yanlış yüz ifadesi oldu galiba. hahahha acemi çaylak ben.
bende onlar ne yapıyor diye bakıyorum.çok ayıp şeyler yapıyorlarmış
ben platform ayakkabı giyersem benimkiler biri asya ,biri avrupa kıtasında oluyor.10 dr bir araya gelse mümkün değil birleşmezler
ben platform ayakkabı giyersem benimkiler biri asya ,biri avrupa kıtasında oluyor.10 dr bir araya gelse mümkün değil birleşmezler
Arkadasim platform ayakkabilari pantolonla giyiyorum ama şöyle etekle giyip salina salina gezmek isterdim:-(
arkadaşlarr yerimde duramıyorum.çok heyecanlıyım.bu gece 2de yola çıkıyoruz ve yarın sabah 8de ameliyatım var.büyük gün geldi çattı.Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen benim için dua edin, gelişmeleri paylaşıcam. çarpık hallerini paylaşmak için çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.
allah yardımcın olsun. şimdiden çok geçmiş olsun. benimde 4 gün sonra... bizi habersiz bırakma olur mu? güzel haberlerini bekliyoruz.arkadaşlarr yerimde duramıyorum.çok heyecanlıyım.bu gece 2de yola çıkıyoruz ve yarın sabah 8de ameliyatım var.büyük gün geldi çattı.Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen benim için dua edin, gelişmeleri paylaşıcam. çarpık hallerini paylaşmak için çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.
Selam arkadaşım, senin albümüne yeni baktım morlukların 11.günmü oluştu birde nezaman tamamen dışarı çıkmaya başladın.Ben sıkıntıdan patladım da:)
arkadaşlarr yerimde duramıyorum.çok heyecanlıyım.bu gece 2de yola çıkıyoruz ve yarın sabah 8de ameliyatım var.büyük gün geldi çattı.Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen benim için dua edin, gelişmeleri paylaşıcam. çarpık hallerini paylaşmak için çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.
eşimin başına bu işleri açtım diye kendimi suçluyorum hep. okadar ters bi zamanki aslında bizim için ama bu son şansım bu defa olmazsa bi daha asla yaptıramam. offfff ben mi abartıyorum yaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?