Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar ameliyat olalı henüz 8 gün oldu bacaklarimin şeklini hiç begenmiyorum ama buna rağmen dışarıya ne zaman çıksam tayt giyiyorum ve bu güne kadar bana anormal biçimde bakan kimse olmadı. Alışmışimya sürekli bacaklarimami bakıyorlar diye milleti gözetlemeye kendimi bi garip hissettim.

Elcer arkadaşım açıklamaların içiin çoook teşekkür ederim. Benim hemoglobin değerim 6 çıktı dr.a gittim 2 ay demir yüklemes, yapacağız dedi ve o günden beri gynofeon kullanıyorum. daha 2 ay olmadı. Okulların kapandığı hafta tahlil yaptıracağım. Halsizlik desen feci şekilde var saç dökülmes falan çok.

Yaaaa ne guzel işte arkadaşım, mükemmel olmasa da yeter güzelliktedir. Bizim istedigimiz de bu degil mi

mrhb arkadaşım .dr aradınmı kan değerlerinle ilgili durumu sormak için?

İşte böyleee. Zaten sütun gibi manken bacaklarına kavuşmak hayali varsa kimse bu ameliyatı olmasın. Bizim tek isteğimiz insanların garip garip bakmayacağı normal bacaklar. Sen de bu bacaklara kavuştun işte. Gez toz.

Bu havalarda da tayt ne rahat oluyordur ama.

Tayt ve dar paça pantolonu icat edeni her gün şükranla anıyorum.

Yaaaa ne guzel işte arkadaşım, mükemmel olmasa da yeter güzelliktedir. Bizim istedigimiz de bu degil mi

Arkadaşım ben bacaklarimin seninki gibi olmasını istiyordum ama şuan bakiyorumda şimdiden belli seninkinin yanından bile geçemez. Bu yüzden acayip hayal kırıklığına uğradım.

Arkadaşım ben bacaklarimin seninki gibi olmasını istiyordum ama şuan bakiyorumda şimdiden belli seninkinin yanından bile geçemez. Bu yüzden acayip hayal kırıklığına uğradım.

sen niye öyle diyorsun arkadaşım? ne güzel dolmuş baldırların. benim iyice dümdüz oldu, paranteze dönmez herhalde diye avutuyorum kendimi. bakmıyorum.

Arkadaşım umarım yazdıklarımla seni kırmam.sen aslında bu ameliyatı olan bir çok kişiye göre daha tecrübeliydin.çünkü bir çok ameliyat olan arkadaşın tecrübelerini hep beraber okuduk,fikirlerimizi yazdık.en azından ortaya ne çıkabiliceğini artık (ameliyat olamazsakta henüz)bşr çoğumuz kestirebiliyoruz fotolardan.yani bu ameliyat aslında bir kamufle şekli.yani sonuçta kemiklerimizi kırıp tekrardan şekillendirmiyorlar,fazlalığı alıp,eksiği doldurup görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyorlar.Yani sonuç SÜPER bacaklar değil eskisine göre daha iyi bacaklar,daha normal bacaklar.giy taytını gez arkadaşım ,çok ta inceleme .

Bu yüzden beğenemiyorsun bacaklarını zaten. Başka bacaklarla kıyaslıyorsun. Kİmsenin bacağı bir değil. Sen yenidenin bacaklarına bakıp kendininkilere yorum yapıyorsun ama biz direk senin bacaklarına yorum yapıyoruz kıyaslama yapmadan. O yüzden objektif olan biziz bize güven. Kendi düşüncelerine kulak asma.

Bir de sana ikinci ameliyat için aynı parayı mı istiyor yoksa sadece hastane parasını mı diye sormuştum. Görmedin herhalde. Bu çok önemli benim için. Ben yağlarıma hiç güvenemiyorum. Bunlar bana ihanet eder, eriyip gider gibi duruyorlar.

Canım ben ikinciyi yaptirmayacagim için doktora hiç sormadım. Kontrole gittiğimde muhakkak sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…