Ayyyy cok heyecanlandimSanırım ben 2 hafta sonra ameliyat olacağım. Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz ameliyattan önce uygularsam bana faydası olacak şeyler varmı? Birde ameliyattan sonra ben aynı gün eve çıkacağım. Hastanede neye ihtiyacım olacak yanımda ne bulundurmaliyim. Son birşey daha var Hastaneden eve 30 km mesafe var. Sizce araba kullanmam mümkün olurmu?
Snce beklemeli miyiz bnce bi yandan gorusmelerimizi yapmaliyz anca karar veririz. Bi yrden baslamak lazim :/
Sanırım ben 2 hafta sonra ameliyat olacağım. Sizler bu konuda daha tecrübelisiniz ameliyattan önce uygularsam bana faydası olacak şeyler varmı? Birde ameliyattan sonra ben aynı gün eve çıkacağım. Hastanede neye ihtiyacım olacak yanımda ne bulundurmaliyim. Son birşey daha var Hastaneden eve 30 km mesafe var. Sizce araba kullanmam mümkün olurmu?
Mrb meslektasim ayni zamanda kader arkdsmkime oluyosn ameliyatini bakalm ne yaptracaksn ne kdra anlastnz ve ve ve rapor olayni gorustun mu malum ilkogretmdeysen seminer var:/
mrb canım..ben bu şubatta muayene oldum operasyon 18 haziran(evlilik yıldönümümüze denk geliyo).doktorum a.k ataşehirde olucam
sen kimi düşünüyosun?orta okuldayım evet.semineri raporla kapatıcam artık napalım((
Bn once bi hepsne goruneym diyorum da a.k pahaliya maloluyomus sanrmmrb canım..ben bu şubatta muayene oldum operasyon 18 haziran(evlilik yıldönümümüze denk geliyo).doktorum a.k ataşehirde olucam
sen kimi düşünüyosun?orta okuldayım evet.semineri raporla kapatıcam artık napalım((
Ayyyy cok heyecanlandim
Ne guzel her sey olms bitmis olacak 2 hFta sonra. Dilerim beklediginden coook dha iyi gider her sey ve sonuctan coook memnun kalirsin. :)
Arkadaşım iyi dileklerin için cok tesekkur ederim. Aslında benim bacaklarim cok problemli olduğu icin hiç ümidim yoktu ama suan dusunuyorumda ameliyattan sonra ne kadar kötü olursa olsun bu halinden daha iyi olacaktır. Umarım en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız.
Arkadaşım iyi dileklerin için cok tesekkur ederim. Aslında benim bacaklarim cok problemli olduğu icin hiç ümidim yoktu ama suan dusunuyorumda ameliyattan sonra ne kadar kötü olursa olsun bu halinden daha iyi olacaktır. Umarım en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız.
Hadi hayırlısı olsun. Ne kadar az kalmış ben seni daha sadece doktorun fikrini almaya gideceksin sanıyorum. 30 kilometre az değilmiş. Pek iyi bilmem ya ben de Ankara'yı gideceğin yere taksiyle gitsen çok mu yazar.
Silikonda diz arkasinda dikiis mi oluyo yksa yapistiriyolar mi
Ben doktorla mart ayında görüşmüstum. Ameliyat randevumu 1 hazirana almıştım. Şimdi işler biraz değişti sanırım 1 hafta daha erkene alacağım.
Oh ne güzel bir hafta daha erken kavuşacaksın yeni bacaklarına. :)) Ben de ameliyat parasını denkleştireyim diye hayatımda ilk defa çalışıyorum. Bildiğin sürünüyorum. Çok yorucu çok. Gören herkes şaşırıyor. Bir bilseler para biriktirme nedenimi. :)))) Canım inşallah en iyisi olur bacaklarının.
cennetz hangi dr yaptırdın arkadaşım ne kadar tuttu birde rica etsem ark kabl edrmsn merak ettim.
bn durmadan kilo alıyorum bu ara ikinciyi istyrumm şu ara yanlışmı olur acaba. e.k yı düşünüyorum
Eglyy neden bni kabul etmiyorsun bn de silikon dusunuyorum vd bi gun album olusturursan bn de gormek istiyorum lutfen lutfen bni de kabul et :)
mrb canım..ben bu şubatta muayene oldum operasyon 18 haziran(evlilik yıldönümümüze denk geliyo).doktorum a.k ataşehirde olucam
ne güzel, her gün biraz daha yaklaşıyorsundur :)
Yaklaşıyorum ama her ne kadar yaklaşsam da bu yıldan geçti. Artık seneye kısmet olursa. Doktorda arttırmaz inşallah fiyatı. Yoksa ben böyle koşturur dururum. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?