Büyük gün yarın. Bir aksilik çıkmazsa yarın 9:30 da ameliyata giriyorum. Lütfen dualarinizi benden eksik etmeyin. Çok korkuyorum ve her an vaz geçecek gibiyim.
Büyük gün yarın. Bir aksilik çıkmazsa yarın 9:30 da ameliyata giriyorum. Lütfen dualarinizi benden eksik etmeyin. Çok korkuyorum ve her an vaz geçecek gibiyim.
canım benim izlerim azıcık belli fakat annem dikkat edersen belli oluyor diyor.ama ben ilk günden beri bu izleri hiç takmadan etek giydim yere rahatca cömelebiliyorum,koşabiliyorum zıplaya biliyorum yani şükürler olsun problem yok bu arada ben ocak 2012 de ameliyat oldum.ağrımda yok başka sormak istediklerin varsa sorabilirsin :)
canım evet dr doğru söylemiş sakın büyük silikon taktırma ameliyattan sonra bacak 1 yıl içinde oturuyor.yürüdükçe bacak şekillenip aradaki mesafe azalıyor.
bu arada herzaman söylediğim gibi benim ameliyatımda sonrasıda çok rahat gecti.ama her bünye aynı değil ben hiç kimseye kesin silikon taktır diyemem çünkü dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor.önemli olan dr secimi ve sabır. çünkü silikon ameliyatından çıktıktan sonra tamam bacaklarım süper diyemezsin çünkü silikon hemen oturmuyor.ha tamam varis corabı cıktıktan sonra tayt etek giyersin ama günler gectikçe bacak seklide değişiyor. bunudadr gittiğinde cekilen fotolardan daha iyi anlıyorsun bu süreç benim için çok zevkliydi.herkesin hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda isteyen herkes bu ameliyatı olabilir.
varis olayı kafama takıldı, benim görüştüğüm doktor varis çorabı giymene gerek yok, ben hastalarıma önermiyorum dedi. sen kime ameliyat oldun?
aaa ilk defa duyuyorum varis corabı çok önemli demişti benim dr.um cünkü silikonun ilk zamanlarda kayma yapmasını engelliyomuş.bu konuyu bence sen yine arastır.başka doktorların bu konudaki fikirlerini al.ben izmirde A.S ye yaptırdım.benim dış yanlar inceltildiği için varis corabınıı uzun giydim normalde sadece silikon için 10 gün falan yeterli oluyormuş sanırım.dediğim gibi sen yinede arastır.
kasın içine yerleştiriyo dr dilikonu, kayma yapar mı ki? bazı dr lar kasın üzerine yerleştiriyo belki ondan çorap giyilmesini istiyorlardır??
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Az önce hastaneye geldim yatışim yapıldı şimdi kan falan alacaklar. 9 da doktor gelecek çizim yapacak sonrada ameliyat hazırlığı başlayacak.
Bana gelirsek yıllardır ben bu günü bekliyordum ama şu an içimde heyecandan eser yok. Daha çok korkuyorum. Umarım sonrası zor olmaz tek düşündüğüm çocuklarıma bakamamak.
dedigim gibi, üc gün sonra benimde ameliyat günüm.doktor korseye veya coraba gerek olmadigini söylüyor.kafam karisti.
ilk gittigim doktorsa en az dört hafta giymem gerektigini söylemisti.ne yapsam bilmiyorum.düsünceleriniz benim icin cok önemli.nede olsa bu adimi atmama sebeb olan sizsiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?