Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadasim hemoglobin degerin kac?hangi degerlerde sorun var?bana yaz istersen.buna göre ne tip kansizlik yorum yapilabilir.normalde kadinda hemoglobin alt degeri 12 dir..11 e 10 a düsmüsse kansizlik sinifina girse de ciddi bir sorun yok mesela...
ama 8in altina düsmüsse diyelim ciddi bir kansizlik sözkonusu,takviye gerektirir..o zaman ameliyatin ertelenmesi gerekebilir,yada takviye yani kan nakli sonrasi yapilmasi gerekebilir..ama bu deger sen de o civarda degildir degil mi?öyle olsa ciddi bi yorgunluk,bas dönmesi,halsizlik olurdu..günlük hayatini asiri etkilerdi..korkmana gerek yok bence..bununla beraber tabiki yinede sebebinin tespit edilip,tedavisinin yapilmasi sart..bayanlarda adet kanamalarindan dolayi kansizlik sik rastlanir..daha önce olmayan yeni cikmis bir kansizliksa da ilk akla bu gelir..son zamanlarda adet kanamalarin normalden uzun veya fazla oldu mu?
11,10 civari hemoglobin ameliyat olmani engellemez..ama demir degerine de bakilip demir eksikliginden kaynaklanan kansizlik mi o tespit edilmeli,o zaman demir hapi kullanabilirsin..kan degerlerinde mcv mchc gibi degerler var,onlarin normalden büyük yada kücük olusu kansizligin nedenini yada tipini belirler..gecmis olsun

sizinde yag enjkte edilen yerlerde sertlik oldumu ilk günlerde?su anda benim öyle.
birde sizin bir tek yerdenmi enjkte edilmisti yaglar? benim bütün enjkte edilecek bölgeye, incecik igneyi batirip cikarmis.
merak ettim

bende de olmuştu bir süre sonra ama şimdi de fazla yumuşak oralar.... anlamadım gitti:) bir de yorulunca yer yer kızarıyor

Bugün agrilarim biraz geçti. Ama moralim çok bozuk. Yeni fotoğraf ekledim bakarmisin.

ikicanımvar, eskiye oranla çok çok iyi durumda görünüyor bacakların. hemen bozma moralini o bacak içleri ile ilgili. alt kısımdaki şişler de eriyince biraz, o girinti gözüne batmayacak. inşallah çok erimez.

bende de olmuştu bir süre sonra ama şimdi de fazla yumuşak oralar.... anlamadım gitti:) bir de yorulunca yer yer kızarıyor

Tesekkür ederim amylee.sorum cebapsiz kaldigi için üzülmüstüm😢 insan nede olsa tedirgin oluyo ameliyattan sonra.oldum bittim herśey tamam diyemiyosunki.iki gündür yaśadiklarimi bir ben birde allah bilir,neyse sonra anlatirim.śimdi dr dayim😒

kontrolemi gittin arkadaşım.iyi o zaman son durumunu yazarsın sonra bize.

Hoşgeldin negüzel yapmışsın :), kimseckler yok ortalıkta

iş yapmam lazım, içimden gelmiyor. sabahlayacağım galiba.
bu sabah geçmemiş morluklara rağmen, ten rengi çorapla elbisemi giydim.altına da topuklu. topukluyla hiç beğenmedim kendimi. bacaklar uzaklaştı, dışa doğru açıldı. düz ayakkabımı giydim her zamanki gibi, zaten daha rahat. neyse ki zaten topuklu sevmiyorum.
ikicanımvar, bacakların çok güzel. üzülmek için çok erken. ne olursa olsun bundan sonra istediğini giyebileceksin. bu bile yeter. mükemmel olmadık ama düzeldik.

Benim de topukluyla daha da açık duruyor bacaklarım , acaba neden bir ortopediste sormak gerekir, sanırsam bizdeki eğrilik daha fazla diye topukl giyince bacak ağırlığı dengelemek için biraz daha açılıyor

yüksek topuklu giyincemi oluyor,yoksa her topukluda aynı mı durduğunu düşünüyorsun?

Benim de topukluyla daha da açık duruyor bacaklarım , acaba neden bir ortopediste sormak gerekir, sanırsam bizdeki eğrilik daha fazla diye topukl giyince bacak ağırlığı dengelemek için biraz daha açılıyor

kızlar topuklu giyince herkesin bacakları ayrık duruyor.ilk topukluyu giyince bende hiç beğenmemiştim ama sonra hem baktım herkesin öle duruyor hemde giye giye alıştım.şimdi her düğünde kısa elbise ve topuklu ayakkabı giyiyorum :)))

iyi geceler arkadaşım.bir bakıp kaçıyım dedim seni gördüm,selamımı verip kaçıyım ...

iyi geceler mi desem günaydın mı? :) sayfayı kapatmadan bir yandan sınav hazırlıyordum, görmedim seni,

fotoğraftaki topuklu boyunda iki çift topuklum var. çok yüksek sayılmaz. doktordan sonra duruma göre belki yeni foto koyarım

giye giye alışmak lazım bence de. bakalım ilk düğün dernek ne zaman olacak benim için?
:)

Kızlar ben şunu farkettim ilk ameliyatımdan 45cü günden sonra erimedi , şimdikinde de ayni durum sözkonusu, demek ki ne oluyorsa şu ilk 45 gün içinde oluyor, ben devamlı ölçtüğüm için daha bariz anlayabiliyorum bunu, gözle bakarak çok da objektif olamıyor insan nekadar eridiği konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…