Benim bugün canım sıkkın biraz.yarın eşimin yiğeninin nişanı var ve ben yine herzamanki gibi pantolon giyinicem,daha doğrusu giyinmek zorunda kalıcam.buda artık çokkkkkkk canımı sıkıyor.yyyaaaaaa ben elbise giymekkkk istiyorum.Gerçi çok şık şeyler giyinicem ama yinede elbise giyinmeyi tercih ederdim.İnşallah Allahım banada ve tabiki isteyen herkese bir an önce bu ameliyatı olmayı nasip eder.PES ETMEK YOKKKKKK.
bibi fotonu koysana çok merak ettim.
tel den nasil foto koyuldugunu biliyormusun?
cünkü foto makinama hafiza karti almam lazim daha
arkadaşlar ek' na bacak silikonu ameliyatı olan var mı?
cok güzel uzun yazlik elbiselerde var ama.düsünmezmisin öyle bir sey. $öyle tiril tiril :)
aslında elbiseyi aratmıyacak şıklıkta giyinicem zaten ama:yinede şöyle hafif diz üzeri yada diz kapağı hizasında bir elbise giymeyi tercih ederdim
bilmiyorum arkadaşım,biraz dene belki olur
arkadaşım sen slikon konusunda kesin kararlısın anlaşılan.dr dan emin değil gibisin ama.iyice bir araştır acele etme
yenide az önce aşağıda adananc (sanırım buydu niki) ı gördüm.oda senin dr a senden önce olmuştu ameliyatı.tam son durumunu sorucaktımki gidivermiş?keşke son durumuyla ilgli bilgilendirseydi bizi azıcık
:) evett silikonda kararlıyım ama doktor konusunda kararsızım hala, iki doktor var kafamda ama karar veremiyorum, ek ya ameliyat olanların genelde memnun ama diğer kafamdaki dktora ameliyat olanların yorumlarını hiç görmedim, arada da 1500tl gbii bir fark var.. ve bir ay içinde ameliyat olmam gerekiyor başka fırsatım olmayacak çünkü
yarın ameliyata giriceksin,Allah yardımcın olsun arkadaşım.sonuç istediğindende güzel olur inşallah.
:) evett silikonda kararlıyım ama doktor konusunda kararsızım hala, iki doktor var kafamda ama karar veremiyorum, ek ya ameliyat olanların genelde memnun ama diğer kafamdaki dktora ameliyat olanların yorumlarını hiç görmedim, arada da 1500tl gbii bir fark var.. ve bir ay içinde ameliyat olmam gerekiyor başka fırsatım olmayacak çünkü
Ben de benzer durumdayım kafamda bir kaç isim var ama kararsızım. Forumda blackdaisy var, bacakları müthiş onun doktorunu da düşünüyorum. hf, ak, oi, ek hatta nd iste birisi ama hangisi :)
ilginç???????Amylee nasılsın arkadaşım ?gitmedinmi hala dr
...iyi dilekleriniz ve dualariniz icin.allah hepinizden razi olsun.olanlara daima ömür boyu erimeyen bacaklar-henüz olmayanlarada en kisa zamanda istedikleri bacaklara kavusmalarini diliyorum.
ben su anda cok sükür iyiyim.yalnizca yag alinan yerlerde hafif sizlama var.daha hapa gerek duymadim.inslh böyle devam eder.sonradanda agriyabiliyormu acaba?
yag yalnizca karnimdan alinmis.ve yeterli yag cikmis.dizlerimin icinden de almis dr.bol bol enj te ettim dedi.geri kalaninida dondurup üc haftada bir 5-6 defa tekrarlayacakmis.istedigim dolguya ulasana kadar
size birsey söyleyeyimmi...bacaklarim coook güzel oldu.allahim erimesin,bir aksilik olmasin.enfeksiyon olmasin inslh
darisi tüm isteyenlerin basina:))
arkadaşlar ben de bugün ameliyat randevusu aldım 17 haziran. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Yenide arkadaşım sekreter hanım ''sizi 15 inde ararım 17 sinde ameliyata gelirsiniz'' dedi. Çok tuhaf geldi bana. Ameliyat öncesi herhangi bir tahlil falan yapılmıyor mu? Ne yiyip, içeceğim? Sen hastaneye ne götürdün? Herhangi bir ilaç, çorap, merhem falan alacak mıyım? Ne bileyim sanki dişçiye gideckmişim gibi mi gideceğim? Yenide arkadaşım seni ameliyata kadar çok rahatsız edecğim. Şimdiden vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
bibi sana da çooook geçmiş olsun atlattın ağrın da hiiiç olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?