Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yenide ve papatya merhabalar.
Ben de ameliyatı pazaresiye erteletmek istedim regl olduğum için ama dr. cumadan itibaren izine ayrılıyormuş 15 günlüğüne. Haber vereyim dedim

regl için mail attım ve sorun olmaz dediler. Yenide ve papatya arkadaşım şimdi bunlar beni yarın arayıp hastane adı mı verecekler? Sonra sabah açkarnına herhalde gideceğim öyle mi? Orda bir sakinleştirici falan verirler mi? Sonra soyundurup gelinliğimi giydirecekler? Sonra bişey hatırlamicam yarım saat sonra getirecekler ve uyanacağım byle mi? Çok heyecanlıyım. Tekrar tekrar dinlemek istiyorum?

Evet canım :) yarın yeri söylerler. Aç karnına gidiyorsun. Önce kan alırlar. anestezi doktoru gelip sorular sorar. Fotoğrafların çekilir. Önlüğü giyip sedyeye yatıyorsun. Orada ilk sakinleştirici. Sonra mis...

aynen özellikle sedyeye yattıktan 30 sn sonra uykudasın:)) Çizimleri odada yapıyorlar, ben eşimin yanında olsun istemedim, eşim çıktı, soyunuyorsun sonuçta. Fotoları da doktor olmadan asistanı çekiyor. Mendis şimdiden çok geçmiş olsun. Heyecanını paylaşıyorum, içini rahat tut, uyanınca bitti mi ameliyat diyeceksin, hiç anlamayacaksın bile, uyuyup uyanacaksın.:) umarım herşey gönlünce olur...

Bir de şunu ekleyim. Uyandığında üşeyeceksin ve bir süre titreme olacak. Aklına başka şeyler getirip korkma diye söyleyeyim dedim. Geçiyor bir 5-10 dk sonra:)

sağol mendis senin de hayırlı olsun.evet tek istediğimiz ters giden bişey olmaması ve sağ salim atlatmamız.bnm dr ozgurdu'nun dr.u.
Allah yardımcımız olsun.senin dr. kim?

Kesinlikle karizmatik ve her şeye mantıklı cevabı var bence.en güzeli içimiZ rahat olarak giriyoruz operasyona ve güveniyoruz o güzel. Gerçi can acısı öyle ki ben bi ara şüphelenmeye başlamıştım da neyse ki boşa çıktı şüphelerim.:)) yine de acele etme iyice araştır.

Yalnız aynı gün eve teslim olabilir de bir haftadan önce normal yürümek zor. Onu söyleyeyim. Bir de topuklar çok acıyor işlemde üzerine bastıklarından.

alıntın başka yerden ama soru bana mıydı anlamadım:)ataşehirde görüştüm doktorla sevgili özgürdü

beşiktaşta tadilat varmış canım+çok yoğunluk oluyormuş oyüzden doktorumuz şu sıralar ataşehirde takılıyor.bir de doktorumuz evliymiş ve bir kızı varmış(onun kızı olmaka isterdim:))

Arkadaşlık isteği yollamışsın. Aynı dertten mi müzdaribiz? Merak ettim seni. Aramıza hoşgeldin diyeyim mi?

beşiktaşta tadilat varmış canım+çok yoğunluk oluyormuş oyüzden doktorumuz şu sıralar ataşehirde takılıyor.bir de doktorumuz evliymiş ve bir kızı varmış(onun kızı olmaka isterdim:))

Ben de tanımak isterdim. Öyle güzel Türkçe konuşan bir hocanın kızı nasıl bir insan acaba? Eminim asalet almıştır babasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…