Bacak dolgusu yaptıran var mı?

doktor %30 kalir diyor.o yüzden dondurup tekrar tekrar uygulayacak,%100 tamamlana kadar.demesi öyle.sonuc ne olur tabi simdiden bilemem.hep beraber görecegiz inslh.sizi hep bilgilendirip resim göndermeye calisacagim inslh.o yazdigim senaryolar sükür olmadi inslh olmazda:)
beni bayiltmadilar dedigim gibi.sadece uyuttular ve girecekleri yerleri uyusturdular.burada üc doktorla görüsmüstüm,ücü de uyutarak yapiyorlardi.
ben macrolanenin o kadar acidigini bilmiyordum,aslinda ben ilk basta onu istemistim.ama dr yapmiyorum dedi.sertlesmeler oldugu icin artik kullanmiyorlarmis.sende olmadi galiba öyle bir sey.

evet canim. dün aksam basladim ameliyattan sonra antibiyotik almaya.iyi düsünmeye calisiyorum.tekrar tskr ederim

bende sana artik bir an

evet canim. dün aksam basladim ameliyattan sonra antibiyotik almaya.iyi düsünmeye calisiyorum.tekrar tskr ederim

bende sana artik bir an

BİBİ71 geçmiş olsun. Sen de çok şükür atlatmışsın ameliyatını.

Ya ben forumun hızına yetişemiyorum artık. Konuşmalar ve sayfalar çok hızlı ilerliyor. En son ameliyat olan İKİCANIMVAR ve sensin sanırım. Başka kimseyi kaçırmadım demi

bende sana artik bir an

yanlislika gönderdim yazim bitmeden pardon:

bende sana artik bir an önce olmani tavsiye ederim.baksana sen psikolojini baya bozmussun.daha ne kadar bu sekilde devam edebileceksin?hem meslegine nasil konsantre olacaksin?bu istek hic bir zaman gecmiyor bunu biliyorum.o yüzden ne yapip yapip bir an önce coluk cocuk da olmadan yaptir derim.eminim bir yolunu bulursun
yalnis hatirlamiyorsam,cocuklugunda gecirdigin bir hastalik nedeniyle (tümördü galiba)bacagiinbiri ince kalmis.yurt disinda hastaliktan dolayi yapilan estetikleri sigorta ödüyor diye biliyorum.tabii bunlai sen daha iyi bilirsin ama genede merak ettim.
canim ya inslh en kisa zamanda yaptirirsin sende.bunu bütün kalbimle diliyorum,isteyen herkes icin.

Arkadaşlar ikinci ameliyat sonrası fotoğraflarımı yükledim. Lütfen bakıp ne görüyorsanız söyler misiniz. Tüm eleştirilere açığım.

tskrler canim.evet atlattim bende:)

Güzel bacaklı arkadaşım,iyi olmana çok sevindim,böyle iyi haberler almak bizleride umutlandırıyor.

tşkrler canım,inş darısı sizin başınıza.ÖNCE ŞUNU SÖYLEYEYİM AMELİYAT OLDUĞUMA HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM..çünkü hayatımda ilk defa havuç paça pantolan giymenin tadını çıkarıyorum.daha elbise giymeye başlamadım.ama inanki giyebilirimin tadı bile çok güzel.ama süre geçtikçe şişler indikçe ara yine açılmaya başladı.ve ben rötuş düşünüyorum.neden düşünüyorumun açıklamasını yapayım benim üst bacak çok kalın ve aLtta bi o kadar ince.zaten benim sorunum buydu ve şişlerde inince yine aradaki fark (eskisi gibi değil asla) ortaya çıkmaya başladı. ben elimde rötuş imkanı varken ve dolgun bacağın tadını ve rahatlığını yaşamışken uzun süre beklemek istemiyorum.doktora mail atıp sorudm. eğer 3 ay geçmesi rötuş için yeterliyse inş hemen rötuşu olmak istiyorum.sonrada bacak olayını kapatıcam inşşşş:))

çok geçmiş olsun arkadaşım.umarım çok güzel olmuşlardır ve rahat rahat her istediğini giyersin.arkadaşlık teklifini kabul ediyorum şimdi.benim bacaklarımıda görebilirsin

çok geçmiş olsun arkadaşım.umarım çok güzel olmuşlardır ve rahat rahat her istediğini giyersin.arkadaşlık teklifini kabul ediyorum şimdi.benim bacaklarımıda görebilirsin

tesekkür ederim canim.su anda tam hayal ettigim gibiler.sevdim bu bacaklari :)

resimlerine hemen bakiyorum

ikinizinde resimlerini gördüm.cok güzel olmuslar.oooh giyin artik istediginizi:)hep mutlu olun bacaklarinizla

Teşekkürler BİBİ71 ama sence biraz yamukluk yok mu? Gerçekten beğendin mi? Aslında doktorum tamamen benim istediğim yerlere yağ koydu ama biraz daha estetik olamaz mıydı bacaklarım diye düşünüyorum. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum birkaç gündür.

bacaklarımın 2.aydaki halini koydum arkadaşlar.aradaki farkı görebilirsiniz.arası açılmaya başladı yine.ama gündüz böyle oluyor.2-3 saat ayakta kalınca yine şişiyor ve ara kapanıyor.daha güzel görünüyor o zaman.

canim benim,hele bi bekle morluklar gitsin,sislikler insin,o zaman hersey daha iyi belli olur.bencede yamukluk o sisliklerden ileri geliyor sanki.senin dizlerinin icindende yag alinmismiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…