Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Büyük gün yarın. Bir aksilik çıkmazsa yarın 9:30 da ameliyata giriyorum. Lütfen dualarinizi benden eksik etmeyin. Çok korkuyorum ve her an vaz geçecek gibiyim.

Arkadaşım Allah yardımcın olsun. En önemli adımı attın ve geriye sadece mutluluğu yaşamak kaldı. İnşallah ameliyatın da iyi geçer ve iyileşme sürecini çabuk atlatırsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım... inşallah sorunsuz atlatirsin... ay keşke bende görebilsem yarın ameliyatım var diyeceğim günleri

Allah yardimcin melekler duacin olsn hiiic canin yanmasin sonuctan coooook memnun ol insallah. Zaman kisacik gelsn sana olsn da bitsn hemen veeee guzel guzel haberlerini alalm insallahh :)

varis olayı kafama takıldı, benim görüştüğüm doktor varis çorabı giymene gerek yok, ben hastalarıma önermiyorum dedi. sen kime ameliyat oldun?

Büyük gün yarın. Bir aksilik çıkmazsa yarın 9:30 da ameliyata giriyorum. Lütfen dualarinizi benden eksik etmeyin. Çok korkuyorum ve her an vaz geçecek gibiyim.

Ikicanimvar inşallah cok başarılı bir ameliyat olacak. Bize güzel haberlerini ver. Rahat rahat, tatlı tatlı yat hastaneye :))

sağ salim gir ,sağ salim çık ameliyatyan arkadaşım.ondan sonra, en fazla bir kaç gün acı ,ama en nihayetinde MUTLULUK bekliyor olucak seni.Allah yardımcın olsun .

Merhaba
Benim diz arkasında ve ayaklarımın iç kısımlarında varis ağrılarım çok fazla. Üst bacak ve alt bacak parantezleri kapansın diye yağ enjeksiyonu yaptıracağım. Acaba varislerimi etkiler mi. Bir de dr alınan yağa adını hatırlamadığım bir madde karıştırırsam kalıcılığı %20 artar dedi, o madde için de 500 tl ilave ücret istedi. Kabul ettim. Böyle bir şey yaptıranız var mı??

varis olayı kafama takıldı, benim görüştüğüm doktor varis çorabı giymene gerek yok, ben hastalarıma önermiyorum dedi. sen kime ameliyat oldun?

aaa ilk defa duyuyorum varis corabı çok önemli demişti benim dr.um cünkü silikonun ilk zamanlarda kayma yapmasını engelliyomuş.bu konuyu bence sen yine arastır.başka doktorların bu konudaki fikirlerini al.ben izmirde A.S ye yaptırdım.benim dış yanlar inceltildiği için varis corabınıı uzun giydim normalde sadece silikon için 10 gün falan yeterli oluyormuş sanırım.dediğim gibi sen yinede arastır.

kasın içine yerleştiriyo dr dilikonu, kayma yapar mı ki? bazı dr lar kasın üzerine yerleştiriyo belki ondan çorap giyilmesini istiyorlardır??

kasın içine yerleştiriyo dr dilikonu, kayma yapar mı ki? bazı dr lar kasın üzerine yerleştiriyo belki ondan çorap giyilmesini istiyorlardır??

yok canım benimkisi de kasın üzerinde değil ki hem burada kaç tane arkadaş olduysa corabı giydi.sen kime ameliyat olcaktın? bide istersen bi kaç dr a telefon açıp sor. bende bilemedim şaşırdım şimdi.burdanda silikon taktıran arkadaşlarada sor.için rahat gir ameliyata.

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Az önce hastaneye geldim yatışim yapıldı şimdi kan falan alacaklar. 9 da doktor gelecek çizim yapacak sonrada ameliyat hazırlığı başlayacak.
Bana gelirsek yıllardır ben bu günü bekliyordum ama şu an içimde heyecandan eser yok. Daha çok korkuyorum. Umarım sonrası zor olmaz tek düşündüğüm çocuklarıma bakamamak.

Orasini dusunup kendine eziyet etme. Guzel olacak her sey kendin icin yapiyosun bunu sonucta sana iyi gelecek bisey icn yapiosun. Herkes nasil geliyosa ustesnden sen de gelirsin elbet:) rahatla biraz her sey yolunda gidecek ve cabucak iyileseceksn gor bak:)

hadi hayirlisi olsun.insallah cok kolay ve cabuk atlatir,bizede güzel haberlerini tez zamanda verirsin.umarim gönlündeki bacaklarina kavusursun:)
benimde üc gün kaldi cok heyecanliyim.

dedigim gibi, üc gün sonra benimde ameliyat günüm.doktor korseye veya coraba gerek olmadigini söylüyor.kafam karisti.
ilk gittigim doktorsa en az dört hafta giymem gerektigini söylemisti.ne yapsam bilmiyorum.düsünceleriniz benim icin cok önemli.nede olsa bu adimi atmama sebeb olan sizsiniz:))

Hayırlı olsun bib71 biz doktor değiliz sonuçta, bir doktor bile her hastasında aynı şekilde calismiyor. Kimi kısa süre giyiyor çorabı kimi uzun. Sen doktorunla konuş bence yine, ona guven. Işin içinde olan onlar sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…