Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Benim bacaklarim bileklerimden itibaren kalinlasmaya basliyor yukari dogru cogunun bilek kismi 3-4 cm ince snra yavasca kalinlasmaya basliyor. O yuzden sanirim ince gorunmuyor. Anlatabldm mi bilmiyorum :))) of h.f ile gorusucem soguk algnligm bi gecsin hemen gorusme talep edicem ins

Mrb meslektasim ayni zamanda kader arkdsm kime oluyosn ameliyatini bakalm ne yaptracaksn ne kdra anlastnz ve ve ve rapor olayni gorustun mu malum ilkogretmdeysen seminer var:/

Gitsek ya artkkkk

Ben o.i.'e mail yazmıştım cevap yazmış silikon ile ilgili ve muayene ücretsizmiş. Okulların tatil olmasını bekliyorum aslında, sonra birkaç doktoru gezmeyi planlıyorum :) Ayrıca 628deki fotoğrafa üşenmeden gittim baktım bence o foto alttan çekildiği için de biraz yanıltıyor olabilir malum bacaklar alttan çekince kalın çıkar hep. Hem nette gezdiğimde çok güzel silikon sonuçları görüyorum.

gibi..

Ona bn de mail atmstim net bi ucret de soyluyo ama bi yandan yazdklarni abarti buldm turstlere operasyon snrasi sehri gezmelerini soyluyomus yanls hatrlamiyosam 1-2 gun snrasi icn.
O kdr da degildr bnce. Insanlar brda ise gdemedklerni rapor aldklarni yaziyo ay ne bileym ya h.f de gorusme ucreti almiyor aklmda o var bnm de.:)

Bu 2 resm de iyi bence. Sagdaki mi silikon.:) ikisi ayni kisi mi? Bn anlayamadm

kesinlikle katılıyorum, soldaki bacak ameliyata gittiyse kusura bakmasın, aklından zoru mu var diye düşündüm. 628e de baktım, bence onun da ilk hali kötü değil, sililkon da çok kalın olmuş galiba.
neden herkesin sütun gibi olma kaygısı var? yamuk olmasın yeter desek. ayrıca bugün etekle gittim işe, durup durup okulda baktım, arkadaşım bacakların gayet kalın diyor, ama bence içe doğru değil dışa doğru kalın. yani bana hala ortası boş görünüyor. en sonunda beni tanımasan normal bacak dersin değil mi, dikkatini çekmez mi dedim, aynen öyle dedi ayrıca niye dikkat edeyim ki dedi :) yani bizim kadar takılan yok.
ve şundan da emin oldum gördüğüm fotoğraflarda, ilk hali ne kadar iyiyse sonuç da öyle başarılı oluyor bence.

olayın özeti tam olarak budur

ilk üç hafta üç kere gittim, sonra bir ay sonra dedi, şimdi de bir ay sonra fotoğraf çekeceğiz dedi, beğendi de fotoğrafa uygun gördü ya hala şaşırıyorum

ne güzel işte,güzel bir haber.tabi dr kişiye göre değil genele göre değerlendiriyor olayı.ve genele görede başarılı demekki sonuç.

İkisi aynı kişi evet sağdaki silikon. Bence gayet başarılı, ben açıkçası silikonu çok daha güzel buluyorum, mesela ak.nin de bir videosu var nette silikon sonucu olan bir bayan ve bacakları gayet güzel olmuş öyle forumda bahsedildiği gibi absürd kalın kaslı falan değil. Nette bir sürü fotoğraf var yani ben çok güzel örnekler görüyorum.
Belki biraz zevkle alakalı.

Dostum sende carpiklik var mi yksa sadece ince mi bacaklarin? Gorusmeye ne zmn gdeceksn?

Sanırım ben 2 hafta sonra ameliyat olacağım. Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz ameliyattan önce uygularsam bana faydası olacak şeyler varmı? Birde ameliyattan sonra ben aynı gün eve çıkacağım. Hastanede neye ihtiyacım olacak yanımda ne bulundurmaliyim. Son birşey daha var Hastaneden eve 30 km mesafe var. Sizce araba kullanmam mümkün olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…