- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
Neyse arkadaşlar ben biraz kitap okuyaım bari eşim de yok yalnızım. Ara ara girerim yine. Şimdilik bye by.
çook geçmiş olsun. seni de kattık kervana. yalnız neden bir bacağından aldı asimetri olmadı mı böyle alınca.
Yenidecim öncelikle sana tavsiyelerin için sabrın için çoooook teşekkür ederim. 7de ordaydık kan alındı sorular soruldu resim çekildi dr.geldi çizimleri yaptı.12:50 de alındım13:50 de yatağımdaydım. Uyandığımda üşümedim başım da dönmedi çok şükür. Sağ basenden yağ aldı her iki bacağa da100er cc koymuş. Bir de diz içindeki yağı lipo işe almış. Yemek yedik 6 gibi çıktık. Eve geldiğimde yağ alınan yer çok kanamış ama bugün kan yok. Ağrım da yok basabiliyorum ama otururken yatarken acıyor tabbi bir de yürürken dizlerimi kırarak yürüyorum. Yarın kontrolüm var.
bacaklarımda yağ konan yerlerde morluk ve kızarıklık vardı. morluklar ilk günlerde geçti fakat kızarıklıklar olduğu gibi duruyor. pembe bir cilt düşünün.korkmaya başladım. bu normal mı, ameliyat olan arkadaşlardan bu durumda olan var mı? pazartesi kontrolüm var. acaba sormalı mıydım? öfffff
Yasemin hoş geldin demek istemiyorum. Umarım benimki gibi degildir çünkü ben az once de yazdığım gibi hâlâ bakıyorum onlara. Bazen fotoğraf çekiyorum ama ışıktan tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Pembe desem pembe değil mor hiç değil sarı pembe mor arası bir renk. Geçecekmiş
alerji mi yoksa yağ konulan yerde oluşan hassasiyet mi? çorapla görünmüyor yenide. doktorum gördü birşey demedi sadece geçecek geçecek dedi... bir krem yada ilaç almadım bunun için, hani morlukların geçmesi için krem, hap vsss kullanıyorum. bu morluk değil. tedirgin olmaya başladım..
Bilemedim canım. Benimki morlugun yerlesmesi gibi bir şey. Seninki belki hassasiyettir. Başka arkadaslar da yürüyünce kızarıyor yazmışlardı. Normalmiş o. Belki senin de öyledir. Onlar doktorlarına sormuştu. Mesajını görünce yanitlarlar
Yenide bitmedi sorularım bu bantları yarın dr.mi sökecek? Dediğiniz çorabı yarınki kontrolde mi aldıracak?
Yenide bitmedi sorularım bu bantları yarın dr.mi sökecek? Dediğiniz çorabı yarınki kontrolde mi aldıracak?
arkadaslar herkes yag mı enjekte ettirdi ? silikon implant yaptıran kimse yok mu aranzda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?