yenide ve papatya merhabalar.
Ben de ameliyatı pazaresiye erteletmek istedim regl olduğum için ama dr. cumadan itibaren izine ayrılıyormuş 15 günlüğüne. Haber vereyim dedim
eyvaah benim kontrol yine kaldı desenize. sen cuma mı olacaksın
regl için mail attım ve sorun olmaz dediler. Yenide ve papatya arkadaşım şimdi bunlar beni yarın arayıp hastane adı mı verecekler? Sonra sabah açkarnına herhalde gideceğim öyle mi? Orda bir sakinleştirici falan verirler mi? Sonra soyundurup gelinliğimi giydirecekler? Sonra bişey hatırlamicam yarım saat sonra getirecekler ve uyanacağım byle mi? Çok heyecanlıyım. Tekrar tekrar dinlemek istiyorum?
Evet canım :) yarın yeri söylerler. Aç karnına gidiyorsun. Önce kan alırlar. anestezi doktoru gelip sorular sorar. Fotoğrafların çekilir. Önlüğü giyip sedyeye yatıyorsun. Orada ilk sakinleştirici. Sonra mis...
Arkadaşım hemen cumaya randevu al ve git:))
inşallah kolaylıkla atlatırsın arkadaşım, ben de Silikon
sonucunu Çok merak ediyorum.
Hayırlı olsun saddy benim de perşembe ameliyatım inşallah ters giden bir şey olmaz. Ben de farklı hastayım (regl) normalde yarındı ameliyatım 1gün daha erteledim. Sen kime gidiyordun? Lütfen dualarınızı bekliyoruz. Allah razi olsun. Tüm dua edenlerden.
amyleeeeeeeeeeeeeee kafamdaki karanlık noktalar sayende aydınlandı ve bugün doktorla görüştüm.ya ne kadar hoş bir hekim kim demiş ilgisiz filan diye çok zarif çok düşünceli sağolsun.adamımsın hocaa diye çıkcaktım klinikten.asistanıda elidor sempati güzeli seçilmiş sanırım hahaha valla çok sevimli hoş bir bayan.bak gülüyorum çünkü artık kendimi güvende hissediyorum.aslında temmuzdu randevu günüm ama allahın lütfuna bakar mısın hasta gelmemiş beni aradılar gözlerimin çapağını sildiğim gibi taksiye hoop hastaneye.
benim için küçük bir silikon ve yağ ya da sadece yağ dedi doktorumuz.ama öncelikle yağ.benim simitlerim bi işe yarıcak belki böylece.maşallah inşallah diyerek sevgilerimi iletiyorum hepinize
yok a.k.
ama problem ne biliyor musun açık açık doktor isimleri yazılmadığı için okuduğum şeyleri kastedilen doktorları tamamen yanlış anlamış olabilirim bugün bunu gözlerimle gördüm ve baştan beri prof olduğu için kafama yatan ve tamamen yanlış anlamalar ya da yanlış yönlendirmelerle bu doktora öncelik vermeyi düşünmüyorken amylee sayesinde kişisel aydınlanmamı yaşayıp doktorla görüşmeye gittim.
dün başka bi doktorla randevum vardı gitmedim.daha görüşme aşamasında bile a.k ve ekibinin profesyonelliği o kadar ayırıyorki diğer hekimlerden.bakalım sonraki aşamalar nasıl geçecek.dikişsiz aynı gün eve teslim:)bir oerasyonla olabileceğin en iyisini ve devamında rötuş olma ihtimalini konuştuk.ayak bileklerim çok ince olduğu için muhtemelen rötuş gerekecek dedi
ve yağ kalitesi diye bişi önemli ayrıntıymış.yani senelerdir kurtulamadığım simitlerimin on numara yağlar olması için dua edicem.amaan ne acaip işler
her şey iyi hoştu da bizim hoca bacak fetişisti sanırım:)güzellik bacakla başlar diip bizi dipsiz kuyulara atmasaydı keşke:)
aslında ne kadar önemsediğini ilgileneceğini söylemeye çalışıyordurda bir dahaki görüşümde söyliycem o cümleye gerek yok hocam zaten yeterince kompleks sahibi oluyoruz buraya gelene kadar diye:)
alıntın başka yerden ama soru bana mıydı anlamadım:)ataşehirde görüştüm doktorla sevgili özgürdü
beşiktaşta tadilat varmış canım+çok yoğunluk oluyormuş oyüzden doktorumuz şu sıralar ataşehirde takılıyor.bir de doktorumuz evliymiş ve bir kızı varmış(onun kızı olmaka isterdim:))
bu gece yoksun arkadaşım iyi geceler. Ayrıca vanillasky, ikicanimvar size de sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?