Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cennetz hangi dr yaptırdın arkadaşım ne kadar tuttu birde rica etsem ark kabl edrmsn merak ettim.
bn durmadan kilo alıyorum bu ara ikinciyi istyrumm şu ara yanlışmı olur acaba. e.k yı düşünüyorum

tam da beni anlatmışsın arkadaşım.çok zor.yaşayan bilir.

Son 2 gündür cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar şu ara sadece hemen girip okuyup çıkıyorum.
-İçimizden geçen pek çok ortak duygu var ama insan yazarken çaresizlikten tıkanıyor.
-Arkadaşlardan biri dış yanlardan yağ aldırıp aldırmadığımı sormuştu. Ameliyat öncesi dış yanlardan alamayacağını belirtmişti doktor sanırım kas olduğu için.Diz içinin hemen üstünden yağ alınmıştı aslında ben yağ ihtiyacı için alındığını sanmıştım. sol tarafta çok morarma ve çökme oldu kilo almama rağmen oturunca sol diz içinde çökme var orası kilo almıyor yani orantısızlık var.
- Silikonu taktırınca nihayetinde kul yapısı yıllar sonra yıpranıcak bide çıkarttırma derdi olucak.
Şimdi ikinci işlem yaptırırsam doktora dış yanlardan yağ alınıp alınamayacağını iyice sorucam ve tam diz kapağının iç yanlarından orantılı yağ alınması gibi beklentim olduğunu bastırak belirticem tatmin olursam yaptırıcam.Sanırım ancak böyle zayıf ama düz bir görüntü oluşucak...

selam arkadaşlar. benim de inceldi son dönemde ama yenidenin doktoru öyle dediyse hiç korkmayayım o zaman. ayyy öyle zor yazıyorum ki:)

Hoşgeldin arkadaşım bugün nasılsın ama kas altını iyi araştırın ben hazıran 10 da Dr randevum var ıyıce bir sorayım kas altına silikonun konulmasını sizlerede bilgileri aktarırım

Eglyy neden bni kabul etmiyorsun bn de silikon dusunuyorum vd bi gun album olusturursan bn de gormek istiyorum lutfen lutfen bni de kabul et :)

Off yine moralim bozuldu kafam karisti

Off yine moralim bozuldu kafam karisti

Bana o üç sayfadaki bacaklar da güzel geldi. Zaten son iki sayfa aynı kişinin. Ve çok güzel olmuşlar. Sütun gibi. Samimi de çok memnun olduğunu söylüyor bbuglem ve egllynin ise kalınlıktan şikayeti var biraz ama çok da dorun etmiyorlar diye biliyorum. Dur onlara bir daha soralım. Kızlar sizin silikonun bitiş çizgisi belli oluyor mu? Ne zaman görecez sizin bacaklarınızı. Çok merak ediyorum. :)

Evet ya ne zaman gorebilicez belli oluyo demisler ya ins abartiyolardir benm bilegm de 19 cm ama bacak boyum mu kisa her nedense anlayamadm cok ince gorunmuyor

arkadaşlar mrb.nasılsınız?sayfalar ne kadar da ilerlemiş.uzun süredir girmiyorum,çok şey kaçırdım mı acaba?bu konuyu biara o kadar çok kafama taktım ki midemden çıktı acısı. uykusuz geceler,durup duruken ağlamalar,geçmeyen mide sancıları ve bi gün küt diye bayılınca
eşim yeter artık dedi.bu konu yüzünden sağlığından oldun.ben de bu konuyu kafamdan atıp hayatıma dönmeye karar verdim.bi süre siteye falan hiç girmedim ve sanırım toparlandım biraz.sabırla ameliyat tarihimin gelmesini bekliyorum:18 haziran. Allahım nolur günler çabuk geçsinnn...

Evet ya ne zaman gorebilicez belli oluyo demisler ya ins abartiyolardir benm bilegm de 19 cm ama bacak boyum mu kisa her nedense anlayamadm cok ince gorunmuyor

Evet bileklerin kalın gibi görünüyor aslında. Belki fotoğrafı çekiş açısındandır. Daha ayaklarını alacak şekilde çeksen daha sağlıklı bir görüntü olur. Ayrıca bacakların da uzun gibi duruyor. O yüzden silikon da güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…