Canım bu sene ben de kilom yetersiz olduğu için 4 ay beklemek zorunda kaldım. Elimden geldiğince yemeye çalıştım, ama yemekten tiksindim nerdeyse (Allah'ın gücüne gitmesin). Zorla yemek de ayrı bir meseleymiş. Olabildiğince yemeye çalış o zaman, işin çok kolaylaşır. İnşallah mutlu son olur senin için...
arkadaşlar selamm
o.i. ye muayeneye gittim çok açık sözlü ve gerekli işlem ne ise onu söylüyor, silikon kesinlikle yağ enjeksiyonundan fazla kafama yattı ve ameliyata karar verdim. her gün erimesin, eridi mi, ne kadar erimiş diye telaşlanmak istemiyorum.
aslında bacakların hiçte problemli değil.inan bana benim bacaklarım olsaydı düşünmezdim ameliyatı.ama güzellik göreceli bir kavram tabi.alt baldırın ,üst bacağın tam olması gerktiği gibi belki sadece diz kapağının altına biraz dolgu.bu hali bile güzelse ameliyattan sonra süper olur.
üst taraf iyide dizdeki o çıkıntı hemen altındaki boşluk yüzünden etek dar pantalon hiç yakışmıyor gönlümce giyinmek istiyorum inşallah pişman olmam inşallah süper olur. inşallah sende istediğin gibi bacaklara en kısa zamanda kavuşursun.
Iz konusunda da ikna oldun mu :) ne kadara mal olacakmis peki? hastanede bir gunden fzla kalinmiyor degil mi? Sn ne zmn dusunuyosn? Cok tesekkurler bu arada.
hastane masrafları herşey dahil 6000tl. yalnızca bir gün hastanede kalmak gerekiyor. iz konusunda kesinlikle ikna oldum, yalnızca bir hastada kahverengi bir görüntü kalmış ve onun için de kahverengi bölgeyi alıp tekrar dikiş atmışlar ve kötü görüntü tamamen gitmiş, hepsinin fotoğraflarını gösterdi. zaten farklı renk olmasının sebebi kestikleri anda akan kanmış ve ona da bi yöntem bulmuşlar ve herhangi bir damardan akan kan varsa o anda yakıyolarmış. sonuçta az bi iz kalıcak ama onu da göze aldım. ben bir ay sonra olmayı düşünüyorum.
rica ederimm:)
Teşekkürler samimi, benim sormak istediğim izler ne durumda çok göze batıyor mu bir de hani oraya baskı uygulayacak şekilde yere çömelme hareketini yapabiliyor musun yani ağrı sızı falan oluyor mu?
darkpearl doktor 2-3 gün önce haber verirsen o tarihte ameliyatını mutlaka yaparız sorun olmaz dedi. yağ enjeksiyonuna erime olduğu için sıcak bakmıyor ve tekrar tekrar aynı ameliyatı olmak bana biraz eziyet gibi geliyor açıkçası. silikon ameliyatı için yapılacak işlemler için özel aletler yaptırmışlar, pek çok hastanın ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdi, o kadar çok fotoğraf gösterdi ki hiçbirinde bacaklar çok kalın yada aşırı kaslı durmuyordu. elindeki tüm silikonları gösterdi, hatta başka bir doktora silikon ameliyatı olan hastadan çıkardıkları silikonu gösterdi. ameliyat sonrası iz kalır mı dediğimde ameliyat sonrası çektiği fotoğrafları gösterdi. ben büyük bi silikon istedim ama doktor orta yani 120cc lik olanı kullanacağını söyledi, çünkü silikon koyduktan 6 ay belki bir yıl sonra, 2-3 cm daha kalınlaşıyormuş baldır bölgesi, tüm bunları hesap ederek hangi silikonun kullanılacağına karar veriyor. çok sıcakkanlı, hoşsohbet bi adam. sanırım yanında 1 saate yakın kaldım, tüm soruları eksiksiz cevaplıyo, bir saniye bile ameliyat için ikna etmeye çalışmadı beni, sadece ameliyat öncesi ameliyat ve sonrası hakkında bilgiler verdi. aklımda kalanlar bunlar. umarım yardımcı olabilmişimdir:)
kombin ameliyat olmaya cesaret eden sen cerrahtan mı korkucan arkadaşım :18:.Allahın izniyle önemli bir şey değildir.kalbine kötü şeyler getirme sakın.
Yok aslında ama kötü bir şey çıkmasından korkuyorum sanırım.
Çok geçmiş olsun amylee; senin memede protez yok muydu? Onun yakınlarında mı fark ettin? sıradan bir yağ bezesi olabilir. Bende de yıllardır var, bir zararı yok.
Ya arkadaşlar dün öğleden sonra misafirim geldi. Geri de çeviremedim. Yavaş da yürüsem hep ayaktaydım. Yağlarım tutunsun diye pek ayağa kalkmayı istememiştim, kafama takıldı dünden beri. 3 gün yatmam yeterli olmuştur umarım yağlarım için
Ama benimki kasaltı. Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Bakalım. Öğleden sonra çıkar ortaya
Olmuştur tabiî, biz de yatmadik ki o kadar :)
Artık tutanı tutsun yağlarımın :) Hazır ayaklanmışken ilk duşumu da aldım bugün :) Yara bantlarını çıkardım bacaklarımdan. Üstüne bir de fotoğrafını çektim. Eklemedim ama albümüme. Şu an biraz şiş diz kapaklarım. Yağ alınan yerlerde morarma yok, acaba hiç mi olmayacak yoksa bir süre sonra mı morarır bilmiyorum. Ama yağ eklenen yerlerde morarma var. Çok şükür rahatça yürüyorum artık. Kendimi düzgün yürümeye biraz zorlayınca, çevremdeki kimse anlamıyor bacaklarımda sorun olduğunu.
Gözün aydın arkadaşım. Benim üçüncü gün açıldığında morluklar meydana çıkmıştı. Senin morarmaz artık bence. Bu arada yağ konulan yerdeki morluklar çürük renginde şu an. Çok can sıkıcı, dalga halinde etek şort cok zor. Ten rengi coraptan belli. Bir de güneş görürse kalıcı olur diyorlar dogru mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?