rahat ol tabi ki. insan kendiyle barışık oldu mu her şey daha kolay. artık yaptıramayanların yerine de giyip gezeceksin sen. bizim hevesimizi de sen al.
8 saat sonra hastaneye gidiyorum, tahlillerden sonra silikon implant ameliyatım var, sanırım ameliyathaneye girerken heyecanım başlayacak..
Yenide son kontrolün galiba ben yarın 2de gideceğim. Yarın erken çıkacakmış herhalde tatile çıkacak. Selam söle yakışıklı dr.umuza.
ne yapalım yani, doğuştan gelmemiş, uğraşıyoruz, bizim suçumuz değil ya, fiziksel kusur...
sen kendi hevesini kendin alacaksın inşallah canım :)
Teşekkür ederim. Zaten sağ tarafımda basen daha çıkıkmış yani asimetri ezelden varmış düzeltilmiş oldu .
Elalemin sütun gibi bacaklarının yanına ulaşamayacak bacaklara uğraşmak için ne paralar ödüyoruz. Çok yazık bize. :) Ama sen artık oldun. kimse çarpık bacaklı demez sana her istediğini giyersin bu bacaklarla. topukludan da çekinme. biz o sütun bacaklılardan daha çok hakediyoruz en güzel elbiseleri giymeyi. ee ne de olsa yılların ezilmişliği var. :))
ben de radikal kararlar alabilirim şu sıra. çok taktım kafaya. bir umudum vardı para bulmak için o da suya düştü dün akşam. şartlarımı zorlayıp kredi çekecem galiba. arada sırada bile sigara içmeyen ben stresten sigaraya başladım. alkolik olmadan bu işi halletmem lazım.
sigaraya başlama, ameliyat, narkoz sonrası uyanma, yağların tutunması zor oluyormuş. aman aman.
ben silikon yaptıracağım diye 11 bin çektim, biraz eksideydi hesap. 526*24 ay. arada bir eksiye düşüyorum, idare ediyorum. sanırım yağ enj. artanı yedim :)
krediyi öneririm. beklemenin stresi daha zor,
geçmiş olsun ufaklığa. neyi var on gündür geçmemiş.
daha içmem o zaman bu ameliyat için her şeyden vazgeçebilirim. :) ben 4500 çekecem 24 ay düşünüyorum ben de ucuza gelir rahat rahat öderim. paranın artanını yemekle çok iyi yapmışsın. bir daha mı gelecez şu dünyaya canımız ne istiyorsa onu yapalım.
Arkadaşım 1 aydır grip yüzünden sürekli hastaneye götürüyordum. Daha gribi geçmeden bu seferde migde bulantısı ishal falan başladı geçmedi bir türlü. Bunlarla ilgili kosturup duruyoruz işte.
Senin adına çok sevindim. Çekeceğin miktar düşük olduğundan ödemelerinde çok az olacaktır. Fazla bekleme olurmu bu ara ihtiyaç kredileride baya uygun. Ayy heyecanlandim şimdi hadi biran ince git görüş doktorla. Sen gitmezsen ben zorla götüreceğim seni.
Arkadaslarr cok sagolun guzel dilekleriniz icin ameliyat bi bucuk saat falan surdu odamdayim serum takili biraz agrim var bacaklarimin arkasinda o kadar bu gece hastanede kalacagim. Ameliyathaneye giderken sakinlestirici yapalm dediler meger narkozmus bi uyandm ameliyat bitmis cin gibiyim simdi uyuyamiyorum:)
doktora gitmek konusunda tereddütlüyüm biraz. sonra parayı denkleştiremezsem çok takarım ben yerim kendi kendimi. zaten şu anda gidemem memleketteyim. doktor tatile çıkar mı ki acaba.
nihayet bugün yakaladım sizi.siz sabahın 7 sinde benim en derin uyuduğum saatte başlamışsınız sohbete.vanillasky eğer kredi çekme imkanın varsa hiç bekleme çek yaptır arkadaşım.bende gaza gelip eşimin başının etini yemeye başlarım belki.Banane bende güzel bacak istiyom diye:))
Sonunda kavuştuk. Nöbetlese duruyorduk sayfada artık.Pek ümidim yok ama şansımı deneyecem çok yüksek ücretle geri ödeyemem bütçeme uygun taksit olursa e bi de krediyi verirlerse alacam. bakalım artık pek ümitlenmek istemiyorum sonra olmazsa oturur çocuk gibi ağlarım.
Arkadaşım 1 aydır grip yüzünden sürekli hastaneye götürüyordum. Daha gribi geçmeden bu seferde migde bulantısı ishal falan başladı geçmedi bir türlü. Bunlarla ilgili kosturup duruyoruz işte.
Doktorum eylülde yine çağırdı
Fotoğraf çekeriz demişti ama bacakları görünce bu sözü unutmuş gibi yaptı adamcağız
cildim hassas bunu da 31 yaşımda öğrenmiş oldum. Sinek ısırığı vardı bir tane çürüklerle kontrast olarak :) akrep ısırığı gibi dedi. Neyse ozetle 10 üzerinden 7 verdi. Sanırım sınıfı geçtim :)
Rahat ol sende bu gözler varken kimse bacaklara bakmaz dedi( doğuştan bir güzel yerim varmış iyi ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?