canim benim,hele bi bekle morluklar gitsin,sislikler insin,o zaman hersey daha iyi belli olur.bencede yamukluk o sisliklerden ileri geliyor sanki.senin dizlerinin icindende yag alinmismiydi?
Canım burada anestezi ile hemen uyutuyorlar benim damar yolundan bir şey enjekte ettiler. Ben 10 saniye geçmeden uzuuunnn uykulara daldım. Ameliyattan sonrada uyandırmak için baya bir sesleniyorlar.
eh,en azindan ameliyatin ortasinda uyanma rizki yok:))
Ben pek iyi değilim bugün biraz ayakta durmak zorunda kaldım şimdide yerimden kalkamiyorum baya canım acıyor.
üzüldüm simdi.dikkat et kendine.cocuk icinmi ayakta kaldin
bacaklarınıız çok benziyor birbirine.hatta fotolarınıza bakarken bir ara karıştırdım kimindi diye.
bacaklarınıız çok benziyor birbirine.hatta fotolarınıza bakarken bir ara karıştırdım kimindi diye.
Benim bugün canım sıkkın biraz.yarın eşimin yiğeninin nişanı var ve ben yine herzamanki gibi pantolon giyinicem,daha doğrusu giyinmek zorunda kalıcam.buda artık çokkkkkkk canımı sıkıyor.yyyaaaaaa ben elbise giymekkkk istiyorum.Gerçi çok şık şeyler giyinicem ama yinede elbise giyinmeyi tercih ederdim.İnşallah Allahım banada ve tabiki isteyen herkese bir an önce bu ameliyatı olmayı nasip eder.PES ETMEK YOKKKKKK.
Öyle olsaydı bütün düzgün bacaklilar sadece etek giyerdi. Pantolon da yamuk bacaklar için üretilmedi ya :) bunu düşün. Dediğin gibi çok şık da olursun çok güzel de. Bir de bacak ameliyatı oldun mu oh diyeceksin :)
Not: bunu çok sık yazmaya başladım ama bir an senin yerinde olsam dedim düğünde bu çürük bacakla etek giyemem.
çorapla kaptıverirdin çürükleri.bu arad hiç azalma olmadımı izlerde
Yok ya, ten renginde belli. Hani takmam günlük giyerim sokakta da. İşe vs zor. Yağ alınan yerlerde kalmadı ama işte sevgili baldırlarım...
demekki baldırlarının biraz daha zamana ihtiyacı varillaki geçicektir merak etme
Böyle akıllı akıllı dursunlar da zaman feda olsun :))
Maalesef evde yardimci olacak kimse yok. Ev işleri 2 tanede çocuk var gerisini sen düşün. Çok canım acıyor çoook
bugün nasılsın?arkadaşım.
Ben dw benzettim; begendim de. Bibinin de bana benziyormuş. Merak ediyorum sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?