bana kalın istemiyorsan küçük bir silikon koyarım demişti ama. demek ki o uzun olması da etkiliyor kısa koyunca bir kısmı tombik oluyor, uzun büyük koyunca aşağı kadar kalınlaşıyor, olabilir, mantıklı bence.

ve geçmiş olsun bacakların için :)

evet bende şaşırdım cnm ama öyleymiş. bilek kısmı kalın olanlar için aşağı kadar uzun olanlar kötü olur alt bölgeyide kalınlaştırdığı için. teşekkür ederim cnm

Arkadaslar ameliyat olan herkese cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda cok aci sizi cekmeden iyilesirsiniz. Bir sorum olacak istanbulda n.d. yada a.k. a ameliyat olan var mi? Buyuk hastaneler mi yoksa adini duyurmus bu doktorlar mi daha guvenlidir? Maaliyet olarak hangisini tercih etmeliyim dusuncelerinizi paylasirsanz cokk sevinirim

Canım benim ya. hala bu kadar sıkıntı çekmene çok üzüldüm. eşin başladı mı işine? 10 güne ben daha iyiydim senin anlattıklarına göre ya.

başladı başladı ne yapsın dün döndük bikere bile doktoru görmeden.hep tel la sekreter ile görüştük.neden bu kadr sert anlamadım halen bacaklar. masaj yapmam gerekiyormu birde sen corapla korseyle mi uyudun on günden sonrada.allahım ne zaman çıkacak bunlar.ay şöyle bir araya gelsek te herşeyi sorsak konuşsak otursak tabi ben uzanarak ne güzel olurd böyle utanıyorum ameliyata girmeden sor çık sor

çok tşk ederim canım ya niye böyle oldu bilmiyorum okadar canı tatlı bir kadın değilim ama neden oldu sizin iyi olmanıza çok sevindi ve EGGLY nin

herkesde farklı sorunlar olabiliyor cnm benimde dikişlerim enfekte oldu doktor geçecek dediyse telaş etmene gerek yok yavaş yavaş olsada iyiye gidiyordur durumun biraz sabırlı olmaktan başka çaremiz yok . seninde kızlar bu gün çok iyiym çok rahat uyudum yazacağın günleri bekliyoruz

Bn de h.f ile maillestm muayene ucreti almiyormus bna uzak ama nedense olmlu elektrik aldm dh gorusmeden. Umarm hfta sonu da muayenehanesndedir benm icn dha uygun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…