Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Aaa yok canım forumda bulursun zaten aradıklarını, başka şekilde ben de ihtimal vermiyorum. Yani iyi kötü hepsi geçti burada. Ben direkt olarak ona yaptır buna yaptır demek istemedim de ondan.

Yani ben olsam benim doktoruma giderdim kesin:))))))))))
Bak loresima da çok memnundu onun doktoru farklı idi ama:))

Ben eski resmine rastlamıştım nette. Kesinlikle şimdi daha karizmatik. :))

Kusura bakmayın kızlar konuyu biraz dağıttık:)) tıp. Sustum ben

Herkese selamlar.Ben aktardan biberiye yağı aldım morlukları bayağı açtı tavsiye ederim.Yatmaktan bacaklarımın arkası yatsılaştı şimdi daha dikkatli yatıyorum.Gerçi 2 gündür misafir yemek derken yatmaya fırsattadır yok. Varis çorabının ayak kısmını makasla kestim şuan daha rahat kullanıyorum.Bacaklarımın yandan bakışı halen ince moralim bozuldu biraz

bütün sorularıma cevap vermis kadar oldun yaa...varis çorabının ayaklarını kesince kaçmadı mı? benide çok rahatsız etti. bende bacaklarıma bakınca sanki eski hali.. bazende iyikide yaptır mışım diyorum. tam bir duygu karmaşası..

özgürdu arkadaşım senin bacaklarına silikon yapıldı mı? yoksa sadece yağ mı, çok güzel olmuş yaa.. gene moralim bozuldu benim.

Özgürdü bacaklarına bayıldım maşallah çok güzel olmuşlar.

özgürdu arkadaşım senin bacaklarına silikon yapıldı mı? yoksa sadece yağ mı, çok güzel olmuş yaa.. gene moralim bozuldu benim.

Hiç üzülme arkadaşım.Senin dr farklı çalışıyor ben onu anladım.yağ transferini 3 e bölüyor.Ve 3. İşlemde herşey bitiyor.benim dr A.k. Verebildiği kadar yağı veriyor tutunursa sorun yok,tutunmassa rutuşlar yapıyor.kışa banada rutüş görünüyor.İçini ferah tut tedavini yarım bırakma.Ameliyat,yorgunluk,eriyecek,erimeyecek diye nasıl bir ruh yapısına büründüysem yarım saat ağladım..

canım o dediğini ben de düşündüm ama doktora sordun mu sakıncası var mıdır acaba ayaklarını kesmenin. ben doktorun sölediği 2 merhemi de bulamadım yaşadığım yerde.biberiye yağı iyi fikir kim tavsiye etti.

Çorabın sadece aşağı kısmı çok az kaçtı.ama rahatladım.

Kimse tavsiye etmedi daha önce kızımın yüzünde ki morluk için araştırdığımda bulmuştur.Kontrole gittiğimde dr hiç duymadım ama kullan dedi.

canım benimki kesmeden de kaçık zaten.doktora mail attım cevap bekliyorum.bana 10 gün giy demişti.sanırım en az günü bana vermiş.

Banada 10 demişti.kontrole gittiğimde 1 haftA daha uzattı.1 haftanın sonundada uzun ayakta kalacağım zamanlar giymemi söyledi.bugün çıkardım ama heryerim sızladı gittiğim yerde tekrar giydim.

sağo canım sana da geçmiş olsun. senin doktorunu ben de araştırmıştım. gerçekten çok iyi bi doktor,yurt dışındaki ünlüler bile ona geliyo.ama a.k ye nasipmişameliyatım..bu ARNİCA ilacın tam adını verebilir misin bana?arnica ilacın adı mı etken maddenin adı mı?bugün eczanelerde bulamadım ben onu?bu isimde ilaç yok dediler etken madde o dediler.

al benden de okadar,ameliyat öncesi azcık düzelme olsun yeter diyodum şimdi bende başladım kusur aramayasanırım çarpık olmadığımızı kabullenmek biraz zaman alıcak.

Eşim 5 yıl önce burun ameliyatı olmuştu.burnundaki kemeri aldırmıştı.Hep onunla dalga geçerdim boşuna ameliyat oldun beynim burnunu eskisi gibi algılıyor diye.Şimdi aynısı benim bacaklara oldu.Beynimiz çarpık algılıyor.

beyin gücümüzle hislerimizi yenmeliyiz arkadaşım.savaş başlasınnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…