çok geçmiş olsun ozgurcum. nasılsın?bende ameliyat olucam cuma günü.. umarım herşey gönlünce olur.
etek çok yakışmış. dışarı çıkabiliyor musun böyle. açıkçası kendimi yerine koydum bir an. birden bire değişen ve güzelleşen bacaklarla çıkmak nasıl bir duygu merak ettim şimdi.Hadi kızlar son ekledigim fotografada bir zahmet yorum yazın. :18::18::18:
etek çok yakışmış. dışarı çıkabiliyor musun böyle. açıkçası kendimi yerine koydum bir an. birden bire değişen ve güzelleşen bacaklarla çıkmak nasıl bir duygu merak ettim şimdi.
ameliyatıma sadece 4 gün kaldı. ameliyat olup yeni fotoğraflarını koyan arkadaşları çok kıskanıyorummmmmm. şaka sadece imreniyorum.
bende o günlerin gelip bir an önce fotoğraflarını eklemeyi iple çekiyorum.
Arkadaşım bundan biraz daha uzun elbiseyle dün çıktım oda diz üstündeydi. Tabii böyle cikabilmek inanılmaz bir duygu. Kendimi hiç kasmadim sanki hep böyleydi gibi. Kimsede gözlerini dikip gıcık gıcık bakmadi. Allahima şükürler olsun bende bu mucizeyi yaşadım. Darısı sizlere inşallah.
en güzeli sanki hep öyleymis gibi hissetmen,yani bütünlesmissin,alismissin yeni bacaklarina,ne güzel!!degdi cektigin acilara!!bence bu duygu yeter degil mi? cok üzülmüstüm cektigin acilara ama simdi bu maili okuyunca mutlu oldum senin adina:)
ameliyatıma sadece 4 gün kaldı. ameliyat olup yeni fotoğraflarını koyan arkadaşları çok kıskanıyorummmmmm. şaka sadece imreniyorum.
bende o günlerin gelip bir an önce fotoğraflarını eklemeyi iple çekiyorum.
Valla yeterde artar bile tabii tamamen erimezse...
İnşallah sizlerinde güzel haberlerinizi çok kısa zamanda burada okur fotograflarinizada güzel yorumlar yaparız.
ikicanımvar en çokta şu desenli çoraplar varya onlardan giymek istiyorum. kış aylarında şortla birlikte desenli çorap giyenlere kıskanç gözlerle bakmaktan bir hal oldum. hele eşim yanımdaysa... lütfen kıskanç biri olduğumu düşünmeyin. kimsenin güzelliğinde gözüm yok. ama neden benimde normal bacaklarım yokkkkk....Ayy isyankar mı oldum ne. çok şükür dememiz lazım.Arkadaşım bundan biraz daha uzun elbiseyle dün çıktım oda diz üstündeydi. Tabii böyle cikabilmek inanılmaz bir duygu. Kendimi hiç kasmadim sanki hep böyleydi gibi. Kimsede gözlerini dikip gıcık gıcık bakmadi. Allahima şükürler olsun bende bu mucizeyi yaşadım. Darısı sizlere inşallah.
sağlıklı olsun herşeyden önce. bir markanın desen desen çorapları varya onlardan alın bence. gerçi havalar ısındı artık. neyse kışa hazırlık yapın. ne bileyim. memko dualarını eksik etme. iyiki burada bunları paylaşabiliyorum. kendimi iyi hiissediyorum.teşekkürler arkadaşlar...
Hadi kızlar son ekledigim fotografada bir zahmet yorum yazın. :18::18::18:
ikicanımvar en çokta şu desenli çoraplar varya onlardan giymek istiyorum. kış aylarında şortla birlikte desenli çorap giyenlere kıskanç gözlerle bakmaktan bir hal oldum. hele eşim yanımdaysa... lütfen kıskanç biri olduğumu düşünmeyin. kimsenin güzelliğinde gözüm yok. ama neden benimde normal bacaklarım yokkkkk....Ayy isyankar mı oldum ne. çok şükür dememiz lazım.
ikicanımvar en çokta şu desenli çoraplar varya onlardan giymek istiyorum. kış aylarında şortla birlikte desenli çorap giyenlere kıskanç gözlerle bakmaktan bir hal oldum. hele eşim yanımdaysa... lütfen kıskanç biri olduğumu düşünmeyin. kimsenin güzelliğinde gözüm yok. ama neden benimde normal bacaklarım yokkkkk....Ayy isyankar mı oldum ne. çok şükür dememiz lazım.
Selam arkadaşım, senin albümüne yeni baktım morlukların 11.günmü oluştu birde nezaman tamamen dışarı çıkmaya başladın.Ben sıkıntıdan patladım da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?