Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşım benim bacakların yanlarından alındı ama fotoğraflarıma tekrar bakarsan eski halinden hiç farklı değil. Kendine hiç dert etme yanlardan alınmadı diye. Boşuna eziyet diyebilirim.

bizim güzel bacak eşittir dolgun baldırlar algımızla onunki farklı. düz inecek, ortaya doğru kas çıkıntısına gerek yok doktora göre.

Kimmiş o doktor. Güzellik algımız aynı. Ben de düz inen bacakları seviyorum. Sevabına yapıversin bana bir çift bacak. :)))

Kabul etse reklamada razıyız.bacağıma adını dövme yaptırırım.bundan iyi reklam olmaz herhalde ne dersiniz

Resmini bile yaptırırım. Ama televizyona çıkarıyordur, gittiği her programda seni yanında taşıyordur bakın benim eserim diye. Ben onu hayatta yapamam. Kaldı ki o reklam fırsatını da malzemesi güzel bacağa veriyordur. Bizim bacakların reklamlık olması için yeniden yaratması gerek. :))

bu foruma yeni üye oldum. yakın zamanda bacak ameliyatı olucam. (2 hafta sonra) sizler ve sizin gibi ameliyat olmuş kişilerle konuşabileceğimi düşünmüştüm burada. ancak forumda açık sohbet karışıklığa neden oluyor. ameliyat sonrası neler yapmam gerekiyor çok acı olacak mı herşeyi merak ediyorum. açıklama yapmışsınız açıkçası o yüzden bu mesajı yazdım. eğer sizin için bir sakıncası yoksa bacak resimlerini görebilir miyim. benim ameliyatım yağ enjeksiyonu onepte o.e tarafından yapılacak. şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım benim bacakların yanlarından alındı ama fotoğraflarıma tekrar bakarsan eski halinden hiç farklı değil. Kendine hiç dert etme yanlardan alınmadı diye. Boşuna eziyet diyebilirim.
bacak ameliyatı sonrası iyileştikten sonra bacak eski haline mi dönüyor. yani bir faydası yok mu?

bacak ameliyatı sonrası iyileştikten sonra bacak eski haline mi dönüyor. yani bir faydası yok mu?

Yan taraflardan bahsediyor. Alt bacaklarının dışından yağ alsa da pek bir şey fark etmeyecek. Ve evet çok acı çekeceksin her ameliyat olan bu durumdan şikayetçi. Kendini buna hazırla. Ama düzgün bacaklar için buna değer. Acı geçiçi düzgün bacaklar kalıcı. :)

bilemedim ben de arkadaşım. doktor evirdi çevirdi, baktı, olacağı söyledi, kontrollerde de gayet memnundu yaptığından.
kontrole yanımda topuklu ayakkabı götürmeyi düşünüyorum

doktorum çekilen bacak fotoğraflarımı bilgisayarda düzeltme yaptı. çok güzel oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…