Teşekkür ederim arkadaşım cevabım biraz geç oldu ama seninkini yeni okuyabildim.
Bacaklara gelirsek; iç kısımları sanırım aynı duruyor bu ara pek erimedi gibi. Ama genelinde biraz tuhaflıklar var. Dış yanlar hiç incelmedigi için bacaklarim çok kalın duruyor. Birde sanırım benim yağların büyük bir kısmı bacaklarimin arka tarafina kaymis ve ayaklarima inmiş durumda. Sanki ayaklarım ve bileklerim bana ait değiller gibi inanılmaz şiş durumda. Dikiş yerlerinden hiç bahsetmesem sanırım daha iyi olur izleri çok kötü çoookkk.
Benim için büyük gün yarın. Dualarınızı eksik etmeyin. Valla ameliyattan mı sonrasından mı korktuğumu pek çözemedim. Buradan biri dese ki vaz geç hemen vaz geçeceğim. Korkudan kalbim normalden daha hızlı atıyor.
arkadaşım erime olmamasına sevindim.şişlikler normalmidir bilemiyorum ama senin eski bacakların oldukça ince gibiydi.yani kalın durması seni rahatsızmı etti.yoksa orantısız bir kalınlıkmı.dikiş izleride inşallah en kısa sürede geçer arkadaşım.
arkadaşım benimki biraz orantısız oldu. Baldirlarim diz kısmının yukarisindan daha kalın buda biraz tuhaf görünüyor. Ayaklarım fil ayağı gibi oldu. Ameliyat olalı 1.5 ay oldu çoktan sisliklerin geçmesi gerekmezmiydi?? Dikişler yüzünden de hiç corapsiz çıkamıyorum bu yuzdende genelde pantolon giymek zorunda kalıyorum.
bu arada benim bi sorunum daha var,18 haziranda ameliyat oldum.22 sinde adet olmam gerekiyodu hala olamadım.antibiyotik yada narkoz gecikme yapar mı? çok gerildim bu konuda.
kızlar mrb,bi kaç gündür çok yoğun bi tempodayım..sanırım çok çabuk normal hayata dönmek zorunda kaldım, yordum kendimi.dün akşam misafirim bile geldi.insanlara bişey de söleyemiyorum,mecbur kabul ettim artık.bugün 9.günüm ve 4 gündür ayaktayım.
bacaklarım iyi ama ayaklarım davul gibi şişti ve gece yorgunlukta bacaklarım acaip sızlıyo.morluklarım pembeleşmeye başladı.doktor bi merhem vermişti. auroderm x 58 tl pahalı diye almadım.ARNECA da alabilirsin dedi o daha ucuz bugün onu alıcam. umarım bir an önce geçer morluklar.
Kesinlikle karizmatik ve her şeye mantıklı cevabı var bence.en güzeli içimiZ rahat olarak giriyoruz operasyona ve güveniyoruz o güzel. Gerçi can acısı öyle ki ben bi ara şüphelenmeye başlamıştım da neyse ki boşa çıktı şüphelerim.:)) yine de acele etme iyice araştır.
doktorumuz ya dolandırıcı ya deli ya genleri çok iyi:)bir insan hem prof olsun hem baba olsun hem o kadar genç olsun.saçında sakalındaki bir iki tutam beyaz olmasa vallahi 30 larında bir adam.yoksa 30 larında mı:)kendinide mi gençleştiriyor.öyleyse çok başarılıbeşiktaşta tadilat varmış canım+çok yoğunluk oluyormuş oyüzden doktorumuz şu sıralar ataşehirde takılıyor.bir de doktorumuz evliymiş ve bir kızı varmış(onun kızı olmaka isterdim:))
Aslinda izlerin su anki hallerini ve silikonun oturmus seklini gosteren fotolar ceksen bize ne mukemmel olur biliyor musun? :) tabi ki eger bi sakincasi yoksa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?