Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Selam arkadaşlar teminden beri ayrıntılı şekilde yazdım. Aşağıda cevaplaya tıkladım ne dese beğenirsiniz giriş yapın diyor. Neyse bir daha başlayayım.

Hakikaten öyle arkadaşım.En iyisimi ben nikimi değiştirip Gece Kuşu yapıyım .Bana daha çok uyar.bu aralar denk gelemedik.Arkadaşım bugün kontrolün vardı,ne dedi dr çok merak ediyorum.

birazdan yola çıkacağım. Artık telefondan girebiliyorum. Dönüş yolunda yazarım

Yenidecim öncelikle sana tavsiyelerin için sabrın için çoooook teşekkür ederim. 7de ordaydık kan alındı sorular soruldu resim çekildi dr.geldi çizimleri yaptı.12:50 de alındım13:50 de yatağımdaydım. Uyandığımda üşümedim başım da dönmedi çok şükür. Sağ basenden yağ aldı her iki bacağa da100er cc koymuş. Bir de diz içindeki yağı lipo işe almış. Yemek yedik 6 gibi çıktık. Eve geldiğimde yağ alınan yer çok kanamış ama bugün kan yok. Ağrım da yok basabiliyorum ama otururken yatarken acıyor tabbi bir de yürürken dizlerimi kırarak yürüyorum. Yarın kontrolüm var.

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun.ağrının az olması çok güzel.şu an baktığında bacağın nasıl görünüyor?tek bir bölgedenmi almış yani yağı?en kısa sürede güzel bacaklarının fotosunu bekliyoruz .

Hakikaten öyle arkadaşım.En iyisimi ben nikimi değiştirip Gece Kuşu yapıyım .Bana daha çok uyar.bu aralar denk gelemedik.Arkadaşım bugün kontrolün vardı,ne dedi dr çok merak ediyorum.

birazdan yola çıkacağım. Artık telefondan girebiliyorum. Dönüş yolunda yazarım

Valla ne yalan söylim ben bi fark göremdim. Evet sadece sağ bacaktan almış. Eşim dedi ama sende 5 kişiye yetecek yağ var dedi.

Yenide son kontrolün galiba ben yarın 2de gideceğim. Yarın erken çıkacakmış herhalde tatile çıkacak. Selam söle yakışıklı dr.umuza.

bugünlerde yoksunuz pek ,yada denkmi gelmiyoruz.ama yeriniz görünüyor arkadaşlarım

Denk gelmiyoruz galiba. bir kaç gündür çok kalamıyorum ama yine de ihmal etmiyorum burayı cevap yazamasam bile yazıları hep okuyorum sonra birikince okumak zor oluyor. çok çalışkanım çok. İkicanımvarı ben de pek görmüyorum. Kendine güveni geldi tabi tabanları çatlayana kadar geziyordur. hayat ona güzel şimdi. gezsin bol bol. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…