arkadasim hemoglobin degerin kac?hangi degerlerde sorun var?bana yaz istersen.buna göre ne tip kansizlik yorum yapilabilir.normalde kadinda hemoglobin alt degeri 12 dir..11 e 10 a düsmüsse kansizlik sinifina girse de ciddi bir sorun yok mesela...evet arkadaşım yaklaşıyor ben de çok heyecanlıyım ruyalarıma giriyor inan. Bir de şimdi bende kansızlık çıktı ya acaba bu durumum ameliyat olmamı engeller mi bilmiyorum. Bir de bu çıktı şimdi .Mail atacaktım dr.a ama mailim açılmıyor skype mi ne yükle diyor. Herşey ters mi gider.
sizinde yag enjkte edilen yerlerde sertlik oldumu ilk günlerde?su anda benim öyle.
birde sizin bir tek yerdenmi enjkte edilmisti yaglar? benim bütün enjkte edilecek bölgeye, incecik igneyi batirip cikarmis.
merak ettim
Bugün agrilarim biraz geçti. Ama moralim çok bozuk. Yeni fotoğraf ekledim bakarmisin.
bende de olmuştu bir süre sonra ama şimdi de fazla yumuşak oralar.... anlamadım gitti:) bir de yorulunca yer yer kızarıyor
Tesekkür ederim amylee.sorum cebapsiz kaldigi için üzülmüstüm insan nede olsa tedirgin oluyo ameliyattan sonra.oldum bittim herśey tamam diyemiyosunki.iki gündür yaśadiklarimi bir ben birde allah bilir,neyse sonra anlatirim.śimdi dr dayim
merhaba yenide hoşgeldin
İyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz
iyi akşamlar heidicik, ben buradayım ama aslında bilgisayarı yarın yapacağım iki sınavı hazırlamak için açmıştım, kendimi burada buldum
Hoşgeldin negüzel yapmışsın :), kimseckler yok ortalıkta
iş yapmam lazım, içimden gelmiyor. sabahlayacağım galiba.
bu sabah geçmemiş morluklara rağmen, ten rengi çorapla elbisemi giydim.altına da topuklu. topukluyla hiç beğenmedim kendimi. bacaklar uzaklaştı, dışa doğru açıldı. düz ayakkabımı giydim her zamanki gibi, zaten daha rahat. neyse ki zaten topuklu sevmiyorum.
ikicanımvar, bacakların çok güzel. üzülmek için çok erken. ne olursa olsun bundan sonra istediğini giyebileceksin. bu bile yeter. mükemmel olmadık ama düzeldik.
bu sabah geçmemiş morluklara rağmen, ten rengi çorapla elbisemi giydim.altına da topuklu. topukluyla hiç beğenmedim kendimi. bacaklar uzaklaştı, dışa doğru açıldı. düz ayakkabımı giydim her zamanki gibi, zaten daha rahat. neyse ki zaten topuklu sevmiyorum.
ikicanımvar, bacakların çok güzel. üzülmek için çok erken. ne olursa olsun bundan sonra istediğini giyebileceksin. bu bile yeter. mükemmel olmadık ama düzeldik.
Benim de topukluyla daha da açık duruyor bacaklarım , acaba neden bir ortopediste sormak gerekir, sanırsam bizdeki eğrilik daha fazla diye topukl giyince bacak ağırlığı dengelemek için biraz daha açılıyor
iyi geceler arkadaşım.bir bakıp kaçıyım dedim seni gördüm,selamımı verip kaçıyım ...
kızlar topuklu giyince herkesin bacakları ayrık duruyor.ilk topukluyu giyince bende hiç beğenmemiştim ama sonra hem baktım herkesin öle duruyor hemde giye giye alıştım.şimdi her düğünde kısa elbise ve topuklu ayakkabı giyiyorum :)))
giye giye alışmak lazım bence de. bakalım ilk düğün dernek ne zaman olacak benim için?
:)
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?