Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yasemin ve mendis sizlere de geçmiş olsun.

teşekkür ederim.10. günüm. yarın dikişlerim alınacak amylee. senin fotoğraflara da baktım. çok değişmiş. sadece yağ enjeksiyonu değil mi? silikon değildi sanırım. açıkçası sizinkileri görünce teselli buluyorum. eriyecek diye çok korkuyorum. gene eski hali kabussssss

Fotograf dhaa onceden eklemistim ama kaldirdim su an yok malesef. Doktor ameliyattan once cekti fotograflarimi carsamba da sargilari aldiktan snra cekicek onlari alip eklerim buraya. Ama soyle anlatiyim benimki boyleydi --》 () :)))

Oh oh süper haber. En azından bir destekçin oldu.

Baldırımdaki ezik görüntüyle ilgili A.K. ya mesaj atmıştım cevabı şöyle;

A.K: Merhaba, moralinizi bozmanız anlamsız, yağ verilen yerlerin yumuşama ve şekillenme aşamasına henüz girmediniz. Bu arada bir başka konu yağlarınız bacak içlerine verildi ki parantezliğinizi azaltmak için, yoksa baldır kalınlaştırma için verilmedi.

Aslında cevap bende büyük hayal kırıklığı yarattı ben bacağımın genel olarak güzel görünmesini istiyorum önden çarpıklık düzelip arkadan ezik göründükten sonra ne anlamı var ki..Birde ben öyle birşey düşünemezdim ki yoksa baldırada mutlaka yağ koyun derdim.Sizce cevabı ben mi yanlış algılıyorum..
Bu arada şişlerim indi..

Yok yok ne kadar erise de eskisi gibi olmayacak merak etme. Yani ben ona çok inanıyorum. Seninki de yağ dolgusu ama dikiş bende yoktu. Kendiliğinden kapandı.

niyeyse bende sorguya çekileceğim gibi bir his oluşmuş. nereye harcayacağımı belgelememi isteyecekler diye düşündüm.

Bankalar kredi vermek için kıvrandığı için işin zor olmayacaktır:)))) ama inşallah senin krediye ihtiyacın kalmayacak annen sayende

Keske zamani ileri alsak da bandajlarim acilsa yeni halini gorsem :)) gelsin sortlar etekler :) su anda hic agrim falan yok doktor beni 7/24 arayabilirsiniz dedi en ufak biseyi sormak icin bile ariyoruz adam benim yuzumden hattini degistircek. Bu arada hastanede acaip ilgilendiler hemsireler hasta bakicilar devamli geldi halimi hatrimi sordu durmadan tansiyon olcup ates olcup durdular benim icin tatli bile aldilar :) valla bi kac gun daha kalsam hic fena olmazdi :)

Özgürdü yandan resim koysan da baksak mı?

Ne güzel heyecanlar. Gergin hissediyor musun?

Bacaklarimda gerginlik var evet bi de bandajlari cok sikmislar bandajli halini darkpearle gondermistim ben bi soraym ekleyebilirse eklesin albume :)

Bacaklarimda gerginlik var evet bi de bandajlari cok sikmislar bandajli halini darkpearle gondermistim ben bi soraym ekleyebilirse eklesin albume :)

Ozlmsr ben doktorunun kim olduğunu anlamadım. Rica etsem baş harfi tekrar yazar mısın?

şuan gözümde canlandı. bide kilo alıp çıkma . bacak düzelteyim derken kilo alma sakın.. hehehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…