• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bisküviyle falan olmaz güzelim. Kilo konusunda kendimi uzman olarak görüyorum ve sana tavsiyem burgerking yada McDonald's gibi restorantlardan beslenmen emin ol çok güzel kilo alırsın.

İKİCANIMVAR maalesef küçük bir beldede yaşıyorum ve burada o tarz restorantlar yok. 3 günde ne yapmalıyım sence başka? Ekmeği biraz arttırdım öğünlerimde, bebe bisküvisi diyorlar kilo almak için, onu yiyorum. Sürekli birşeyler yemeye çalışıyorum anlayacağın. Bana ne tavsiye edersin başka etkili olarak?

İKİCANIMVAR maalesef küçük bir beldede yaşıyorum ve burada o tarz restorantlar yok. 3 günde ne yapmalıyım sence başka? Ekmeği biraz arttırdım öğünlerimde, bebe bisküvisi diyorlar kilo almak için, onu yiyorum. Sürekli birşeyler yemeye çalışıyorum anlayacağın. Bana ne tavsiye edersin başka etkili olarak?

Bebe bisküvileri kilo aldirsaydi benim kızım alırdı onun hiç faydası olmaz. Aslında 3 günde pek kilo alamazsın ama bol bol çikolata yemeye çalış.

Bu arada bacakların muhteşem görünüyor. İkinci bir ameliyatla kendine işkence edersin. Tabii en doğrusunu sen bilirsin bu benim fikrim.
Bu arada benim ameliyatada 1 hafta kaldı. :18::18:

Bu arada bacakların muhteşem görünüyor. İkinci bir ameliyatla kendine işkence edersin. Tabii en doğrusunu sen bilirsin bu benim fikrim.
Bu arada benim ameliyatada 1 hafta kaldı. :18::18:

İlk ameliyatın mıydı senin İKİCANIMVAR? Şimdiden bol şans diliyorum. Umarım en az acıyla atlatırsın, çabucak iyileşirsin ve istediğin bacaklara kavuşursun...

ben de erime göremedim arkadaşım, bence senin gözün alışmış, daha dolgunluk istiyorsun. ekmek ye, şöyle beyaz ekmeğin içine kaşar koy, afiyet olsun. ben diyetteyim, benim için ye :14:

ben de erime göremedim arkadaşım, bence senin gözün alışmış, daha dolgunluk istiyorsun. ekmek ye, şöyle beyaz ekmeğin içine kaşar koy, afiyet olsun. ben diyetteyim, benim için ye :14:

YENİDE bilmiyorum gözüm mü alıştı ama bence var erime :) Diz kapağım kilo alayım derken iyice kalınlaştı. Diz içlerinin alınması lazım bence.. Ekmeği normalde sadece kahvaltıda yerdim aslında, şimdi her öğün zorla yemek sinir ediyor beni. Az kaldı bakalım...

arkadaşım değilmişsin ekledim onaylarsan sevinirim.bendende nacizane fikir gece özellikle ekmek arası bir şeyler ye.ağzını hiç boş bırakma yani

YENİDE bilmiyorum gözüm mü alıştı ama bence var erime :) Diz kapağım kilo alayım derken iyice kalınlaştı. Diz içlerinin alınması lazım bence.. Ekmeği normalde sadece kahvaltıda yerdim aslında, şimdi her öğün zorla yemek sinir ediyor beni. Az kaldı bakalım...

Kesinlikle senin gözün alıştı. Bu konuya ilk girdiğimizde hepimizin iddiası aynı oluyor. "en kötü bacaklara ben sahibim" Ama sonra göre göre anladık ki herkesin bacakları çok farklı. Birbirimizle kıyaslayamayız. En doğrusunu dışardan gören kişi söyler emin ol. Kişinin kendisi için her zaman en kötüsü kendi bacakları olacak. Çünkü biz senin bacaklarının görünen şekline yorum yapıyoruz ama sen hayalindeki bir bacakla kıyaslıyorsun. Ve o hayalindeki bacağa göre de ne yaparsan yap senin için hala kötü olacak. :))

arkadaşım değilmişsin ekledim onaylarsan sevinirim.bendende nacizane fikir gece özellikle ekmek arası bir şeyler ye.ağzını hiç boş bırakma yani

O zaman yemek yemem için 2 gecem var. Yükleneyim biraz. İstanbul'a gidince dilediğimce yiyemicem çünkü. :(

bugün bende başladım diyete şu an açlıktan gözüm dönüyor resmen,bir şeyler yememek için zor tutuyorum kendimi:39:

O zaman yemek yemem için 2 gecem var. Yükleneyim biraz. İstanbul'a gidince dilediğimce yiyemicem çünkü. :(

arkadaşım bacaklarının 30 günlük haliyle 8 ay sonraki hali arasında inan bana hiç fark yok.kemik yapında düz olduğu için sonuç mükemmel olmuş.Tabiki önemli olan senin beğenmemn tabi.her şey gönlünce olsun:16:

Kesinlikle senin gözün alıştı. Bu konuya ilk girdiğimizde hepimizin iddiası aynı oluyor. "en kötü bacaklara ben sahibim" Ama sonra göre göre anladık ki herkesin bacakları çok farklı. Birbirimizle kıyaslayamayız. En doğrusunu dışardan gören kişi söyler emin ol. Kişinin kendisi için her zaman en kötüsü kendi bacakları olacak. Çünkü biz senin bacaklarının görünen şekline yorum yapıyoruz ama sen hayalindeki bir bacakla kıyaslıyorsun. Ve o hayalindeki bacağa göre de ne yaparsan yap senin için hala kötü olacak. :))

VANİLLASKY çok doğru söylüyorsun. Herkes kendi bacağını en kötü bacak ilan ediyor. Bu ikinci ameliyatı olmazsam hep aklımda kalacaktı ama. Bu ameliyattan sonra sevmeye çalışacağım bacaklarımı :) Zaten başka da çarem yok. Maddi olarak çok zorladım kendimi. Umarım bu son...

evet herkes kendi bacaklarına kötü diyor ama fotolar azda olsa anlatıyor olanları.kötü bacak fotoda bile kötü .örnek bknz:memko ve bacakları:1:

offf ya foruma girip güzel bacakları gördükçe sabretmek daha zor geliyor.eşim biraz sabret diyor bende tamam dedim ama böylede çok zor oluyor yaffffff

offf ya foruma girip güzel bacakları gördükçe sabretmek daha zor geliyor.eşim biraz sabret diyor bende tamam dedim ama böylede çok zor oluyor yaffffff

Sen onu bir de bana sor. Artık rüyamda bacak ameliyatları yapıyorum. O dereceye geldim. :50:

Senin bacakların da kötü değil ayrıca. Hepimiz gibi parantez bacaklısın :) ve yağ konulduğunda güzel bacakların olacak. Dışa doğru en fazla kıvrımı olan bacaklar benimkiler olsa gerek. Ama hiç sesim çıkıyor mu? Bir de zayıfım yaptırınca kalın olacak. Ama umrumda mı. Gerekirse eteğimi de giyer salınırım ortada kütük gibi bacaklarımla. Yeter ki parantez olmasın. :9:

Bu parantez lafı da hiç koşuma gitmiyor. Çarpık biraz daha sevimli duruyor. :))

Back
X