Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kombin ameliyat olmaya cesaret eden sen cerrahtan mı korkucan arkadaşım :18:.Allahın izniyle önemli bir şey değildir.kalbine kötü şeyler getirme sakın.
 
aslında bacakların hiçte problemli değil.inan bana benim bacaklarım olsaydı düşünmezdim ameliyatı.ama güzellik göreceli bir kavram tabi.alt baldırın ,üst bacağın tam olması gerktiği gibi belki sadece diz kapağının altına biraz dolgu.bu hali bile güzelse ameliyattan sonra süper olur.
 

boş durmamaya bişeyler yemeye çalışıyorum kilo kaybetmeyeyim diye. inşallah benim içinde isteyen herkes içinde mutlu son olur.
 

hayırlısı olsun senin için.umarım sonuç istediğin gibi olur.
 

üst taraf iyide dizdeki o çıkıntı hemen altındaki boşluk yüzünden etek dar pantalon hiç yakışmıyor gönlümce giyinmek istiyorum inşallah pişman olmam inşallah süper olur. inşallah sende istediğin gibi bacaklara en kısa zamanda kavuşursun.
 

problem küçük bir yer olduğu için sonuç kesinlikle güzel olucaktır.
 
Iz konusunda da ikna oldun mu :) ne kadara mal olacakmis peki? hastanede bir gunden fzla kalinmiyor degil mi? Sn ne zmn dusunuyosn? Cok tesekkurler bu arada.

hastane masrafları herşey dahil 6000tl. yalnızca bir gün hastanede kalmak gerekiyor. iz konusunda kesinlikle ikna oldum, yalnızca bir hastada kahverengi bir görüntü kalmış ve onun için de kahverengi bölgeyi alıp tekrar dikiş atmışlar ve kötü görüntü tamamen gitmiş, hepsinin fotoğraflarını gösterdi. zaten farklı renk olmasının sebebi kestikleri anda akan kanmış ve ona da bi yöntem bulmuşlar ve herhangi bir damardan akan kan varsa o anda yakıyolarmış. sonuçta az bi iz kalıcak ama onu da göze aldım. ben bir ay sonra olmayı düşünüyorum.

rica ederimm:)
 

Haydi bakalım, hayırlısı olsun şimdiden o zaman...
 
Teşekkürler samimi, benim sormak istediğim izler ne durumda çok göze batıyor mu bir de hani oraya baskı uygulayacak şekilde yere çömelme hareketini yapabiliyor musun yani ağrı sızı falan oluyor mu?

canım benim izlerim azıcık belli fakat annem dikkat edersen belli oluyor diyor.ama ben ilk günden beri bu izleri hiç takmadan etek giydim yere rahatca cömelebiliyorum,koşabiliyorum zıplaya biliyorum yani şükürler olsun problem yok bu arada ben ocak 2012 de ameliyat oldum.ağrımda yok başka sormak istediklerin varsa sorabilirsin :)


canım evet dr doğru söylemiş sakın büyük silikon taktırma ameliyattan sonra bacak 1 yıl içinde oturuyor.yürüdükçe bacak şekillenip aradaki mesafe azalıyor.




bu arada herzaman söylediğim gibi benim ameliyatımda sonrasıda çok rahat gecti.ama her bünye aynı değil ben hiç kimseye kesin silikon taktır diyemem çünkü dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor.önemli olan dr secimi ve sabır. çünkü silikon ameliyatından çıktıktan sonra tamam bacaklarım süper diyemezsin çünkü silikon hemen oturmuyor.ha tamam varis corabı cıktıktan sonra tayt etek giyersin ama günler gectikçe bacak seklide değişiyor. bunudadr gittiğinde cekilen fotolardan daha iyi anlıyorsun bu süreç benim için çok zevkliydi.herkesin hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda isteyen herkes bu ameliyatı olabilir.
 
kombin ameliyat olmaya cesaret eden sen cerrahtan mı korkucan arkadaşım :18:.Allahın izniyle önemli bir şey değildir.kalbine kötü şeyler getirme sakın.

Yok aslında ama kötü bir şey çıkmasından korkuyorum sanırım.
 
Çok geçmiş olsun amylee; senin memede protez yok muydu? Onun yakınlarında mı fark ettin? sıradan bir yağ bezesi olabilir. Bende de yıllardır var, bir zararı yok.

Ama benimki kasaltı. Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Bakalım. Öğleden sonra çıkar ortaya
 
Ya arkadaşlar dün öğleden sonra misafirim geldi. Geri de çeviremedim. Yavaş da yürüsem hep ayaktaydım. Yağlarım tutunsun diye pek ayağa kalkmayı istememiştim, kafama takıldı dünden beri. 3 gün yatmam yeterli olmuştur umarım yağlarım için
 

Olmuştur tabiî, biz de yatmadik ki o kadar :)
 
Olmuştur tabiî, biz de yatmadik ki o kadar :)

Artık tutanı tutsun yağlarımın :) Hazır ayaklanmışken ilk duşumu da aldım bugün :) Yara bantlarını çıkardım bacaklarımdan. Üstüne bir de fotoğrafını çektim. Eklemedim ama albümüme. Şu an biraz şiş diz kapaklarım. Yağ alınan yerlerde morarma yok, acaba hiç mi olmayacak yoksa bir süre sonra mı morarır bilmiyorum. Ama yağ eklenen yerlerde morarma var. Çok şükür rahatça yürüyorum artık. Kendimi düzgün yürümeye biraz zorlayınca, çevremdeki kimse anlamıyor bacaklarımda sorun olduğunu.
 

Gözün aydın arkadaşım. Benim üçüncü gün açıldığında morluklar meydana çıkmıştı. Senin morarmaz artık bence. Bu arada yağ konulan yerdeki morluklar çürük renginde şu an. Çok can sıkıcı, dalga halinde etek şort cok zor. Ten rengi coraptan belli. Bir de güneş görürse kalıcı olur diyorlar dogru mu ki?
 

Bilmiyorum YENİDE, ilk senden duyuyorum böyle bir şey. Olsaydı doktorumuz uyarırdı diye düşünüyorum.

İlk ameliyatımda hiç kalıcı morluk olmamıştı. Havalar ısınana kadar da morluklarım geçmişti zaten. Ama şimdi mayıs ayında, sıcakların ortasında ameliyat oldum. Güneş görmemesi mümkün değil gibi..
 
Büyük gün yarın. Bir aksilik çıkmazsa yarın 9:30 da ameliyata giriyorum. Lütfen dualarinizi benden eksik etmeyin. Çok korkuyorum ve her an vaz geçecek gibiyim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…