- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
ben de benzetmiştim ama kendimizi az görmek alışkanlık olmuş, sen de benzetince çok mutlu oldum şimdi
bizim güzel bacak eşittir dolgun baldırlar algımızla onunki farklı. düz inecek, ortaya doğru kas çıkıntısına gerek yok doktora göre.
Kimmiş o doktor. Güzellik algımız aynı. Ben de düz inen bacakları seviyorum. Sevabına yapıversin bana bir çift bacak. :)))
Keşke sevapla ,duayla olsaydı arkadaşım.Ne güzel olurdu.
sevabına değil ama reklamına hayır demiyorlar :)
Kabul etse reklamada razıyız.bacağıma adını dövme yaptırırım.bundan iyi reklam olmaz herhalde ne dersiniz
bu foruma yeni üye oldum. yakın zamanda bacak ameliyatı olucam. (2 hafta sonra) sizler ve sizin gibi ameliyat olmuş kişilerle konuşabileceğimi düşünmüştüm burada. ancak forumda açık sohbet karışıklığa neden oluyor. ameliyat sonrası neler yapmam gerekiyor çok acı olacak mı herşeyi merak ediyorum. açıklama yapmışsınız açıkçası o yüzden bu mesajı yazdım. eğer sizin için bir sakıncası yoksa bacak resimlerini görebilir miyim. benim ameliyatım yağ enjeksiyonu onepte o.e tarafından yapılacak. şimdiden teşekkür ederim.arkadaşlar hemen girip çıkıyorum sizin için resim çektim yazıları okuyamadım inanın sadece ameliyat olalı bir seneyi geçti ve benim bacaklarım çok sorunlu olduğu halde şu anda buna şükür diyorum resim ekliyorum bana ulaşmak isteyenler direk özelden mesaj yazsınlar onlara cevap vermeye çalışırım işallah ama burayı takip etmem çok zor 2 çocukla işim hiç bitmiyor yardımcam yokbacaklarımın eski resmi var yenisinide eklemeye çalışıcam birazdan ekleyemezsem akşam çocuklar uyuyunca işallah öpüldünüz herkeze süper bacaklar diliyorum
bacak ameliyatı sonrası iyileştikten sonra bacak eski haline mi dönüyor. yani bir faydası yok mu?Arkadaşım benim bacakların yanlarından alındı ama fotoğraflarıma tekrar bakarsan eski halinden hiç farklı değil. Kendine hiç dert etme yanlardan alınmadı diye. Boşuna eziyet diyebilirim.
bacak ameliyatı sonrası iyileştikten sonra bacak eski haline mi dönüyor. yani bir faydası yok mu?
Yan taraflardan bahsediyor. Alt bacaklarının dışından yağ alsa da pek bir şey fark etmeyecek. Ve evet çok acı çekeceksin her ameliyat olan bu durumdan şikayetçi. Kendini buna hazırla. Ama düzgün bacaklar için buna değer. Acı geçiçi düzgün bacaklar kalıcı. :)[/
EĞer güzelleşecekse bacaklar evet değer haklısın. Benim dizlerin arası arası boşluk 5 cm hiç etek gitmedim taytta...uzun süredir istetiğim bişey bu.umarım güzel olur
Yan taraflardan bahsediyor. Alt bacaklarının dışından yağ alsa da pek bir şey fark etmeyecek. Ve evet çok acı çekeceksin her ameliyat olan bu durumdan şikayetçi. Kendini buna hazırla. Ama düzgün bacaklar için buna değer. Acı geçiçi düzgün bacaklar kalıcı. :)[/
EĞer güzelleşecekse bacaklar evet değer haklısın. Benim dizlerin arası arası boşluk 5 cm hiç etek gitmedim taytta...uzun süredir istetiğim bişey bu.umarım güzel olur
En kötü ihtimalle çok güzel olmasa bile düz ayakkabıyla rahatlıkla dar pantolon, tayt giyecek halde olacaksın. Mesaj sınırın dolunca resim yüklersen biz de bakarız bacaklarına söyleriz sana. Bizim resimlerimizi de görebilirsin o zaman. Çoğumuz hiç etek giymedik. Okul eteği dışında. :)
ameliyattan sonraki sürecide merak ediyorum. bacaklara sargı falan sarılıyor mu?çoğu yorumda bir gün hastanede kaldık denilmiş. ama dokturum ameliyattan sonra yürüyebileceğimi hemen eve gidebileceğimi söyledi. bu arada eşim çok büyük destekçim.önceleri kafana takma çok abartıyorsun falan diyordu. ilk defa ısrarıyla geçen yaz 1 haftalık tatilde şort giydim. çok yakışmış bak herkesin ki çarpık falan dedikçe ben daha çok kahroldum.En kötü ihtimalle çok güzel olmasa bile düz ayakkabıyla rahatlıkla dar pantolon, tayt giyecek halde olacaksın. Mesaj sınırın dolunca resim yüklersen biz de bakarız bacaklarına söyleriz sana. Bizim resimlerimizi de görebilirsin o zaman. Çoğumuz hiç etek giymedik. Okul eteği dışında. :)
Arkadaşım benim bacakların yanlarından alındı ama fotoğraflarıma tekrar bakarsan eski halinden hiç farklı değil. Kendine hiç dert etme yanlardan alınmadı diye. Boşuna eziyet diyebilirim.
Kabul etse reklamada razıyız.bacağıma adını dövme yaptırırım.bundan iyi reklam olmaz herhalde ne dersiniz
bilemedim ben de arkadaşım. doktor evirdi çevirdi, baktı, olacağı söyledi, kontrollerde de gayet memnundu yaptığından.
kontrole yanımda topuklu ayakkabı götürmeyi düşünüyorum
acaba kalan kanül izlerini lazerle falan yok etme yada azaltma imkani var midir..
acaba kalan kanül izlerini lazerle falan yok etme yada azaltma imkani var midir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?