Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba NIKNAME. Evet ikinci ameliyatımı olacağım inşallah bu hafta. İlk 7 ay belki memnundum bacağımdan ama hiç güvenle etek giyemedim. Ama 8. aydan itibaren erimeye başladı yağlarım. Temelli moralim bozuldu. O yüzden ikinci bir operasyon istiyorum. Sanırım bu benim son ameliyatım olur. İnşallah da memnun kalırım artık. Ayrıca bacaklarım benim hiç kalın olmadı :) Aksine şu an kilo almaya çalışıyorum :)

Tamamen mi eridi ya da gözle görülür bir erime mi oldu? Yoksa sen zaten memnun olmadığın için mi yaptırmak istiyorsun. 7 ay sonra nasıl eriyor. Hani 3 aydan sonra erimezdi. :14: ne yani senede bir kez tekrarlayacağımız bir ameliyat mı bu sanki. :50:

Niknamenin yazdığı gibi sen daha önce bir ameliyat geçirmiştin.fotonu koyman mümkünmü acaba????

MEMKO benim fotoğraflarım yüklü zaten profilimde. Arkadaşım isen görebilirsin. Yoksa şu anki halini mi soruyorsun? Son halini daha çekmedim bu aralar.

Tamamen mi eridi ya da gözle görülür bir erime mi oldu? Yoksa sen zaten memnun olmadığın için mi yaptırmak istiyorsun. 7 ay sonra nasıl eriyor. Hani 3 aydan sonra erimezdi. :14: ne yani senede bir kez tekrarlayacağımız bir ameliyat mı bu sanki. :50:

VANİLLASKY şu an albümümde ameliyat öncesi, ameliyattan 1 ay sonra ve ameliyattan 8 ay sonraki fotoğraflarım mevcut. Bir bakıp yorum yapar mısın, nasıl görünüyor?

Diğer sorularını da cevaplandırayım. Tamamen erimedi, eskiye dönmedi bacaklarım. Çok şükür eskisine göre iyi. Ama gözle görülür bir erime de mevcut. O yüzden vücudumda kalan son yağlarla bir nevi rötuş yaptırmak istiyorum. İnşallah bu son olur...

VANİLLASKY şu an albümümde ameliyat öncesi, ameliyattan 1 ay sonra ve ameliyattan 8 ay sonraki fotoğraflarım mevcut. Bir bakıp yorum yapar mısın, nasıl görünüyor?

Keşke beni de eklermisin arkadaş olarak, resimlerini görmek istiyorum, ben 2 ci ameliyatımı da oldum ama tam tatmin olamadım

Ameliyattan sonra 3 gün kadar yerinizden kalkmamanız ve sadece tuvalet ihtiyacınız için yerinizden kalkmanızı öneriyor doktor, yani kesinlikle araba kullanamazsınız.3 günden sonra yavaş yavaş yürüyebilirsiniz ama merdiven faklan çıkmamak gerekiyor

Ameliyattan sonra 3 gün kadar yerinizden kalkmamanız ve sadece tuvalet ihtiyacınız için yerinizden kalkmanızı öneriyor doktor, yani kesinlikle araba kullanamazsınız.3 günden sonra yavaş yavaş yürüyebilirsiniz ama merdiven faklan çıkmamak gerekiyor

Peki sağlık açısından mı merdiven falan çıkmamam, bacaklarımı yormamam gerek? Yoksa yağların daha iyi tutunması için mi şart bunlar? Yani 3 gün yerinden kalkmama, yavaş yürüme, merdiven çıkmama?

Hoşbulduk keşke, Eğer kilon yeterli değilse KESİNLİKLE kilo alıp yeterli kilo alıncaya kadar ameliyat olma değilse 3, cü bir ameliyata ihtiyaç duyarsın.

Ya doktorumdan ameliyat randevusu alırken birazcık daha kiloluydum. Ama ameliyat günü gelene kadar zayıfladım biraz. Vazgeçmek ya da ertelemek de istemiyorum. Önümüzde yaz tatili ve artık ben gönlümce giyinmek istiyorum :( 3 günde yiyebildiğim kadar yemeye çalışacağım artık.

Bacaklarında "gözle görülür" bir erime yok kesinlikle. 30 Günlük resimlerinde bacakların çok hoş görünüyor ama zaten daha bir ay olmuş henüz şişler tam inmemiştir. Hem de giydiğin çorap bacaklarını pürüssüz gösteriyor sanki diz kapağın yok gibi. O mükemmel görüntü biraz da çorap etkisinden yani. :) O an da çorabı çıkarsan yine aynı sekiz ay sonraki resimdeki gibi olacaktı bence. Bacaklarında iki resim arasındaki tek fark diz kapakların. :) Çok beğendim bacaklarımı santimi santimine inceledim ancak farkedebildim erimeyi, çok az. Giy eteğini gez canım. Bu bacaklara etek giyemeyeceksen kes at onları daha iyi. :)

İlle de ameliyat olacağım diyorsan ki anladığım kadarıyla ameliyat tarihin geldi. O zaman elbet daha da iyi olcaktır. Daha dolgun, daha tatlı. :) Zaten kemiğin düz. Umarım yağın fazladır. Bol bol koysun doktor. :)

Beni de korkuttun eridi diyince. Böyle erimeden ne olacak görülmüyor bile. :))

Son düzenleme:
Bacaklarında "gözle görülür" bir erime yok kesinlikle. 30 Günlük resimlerinde bacakların çok hoş görünüyor ama zaten daha bir ay olmuş henüz şişler tam inmemiştir. Hem de giydiğin çorap bacaklarını pürüssüz gösteriyor sanki diz kapağın yok gibi. O mükemmel görüntü biraz da çorap etkisinden yani. :) O an da çorabı çıkarsan yine aynı sekiz ay sonraki resimdeki gibi olacaktı bence. Bacaklarında iki resim arasındaki tek fark diz kapakların. :) Çok beğendim bacaklarımı santimi santimine inceledim ancak farkedebildim erimeyi, çok az. Giy eteğini gez canım. Bu bacaklara etek giyemeyeceksen kes at onları daha iyi. :)

İlle de ameliyat olacağım diyorsan ki anladığım kadarıyla ameliyat tarihin geldi. O zaman elbet daha da iyi olcaktır. Daha dolgun, daha tatlı. :) Zaten kemiğin düz. Umarım yağın fazladır. Bol bol koysun doktor. :)

Beni de korkuttun eridi diyince. Böyle erimeden ne olacak görülmüyor bile. :))

VANİLLASKY ve HEİDİCİK moralimi nasıl yükselttiniz anlatamam. Ben nasıl psikolojilerle aldım bu ikinci ameliyat randevusunu. Üzgündüm, bacaklarım eski haline dönüyor diye her günümü kendime dert etmekle geçti. Bunları duymak nasıl da iyi geldi bana :) Niye bilmiyorum ama insanoğlu doyumsuz sanırım. Sizin gördüğünüz güzelliği ben göremiyorum sizin kadar. Allah'ım inşallah ameliyatım iyi geçer de bu doyumsuzluğumun cezasını çekmem. İçten içe de korkuyorum çünkü. Herşeyin hayırlısı hepimiz için...

3 gece bisküviye yüklensem, 3 gün sonrasında kiloma faydası olur mu acaba. Ameliyat yaklaştıkça kilo veriyorum sanki :(

Bisküviyle falan olmaz güzelim. Kilo konusunda kendimi uzman olarak görüyorum ve sana tavsiyem burgerking yada McDonald's gibi restorantlardan beslenmen emin ol çok güzel kilo alırsın.

Back
X