Canım ağrılarım baya azaldı. Ama bacaklarimdan pek memnun değilim. Haftaya düğün var, bende bugün bir etek deneyim dedim ama hemen çıkartmak zorunda hissettim. Çünkü berbat görünüyor parantezlerim ortaya çıkmaya başladı.
ağrı kesiciler ağrıyı kesmiyor mu? canım çok tatlıdır benim...ama anladığım kadarıyla ameliyatın ilk 3 günü pişmanlık hissi oluşuyor kişide.
fotoğrafları nasıl görebilirim
İyigeceler ikicanımvar umarım çok erimezler , belki de sana öyle geliyordur.
Arkadaşım yaa bana hiç hoş görünmüyor bu bacaklar. Etek giydim ve hiç yakışmadı.
Biz de görelimmm. Belki sana öyle geliyordur. :)
Yarın fotoğraf çekip yüklerim bakarsınız olurmu.
fotoğrafları gördüm bacakların çok iyi olmuş bence. ne kadar oldu ki yaptıralı.morluklar için sordum. benimkilerin arası daha açık. inan bana çok fark etmiş.. geçmiş olsun. bende eklicem. haber veririm.
iyi geceler arkadaşım, bu gece kalamıyorum, okudum, fotoğraflarını merak ediyorum.
ben de fırsat ve çekecek adam bulursam yükleyeceğim son halini :)[/QUO
bacakların gayet iyi olmuş yenide geçmiş olsun. inanın çok umutlandırdınız beni birden yaa..fotoğrafları görünce birikimim iyi bir yere gidecek diyorum. ama benim bacaklarım çok fazla eğri((
Arkadaşım yaa bana hiç hoş görünmüyor bu bacaklar. Etek giydim ve hiç yakışmadı.
arkadaşım foto eklersen etekli olsun ,bizde,juri olarak özellikle ben ve vanillasky puan verelim.
Ayakkabı da giy. Yoksa eksi puan veririz. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?