Hayirr kilo vermem lazim :)))) istahim pek yok, cok yiyemiyorum belki kilo bile verrm :)
ameliyattan önce 50 kiloydum. yağ falan alınınca belki zayıflarım dedim. evde sıkıntıdan herşeyi yiyorsun. tartıldım gene 50 kiloyum...
arkadaşım bu msjdan sonra kendimi balkondan atasım geldi,ama 1 katta oturuyorum üst kat komşumda evde değil,ne yapsamki:))
50 kilosun ve daha zayıflamak istiyorsun ......
çok merak ediyoruz,en kısa sürede foto rica ediyoruz.bizi kırmazsınız değilmi???
memkoooo seni çok seviyorum yaa.çok güldüm valla, 50 kiloyum ama ufak tefek bir bodur düşünebilirsin. göbeğim ve kalçam var. yağ alınıcak dediler çok sevindim. bir taşla iki kuş vurucam zannettim. meğer öyle yağ alınınca zayıflamıyorsun.
memkooooooo...amann arkadaşım bacaklarından belli zaten çok zayıf olduğun.boş ver bu kadar zayıflık yeter.
memkoya katılıyorum. hem ben silikon ameliyatını çok merak ediyorum çünkü hiç karşılaşmadım. ozgurdu cevap yazmış. problemi hala aklımda. çok dua ettim inşaallah bir problem çıkmaz. açıkçası varis çorabına bağladım ama sadece bir tahmin. çünkü bazı arkadaşlar tayttan bahsetti...her doktorun farklı bir yöntemi var..
canım ilk zamanlar normal.ilk ayağa kalkmak çok zor oluyordu ama yürüyünce açılıyor. tam hatırlamıyorum ama 2 hafta kadar sürmüştü ama azalarak.birde yatarken ayağımı oynatmak zor oluyordu. ağrı değil de tuaf oluyo insan merdiven olayına gelince hastaneden çıktıktan sonra asansör olmadığı için tam 5 kat merdiven çıktım ama bayaa bi zor oldu.bana dr um kendini zorlamadan sık sık kalk yavas yavas yuru demişti mesela wc ye kalktığında yavas yavas evde yuru öyle yat veya otur.o zaman bu hisler daha azalıyor. bu arada gecmiş olsun merak ettiklerini sorabilirsin.Senin de oyle miydi zorlaniyor muydun ayaga kalkarken ve rger oyleyse bu ne kdr surdu? Eve nasl gttin merdiven ckabildn mi yoksa ckardilar mi?
memkoya katılıyorum. hem ben silikon ameliyatını çok merak ediyorum çünkü hiç karşılaşmadım. ozgurdu cevap yazmış. problemi hala aklımda. çok dua ettim inşaallah bir problem çıkmaz. açıkçası varis çorabına bağladım ama sadece bir tahmin. çünkü bazı arkadaşlar tayttan bahsetti...her doktorun farklı bir yöntemi var..
sanada gecmiş olsun kalkarken zorlanman cok normal.ama merak etme zamanla gecicek.sen yavas yavas ayaga kalkıp yurumeyi deme silikon ameliyatlarında kendini zorlamadan yurumek çok iyi oluyor bacakların acıldıkca rahatlatıyor. sende varis corabı yokmu tek bandajmı var.sıkı olmasının sebebi silikonun yerinden oynamasını engellemek.sende merak ettiklerini sorabilirsin.[/QUOTE]canım ilk zamanlar normal.ilk ayağa kalkmak çok zor oluyordu ama yürüyünce açılıyor. tam hatırlamıyorum ama 2 hafta kadar sürmüştü ama azalarak.birde yatarken ayağımı oynatmak zor oluyordu. ağrı değil de tuaf oluyo insan merdiven olayına gelince hastaneden çıktıktan sonra asansör olmadığı için tam 5 kat merdiven çıktım ama bayaa bi zor oldu.bana dr um kendini zorlamadan sık sık kalk yavas yavas yuru demişti mesela wc ye kalktığında yavas yavas evde yuru öyle yat veya otur.o zaman bu hisler daha azalıyor. bu arada gecmiş olsun merak ettiklerini sorabilirsin.
QUOTE=ozlmsr;30999566]Ben yag enj olmadim silikon taktirdim ama kalkamamak uzuyo beni2-3 gun gecsin belki daha iyi olurum. Bandajlar da cok skiyo onlar acilirsa rahatlarm diye umuyorum. Gerci bandajla guzel duruyo bacaklarim aslinda cikarmasalar da olur :)
günaydın arkadaşlar:)
kusura bakmayın dün eve çok geç geldim telefondan da yükleyemedim ama şimdi oluşturdum albümü. ozlmsr'nin yollamış olduğu 2 fotoğraf var albümde. bacaklarının silikon sonrası sargılı halleri. :) şimdi nefesimizi tuttuk ve çarşambayı bekliyoruz, heyecan heyecan :)
:)) tesekkr ederm canim.
Gordugunuz gibi mumya gibiyim carsamba rahatliycam biraz. Bugun yurudum tutunarak, cok yavas bi sekilde :)) artik yuruyebiliyorum
Arkadaslar dun gece sizinde desteginizle elbise giyip gittim dugune,cok rahat diildim tedirginlik vardi ama yinede cok guzelmis yaa oyle elbise topuklu ayakkabi falan, cocuk gibi heyecanliydimsizinle paylasmak istedim heyecanimi...merak eden olur diye fotoda koydum kizlar sagolun ya siz desteklemeseniz cesaret edemezdjm..
İyikide giymissin elbise çok yakışmış. Bu arada fiziğinde çok güzelmiş bundan sonra kendine hiç haksızlık etme olurmu. Güzel güzel yiyinip hayatin tadını çıkar.
haydaaaa mehabalar . resmini ilk gördüğümde waaaaauuuuuu demişim. Süper vücudun var zaten canım. Tadını çıkar bence boy pos yerinde maşallah.
Resim yüklemeye çalıştım ama beceremedim resim büyük diyor küçültemedim. Bilen varsa biri anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?