Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cok güzel uzun yazlik elbiselerde var ama.düsünmezmisin öyle bir sey. $öyle tiril tiril :)

arkadaşım sen slikon konusunda kesin kararlısın anlaşılan.dr dan emin değil gibisin ama.iyice bir araştır acele etme

:) evett silikonda kararlıyım ama doktor konusunda kararsızım hala, iki doktor var kafamda ama karar veremiyorum, ek ya ameliyat olanların genelde memnun ama diğer kafamdaki dktora ameliyat olanların yorumlarını hiç görmedim, arada da 1500tl gbii bir fark var.. ve bir ay içinde ameliyat olmam gerekiyor başka fırsatım olmayacak çünkü

Ben telden girdigim için fark edememişim. Iyi olurdu. Demek ki memnuniyetsizligi yok diye düşündüm şimdi.

valla en dogru karari sen vermi$sindir belkide.eriyomu erimiyomu-diye bekleyecegine.bir kerede yap kurtul.

1500 tl az para degil.o dedigin doktor taninmi$mi.hani hic ismi gectimi buralarda

Huu huuu komşularr kuşlarr beni sordugunuz söleddiii,,haberı aalır almaz geldim..

Şubat ayında bacak dolgusu amelıyatı olmuştum..doktorum ne kadar silikon desede ben bunu tercıh ettım..son kontrolümüde oldum hersey yolunda çok şükür doktor bu saatten sonra artık erime olmaz..bekledıgımden daha az erime olmuş dedi...sabahları daha ınce oluyorr gün içinde hücrelerr kendıne gelıp kalınlaştırıyorr:)) bacak bacak üstüne atamıyorum ama çünkü akabinde bacaklarımda kırmızı beneklenme söz konusu oldu bı keresınde..

İnsanoğlu işte mennıyetsız..2.ciyi olmak ıstıyorum gerçi doktorum gerek yok dedı ama aklımda var..bakalım...

Ben de benzer durumdayım kafamda bir kaç isim var ama kararsızım. Forumda blackdaisy var, bacakları müthiş onun doktorunu da düşünüyorum. hf, ak, oi, ek hatta nd iste birisi ama hangisi :)

Ben de benzer durumdayım kafamda bir kaç isim var ama kararsızım. Forumda blackdaisy var, bacakları müthiş onun doktorunu da düşünüyorum. hf, ak, oi, ek hatta nd iste birisi ama hangisi :)

angelis bu doktorlardan herhangi biri ile görüştün mü ve silikon mu düşünüyorsun? ameliyat düşünen bir de darkpearl var, o da kararsız ne yapcaz bilemedik. ne zaman düşünüyorsun?

Maşallah maşallah memnun olmana sevindim.

Mendis ilaç kullanımı ve sigara-alkol 15 gün önceden (en az) bırakılıyor. Bitki çayı içme. Tahlilleri o gün de yapabilirler erkenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…