Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım erime olmamasına sevindim.şişlikler normalmidir bilemiyorum ama senin eski bacakların oldukça ince gibiydi.yani kalın durması seni rahatsızmı etti.yoksa orantısız bir kalınlıkmı.dikiş izleride inşallah en kısa sürede geçer arkadaşım.

şimdiden çok geçmiş olsun. dualarım seninle. çok zor bir süreç. inşaallah atlatırsın. güzel haberlerini bekliyoruz....

Arkadaslar benim sizlerden bir rican olucak benim dogustan bir bacagim ince digeri kalin. Bayaa bi fark var. Ne etek ne tayt giyemiyorum. Benim olacagin ameliyat sizlerinkinden biraz farklı okucak sanirim. Sizlerden istegim membun kaldiginiz basarili doktorlarin isimlerini bana ozelden gondermeniz. Sizlerin tecrubelerinizden yararlanarak ona gore bir doktora muayene olayim istiyorum. Simdiden Teşekkürler. .

Arkadaşım benimki biraz orantısız oldu. Baldirlarim diz kısmının yukarisindan daha kalın buda biraz tuhaf görünüyor. Ayaklarım fil ayağı gibi oldu. Ameliyat olalı 1.5 ay oldu çoktan sisliklerin geçmesi gerekmezmiydi?? Dikişler yüzünden de hiç corapsiz çıkamıyorum bu yuzdende genelde pantolon giymek zorunda kalıyorum.

Kızlar kimlerin önce sonru resmi var merak ettim son hallerinizi. Vakitsizlikten uzun zamandır okuyamadım. En eski arkadaşlardan tekbenmiyim nasıl merak ediyorum 4 kere yaptırmıştı. Başkalarıda vardı eski unuttum niklerini neyse takip eden arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.

geçmiş olsun arkadaşım. Daha çok erken çok değişir bi beğenirsin bi nefret edersin şişler her gün oturana kadar şekil değiştirir.

merhabe arkadaşlar, sizi unuttum sanmayın ameliyat öncesinde beni bilgilendiren derdime ortak olan arkadaşlarım. bugün annemden yeni doğmuş gibiyim. 2.kez duşumu aldım. yeni varis çorabımı giydim...

eşim heyecan ve telaştan ameliyat günü bana varis çorabı almıştı. meğer kışlıkmış. bu sıcaklarda o çorapla nasıl durduğumu siz düşünün. yeni ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. ağrılarım hafifledi. artık ağrı kesici kullanmıyorum. ama morlukları sormayın çünkü hala duruyorlarrrrrr.....

nasılsın. ikicanımvar.. bacakların nasıl oldu. yürüyüş yaptığını okudum. acaba şişlerin ondan mı? doktorumun öneri bana şöyle oldu. ne kadar ayakta duruyorsan bir okadar da 45 derece açıyla ayaklarını uzatmalısın.

arkadaşım seni de çok özledim. Nasılsın? bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bir rüya gördüm senle paylaşmak istedim. rüyamda sütun gibi bacaklara sahip olmuştum. ayrıca boyumda uzamıştı. nasıl desem çok hoş bir bayan olmuştum işte. sonra gezmeye çıkmak istedim o da ne bacağımın dış yanları kıl sakal olmuş, yani ayda yapmamışım herhalde...ne kadar saçma bir rüya dimi...hem sütun gibi olacak bacakların hemde ağda yapmayacaksın.. hehhehe..

kızlar mrb,bi kaç gündür çok yoğun bi tempodayım..sanırım çok çabuk normal hayata dönmek zorunda kaldım, yordum kendimi.dün akşam misafirim bile geldi.insanlara bişey de söleyemiyorum,mecbur kabul ettim artık.bugün 9.günüm ve 4 gündür ayaktayım.
bacaklarım iyi ama ayaklarım davul gibi şişti ve gece yorgunlukta bacaklarım acaip sızlıyo.morluklarım pembeleşmeye başladı.doktor bi merhem vermişti. auroderm x 58 tl pahalı diye almadım.ARNECA da alabilirsin dedi o daha ucuz bugün onu alıcam. umarım bir an önce geçer morluklar.

bu arada benim bi sorunum daha var,18 haziranda ameliyat oldum.22 sinde adet olmam gerekiyodu hala olamadım.antibiyotik yada narkoz gecikme yapar mı? çok gerildim bu konuda.

bu arada benim bi sorunum daha var,18 haziranda ameliyat oldum.22 sinde adet olmam gerekiyodu hala olamadım.antibiyotik yada narkoz gecikme yapar mı? çok gerildim bu konuda.

antibiyotik ben de gecikme yapıyor ama bilmiyorum tabii ki ELCER olsa da cevap verse bu konuya sonuçta bütün kan tahlillerin yapıldı bişey olduğunu zannetmiyorum rahat ol bence arkadasim...

canım geçmiş olsun. sanırım yakın zamanda olmuşuz ameliyatı, benimde çok morardı şimdilerde kapkara oldu, 2 ilaç tavsiye ettiler bana biri arnica öteki bromelaın, ilk günden itibaren kullanıyorum. keşke sende ilk günden alsaymışsın. nasıl oldu sonuçtan memnun musun?

ayy arkadaşların adını anarken seni unuttum, ameliyat öncesinde en çok destek verenlerden biriydin. sizi seviyorummmm

iki gündür yine de acele etme iyi araştır dediğin kısıma takıldım amylee
hekimler nasıl araştırılırki burda yaradana sığınıp yazılanlara güveniyoruz.onun dışında doktor beyi tanıdıktan sonra bir diğeriyle görüşsem bana farklı ne dicek.bu zamana kadar iyi sonuçlar alan titizlenen bir hekim olduğunuda sizlerin sayesinde öğrendik.başka doktor şöyle yapcam böyle yapcam da diyebilir ama sen kendin saydın onu tercih etme sebeplerini şimdi kararımı neden sorgulayayım.bana tekrar yardımcı olur musun bir sıkıntımı var

beşiktaşta tadilat varmış canım+çok yoğunluk oluyormuş oyüzden doktorumuz şu sıralar ataşehirde takılıyor.bir de doktorumuz evliymiş ve bir kızı varmış(onun kızı olmaka isterdim:))
doktorumuz ya dolandırıcı ya deli ya genleri çok iyi:)bir insan hem prof olsun hem baba olsun hem o kadar genç olsun.saçında sakalındaki bir iki tutam beyaz olmasa vallahi 30 larında bir adam.yoksa 30 larında mı:)kendinide mi gençleştiriyor.öyleyse çok başarılı

Aslinda izlerin su anki hallerini ve silikonun oturmus seklini gosteren fotolar ceksen bize ne mukemmel olur biliyor musun? :) tabi ki eger bi sakincasi yoksa:)

canım daha öncede yazmıştım resim eklememe eşim izin vermiyor bende ondan gizli yapmak istemiyorum.Ama burdan sorularınıza cvp vererek her zaman yardıma hazırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…