Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Güzel olacak güzel :))

oh maşallah. zaten ayakta durmakta problem yaşamaman ayrı güzel. bence sen yine de pek yorma kendini.

geçmiş olsun arkadaşım. inşallah kolay geçer

Dostum sn de mi silikon dusunuyosun?

gittinmi doktora.sürekli bakiyorum yazmamissin.cok merak ediyorum.iyimisin?

çok teşekkür ederim. henüz gidemedim işte ama bu arada da araştırdım. halk sağlığı merkezlerinde sıra almak gerekiyormuş ama ben çatlarım o zamana kadar. medicalpark ın bi anlaşması varmış turkcell akıllı kadınlar kulübü ergo paketi ile. onları da aradım hastane hatlarında sanırım problem vardı net cevap veremediler. ben de mail attım ama koskoca hastane ona da cevap vermedi....

anlamıyorum....
biri bitiyor biri başlıyor sıkıntıların. ama bu sefer hiçbir sorun olmayacak inşallah biraz ben kuruntu yapıyorum işte.... sonuçta ağrılı bir his ve kötü bir şey olsa ağrı olmaz deniyor hep.

bakalım... şu hastaneyi tekrar arayayım olmazsa...

Yağ alınan yerlere korse zaten şart bence. dalgalanma olmaması için. ve yağ konulan yerde de ben de korse ya da varis çorabı değil de medikal düşük basınçlı çorap giymiştim 21 gün. çorabın yağları erittiğini düşünüyordur belki doktorun. ama bak benim 3,5 ay oldu hala bazen hızlı hızlı yürüdüğümde sallandığını hissediyorum yağların. enteresan geldi bana çorapsız nasıl olacak ki....

varis bende de vardı ama hamilelikten kalma ve ağrısızdı... belki de şimdi ağrı yaşamamın sebebi onlardır sormak lazım hocaya...

kök hücre mi bahsettiğin?
eğer o ise benimki ondan yani kök hücreden zengin demişti hoca ama ekstra fiyat istemedi onun için. benim bir de karnımdan doku alındı toplam 7500+ çorap parası oldu maliyeti.

haklisin canim.bende güvenmeye calisiyorum ama harhes coraptan korseden bahsedince,bende ne düsünecegimi sasirdim.genede her ihtimale karsi düsük basincli korse ve corap aldim her ihtimale karsi.bakalim ameliyata girmeden tekrar konusacagim

eminim kötü birsey cikmayacaktir.eger agriliysa zaten korkmayin diyorlar.benimkide bastirinca sizliyordu.sen genede icini rahatlatmak icin pesini birakma.inslh bir an önce bir cevap alirsin hastaneden.

eminim kötü birsey cikmayacaktir.eger agriliysa zaten korkmayin diyorlar.benimkide bastirinca sizliyordu.sen genede icini rahatlatmak icin pesini birakma.inslh bir an önce bir cevap alirsin hastaneden.

inşallah öyle olur ama zaten hissettiğim yer bile azaldı sanki. ama yine de gideceğim sonuçta kontrol şart.

Ben ameliyattan çıktım. Suan ağrılarım var fazla yazamıyorum. Doktor iyi geçtiğini soyledi.

vallah bende bilmiyorum nasil olacak.corapla kendimi daha rahat hissetcekmisim gibi geliyor bana.sanki güven verecekmis gibi,korunuyormus gibi.ne bileyim iste.belkide aldiklarimi bir müddet giyerim.

benden eger yeterince yag cikarsa, artanini dondurup ayda bir enj.edecek benim doktorum.
bakalim birde böylesini deneyelim:)

eskilerden leydi nin sanırım ilk öyle yapmışlardı ama onun kalıcılığı olmamıştı diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…