İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Az önce hastaneye geldim yatışim yapıldı şimdi kan falan alacaklar. 9 da doktor gelecek çizim yapacak sonrada ameliyat hazırlığı başlayacak.
Bana gelirsek yıllardır ben bu günü bekliyordum ama şu an içimde heyecandan eser yok. Daha çok korkuyorum. Umarım sonrası zor olmaz tek düşündüğüm çocuklarıma bakamamak.
Ya arkadaşlar dün öğleden sonra misafirim geldi. Geri de çeviremedim. Yavaş da yürüsem hep ayaktaydım. Yağlarım tutunsun diye pek ayağa kalkmayı istememiştim, kafama takıldı dünden beri. 3 gün yatmam yeterli olmuştur umarım yağlarım için
dr a giitinmi arkadaşım, meraktayım?
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Az önce hastaneye geldim yatışim yapıldı şimdi kan falan alacaklar. 9 da doktor gelecek çizim yapacak sonrada ameliyat hazırlığı başlayacak.
Bana gelirsek yıllardır ben bu günü bekliyordum ama şu an içimde heyecandan eser yok. Daha çok korkuyorum. Umarım sonrası zor olmaz tek düşündüğüm çocuklarıma bakamamak.
dedigim gibi, üc gün sonra benimde ameliyat günüm.doktor korseye veya coraba gerek olmadigini söylüyor.kafam karisti.
ilk gittigim doktorsa en az dört hafta giymem gerektigini söylemisti.ne yapsam bilmiyorum.düsünceleriniz benim icin cok önemli.nede olsa bu adimi atmama sebeb olan sizsiniz:))
gittinmi doktora.sürekli bakiyorum yazmamissin.cok merak ediyorum.iyimisin?
dedigim gibi, üc gün sonra benimde ameliyat günüm.doktor korseye veya coraba gerek olmadigini söylüyor.kafam karisti.
ilk gittigim doktorsa en az dört hafta giymem gerektigini söylemisti.ne yapsam bilmiyorum.düsünceleriniz benim icin cok önemli.nede olsa bu adimi atmama sebeb olan sizsiniz:))
Merhaba
Benim diz arkasında ve ayaklarımın iç kısımlarında varis ağrılarım çok fazla. Üst bacak ve alt bacak parantezleri kapansın diye yağ enjeksiyonu yaptıracağım. Acaba varislerimi etkiler mi. Bir de dr alınan yağa adını hatırlamadığım bir madde karıştırırsam kalıcılığı %20 artar dedi, o madde için de 500 tl ilave ücret istedi. Kabul ettim. Böyle bir şey yaptıranız var mı??
sen nasil oldun.iyisindir insallah
Hayırlı olsun bib71 biz doktor değiliz sonuçta, bir doktor bile her hastasında aynı şekilde calismiyor. Kimi kısa süre giyiyor çorabı kimi uzun. Sen doktorunla konuş bence yine, ona guven. Işin içinde olan onlar sonuçta
Dostum sn de mi silikon dusunuyosun?
çok teşekkür ederim. henüz gidemedim işte ama bu arada da araştırdım. halk sağlığı merkezlerinde sıra almak gerekiyormuş ama ben çatlarım o zamana kadar. medicalpark ın bi anlaşması varmış turkcell akıllı kadınlar kulübü ergo paketi ile. onları da aradım hastane hatlarında sanırım problem vardı net cevap veremediler. ben de mail attım ama koskoca hastane ona da cevap vermedi....
anlamıyorum....
biri bitiyor biri başlıyor sıkıntıların. ama bu sefer hiçbir sorun olmayacak inşallah biraz ben kuruntu yapıyorum işte.... sonuçta ağrılı bir his ve kötü bir şey olsa ağrı olmaz deniyor hep.
bakalım... şu hastaneyi tekrar arayayım olmazsa...
eminim kötü birsey cikmayacaktir.eger agriliysa zaten korkmayin diyorlar.benimkide bastirinca sizliyordu.sen genede icini rahatlatmak icin pesini birakma.inslh bir an önce bir cevap alirsin hastaneden.
Yağ alınan yerlere korse zaten şart bence. dalgalanma olmaması için. ve yağ konulan yerde de ben de korse ya da varis çorabı değil de medikal düşük basınçlı çorap giymiştim 21 gün. çorabın yağları erittiğini düşünüyordur belki doktorun. ama bak benim 3,5 ay oldu hala bazen hızlı hızlı yürüdüğümde sallandığını hissediyorum yağların. enteresan geldi bana çorapsız nasıl olacak ki....
Ben ameliyattan çıktım. Suan ağrılarım var fazla yazamıyorum. Doktor iyi geçtiğini soyledi.
Ben ameliyattan çıktım. Suan ağrılarım var fazla yazamıyorum. Doktor iyi geçtiğini soyledi.
benden eger yeterince yag cikarsa, artanini dondurup ayda bir enj.edecek benim doktorum.
bakalim birde böylesini deneyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?