Arkadaşlar birazdan tekrar koyacağım resinler ama gece sileceğim yine yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum , ben tam tatmin olmadım açıkcası bacaklarımdanhala birleşmiyorlar . okadar para okadar acı bu görüntüye değdi mi bilmiyorum açıkçası
Bn de h.f ile maillestm muayene ucreti almiyormus bna uzak ama nedense olmlu elektrik aldm dh gorusmeden. Umarm hfta sonu da muayenehanesndedir benm icn dha uygun olacak
heidicik, kaldırmışsın fotoğrafları, yamukluk değil de incelik varmış sanırım sende. ilki de iyi olmuş ama tabii ikinciyle tam başarı sağlanmış. fotoğrafı kaçıranlar da merak edecek. benim de inceldi bacaklar,belki senin ilk ameliyat fotoğrafına benziyor olabilir. erimesin diye yedikçe yukarısı oldu balon. şimdi rejim yapsam mı karar veremiyorum :44:ama kötü oldu, şiştim
başladı başladı ne yapsın dün döndük bikere bile doktoru görmeden.hep tel la sekreter ile görüştük.neden bu kadr sert anlamadım halen bacaklar. masaj yapmam gerekiyormu birde sen corapla korseyle mi uyudun on günden sonrada.allahım ne zaman çıkacak bunlar.ay şöyle bir araya gelsek te herşeyi sorsak konuşsak otursak tabi ben uzanarak ne güzel olurd böyle utanıyorum ameliyata girmeden sor çık sor
Yenide beğendin mi bacaklarımı , ben belkide tarafsız bakamıyorum, benim kemik de eğri , ve bacağım da inceydiüst tarafı da birleşmiyor , hele bir de topuklu ayakkabıyla iyice ayırık görünüyor, şimdi çarpıklık gitti ama ayırık bacaklarım
evet o da f.b. ye yaptirdi. benimki tamamen talihsizlikmis. oyle demisti doktor. bugune kadar yuzlerce ameliyat yaptim sikintili olanlardan sen 2. sin demisti. alt tarafa koydugu yag diz icine kacmis. cikik duruyodu zaten diz ici. sonra oradaki yagi siringayla cekip alt bacaga enjekte etmisti yeniden..kendisi dis yanlardan almiyomus. cok dogru bulmuyorum orada az miktarda yag vardir. onu da alirken kaslara zarar verilebilir gibi bisi demisti.
eskisine gore memnunum evet. kilo verdigimde nasil olacak merak etmiyo da degilim :26: herkesin istedigi gibi olsun bacaklari
Tüh ben dış yanlardan da almasını istiyordum. Benim dışlar balon gibi.Aman yaptırayım da en kötüsüne razı olucam zaten. Çok teşekkürler. Elbet sen de kilo verince daha iyi olcaktır. Şekilsiz şişmemiştir herhalde her yer eşit şişmiştir. Hepimize hayırlısı.
bende yaptırmadan önce aman yaptırayımda bundan az biraz iyi olsun yeter diyordum ama ameliyat olunca öle demiyor insan.olmuşken en güzeli olsun istiyor :))) bu sefer şöyle olsaydı daha mi iyi olurdu demeler başlıyor :))) vee sonu gelmiyor bunların ofss yaptırdımda ohhh bitti diyemiyorumm ne kötüüü:))) inşş en kısa zamanda sende olur istediğin bacaklara kavuşursunn
ayy o lafları söyleyeceğim günler de tez vakitte gelsin inşallah. Yok yok öyle rotuşlar istemeyecek kadar iyi olsun. A ikilemde kaldım. :))
senin bacakların bence şuan çok çok iyi. Topuklu ayakkabıyla da gayet güzel duruyor. Zaten eğrilik yok bacaklarında. Sen şanslı taraftansın. :))
Yenide beğendin mi bacaklarımı , ben belkide tarafsız bakamıyorum, benim kemik de eğri , ve bacağım da inceydiüst tarafı da birleşmiyor , hele bir de topuklu ayakkabıyla iyice ayırık görünüyor, şimdi çarpıklık gitti ama ayırık bacaklarım
heidicik bende senin durumundayım.yani topuklu ayakkabıyla bacaklarım garip duruyor.benim üst çok kalın.alt yağ konulmasına rağmen hala ince geliyor bana.sen rötuş yaptırdın sanırım.buna doktor mu sen mi karar verdin? bende düşünüyorum rötuşu.madem o kadar acıya katlandım bi kere daha katlanıp daha iyi olabilecekken ve bu şansım varken bunu değerlendirmek istiyorum
sen senin için yeterli olmadığını söylüyorsun o da tekrar yapıyor ameliyat.
beğendim, bence gayet doğal, sanki hep öyleymiş gibi duran bacakların olmuş.
ben ameliyat olmadan önce benden başka herkesin bacakları çok düzgün görünürdü gözüme. şimdi kusurları görüyorum, bakıyorum, benim önceki halimden tabii ki çok güzel, o nedenle de etek de tayt da giyiyorlar. ama kusursuz değil. ben de elbiseyle gidiyorum işe, bakıyorum aynada durup durup, düzle bile ayrı duruyor bacaklar, ama yamuk durmuyor, okulda bilen arkadaşlarıma soruyorum, gayet normal diyorlar. yani kimse bizim kadar incelemiyor, yamuk ya da parantez olarak dikkat çekmedikten sonra bence inceliğin de birleşmenin de önemi yok, abartmayalım, mutlu olalım
diz içlerinden de aldı mı doktor? sanki eskisi çıkıkmış.
Sen kime ameliyat oldun canım. İkinci ameliyatta olmuş ama ilki gerçekten başarısızdı sanki. Yağ mı çıkmadı acaba. İkincisinde daha dolgun daha tatlı olmuş. Hem senin de ust bacak ayrık olduğu için tam birleşmez ki bence gayet iyi. Doğal duruyor. Fazla takma bu konuyu çarpık olmasa da ne çirkin bacakları olan insanlar var onlar özgürce eteklerini giyetken biz pantolonlara mahkum kaldık. :95: Çıkar o günlerin acısını. :)))
Başarısız yanlış oldu daha ince olmuş daha iyisi olabilirmiş ilkinde.
tşkrler :))) ne kadar süre sonra oldun rötuşu.ben 3 ayı doldurunca zaman kaybetmeden olmak istiyorum ama inş zaman olarak banada doktorada uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?