benim de haftaya olabilir ama son hafta mezuniyet yoğunluğu var. sadece pazartesi uygunum. belki sonraki haftaya kalacak.
hoş geldin :) ne zaman yaptıracaksın? kime yaptıracaksın?
takip ediyorsan bilirsin, biz çok soru sorarız :)
Yok tayt giymiyorumda, sadece dar pantolon, onda da kendime yakışanları seçiyorum. Ama bu bile çok mutluluk verici bir durum:)) Darısı senin başına inşallah:)
memkohoş geldin
Gerçi bende haftaya dedim ama benimde bir sonraki haftaya kalma ihtimali var. İşlerimi toparlayabilirsem gideceğim olmazda öbür haftaya artık.
Hoş bulduk arkadaşım.ya ben sizlere öyle alıştımki ,sanırım bağımlılk yaptınız bende
Hoşbulduk yenide. Sıcak bir karşılamadan sonra tabiki de sorulara cevap vermeye çalışıcam.bende tecrübeli arkadaşlara soru sormak istiyorum.2 hafta sonraya aldım rendevuyu.. onepte onur erol 'a yaptırıcam inşallah. Sen yaptırmış mıydın? yaptıranlardan da fikir almak istiyorum.
Yok tayt giymiyorumda, sadece dar pantolon, onda da kendime yakışanları seçiyorum. Ama bu bile çok mutluluk verici bir durum:)) Darısı senin başına inşallah:)
o zaman ikimiz de öbür haftaya atalım, bakarsın denk gelir
Haftaya konuşuruz o zaman tekrar:)
benim üç ay oldu. sonucum iyilik sağlık diyelim :)[/
yenide cofo-cofo kardeşimin linki kendi adıma bir kullanıcı oluşturdum. burdan sohbete devam edicem. geçmiş olsun. nasıl zormuydu. memnun kalmadın mı yoksa, Desteğinize ihtiyacım var. şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
hoşgeldin aramıza .hayırlısı olsun senin için.umarım sonuç hayal ettiğinden güzel olur.
kaas ın bacaklarını senin bacaklarına benzettim çok benziyor.
ben de benzetmiştim ama kendimizi az görmek alışkanlık olmuş, sen de benzetince çok mutlu oldum şimdi
aynı fotoyu sen paylaşmış olsaydın inan bana senin bacakların zannederdim.ama yinede dış yanlardan alınsaydı nasıl olurdu bilemedim
bilemedim ben de arkadaşım. doktor evirdi çevirdi, baktı, olacağı söyledi, kontrollerde de gayet memnundu yaptığından.
kontrole yanımda topuklu ayakkabı götürmeyi düşünüyorum
Yenide eğer bu son kontrolünse götür arkadaşım.rahatsız olduğun,aklına takılan tüm soruları sor.Gerçi benim hissettiğim, bu dr bacakla ilgili rahatsızlıkların bir çoğunu, psikolojik olduğunu düşünüyor.o yüzden rötüş felan bu dr un tarzı değil sanırım.belkide yaptığı işten emin olduğu için ,bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?