Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canim benim,hele bi bekle morluklar gitsin,sislikler insin,o zaman hersey daha iyi belli olur.bencede yamukluk o sisliklerden ileri geliyor sanki.senin dizlerinin icindende yag alinmismiydi?

Diz içlerimde çok yağ yoktu benim. Azıcık da olsa almasını istemiştim doktordan. Çok çukurluk oluşturmayacak kadar aldı sanırım. Aslında tam emin değilim aldı mı diye.

Şu morluklar geçsin diye soğuk buz tedavisi yapsak bir faydası olur mu acaba. Bir deneyeyim bakalım...

bacaklarınıız çok benziyor birbirine.hatta fotolarınıza bakarken bir ara karıştırdım kimindi diye.

:) MUEM'in bacakları daha oval, şekilli iniyor aşağıya. Benimki dümdüz iniyor, kavis falan yok. Ben benzetemiyorum ama en doğrusunu, dışardan bakan sizler görebilirsiniz tabi.

Benim bugün canım sıkkın biraz.yarın eşimin yiğeninin nişanı var ve ben yine herzamanki gibi pantolon giyinicem,daha doğrusu giyinmek zorunda kalıcam.buda artık çokkkkkkk canımı sıkıyor.yyyaaaaaa ben elbise giymekkkk istiyorum.Gerçi çok şık şeyler giyinicem ama yinede elbise giyinmeyi tercih ederdim.İnşallah Allahım banada ve tabiki isteyen herkese bir an önce bu ameliyatı olmayı nasip eder.PES ETMEK YOKKKKKK.

Öyle olsaydı bütün düzgün bacaklilar sadece etek giyerdi. Pantolon da yamuk bacaklar için üretilmedi ya :) bunu düşün. Dediğin gibi çok şık da olursun çok güzel de. Bir de bacak ameliyatı oldun mu oh diyeceksin :)
Not: bunu çok sık yazmaya başladım ama bir an senin yerinde olsam dedim düğünde bu çürük bacakla etek giyemem.

çorapla kaptıverirdin çürükleri.bu arad hiç azalma olmadımı izlerde

Son düzenleme:
yenide az önce aşağıda adananc (sanırım buydu niki) ı gördüm.oda senin dr a senden önce olmuştu ameliyatı.tam son durumunu sorucaktımki gidivermiş?keşke son durumuyla ilgli bilgilendirseydi bizi azıcık

Son düzenleme:
Maalesef evde yardimci olacak kimse yok. Ev işleri 2 tanede çocuk var gerisini sen düşün. Çok canım acıyor çoook

tahmin edebiliyorum halini.ama ev islerini o kadar önemseme,salla gitsin bir kac gün.fazla inceleme.sadece cocuklarinla ilgilen gerisini bos ver.biliyorum söylemesi kolay ama neticede bende öyle yapiyorum.allah yardimcin olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…