İyi geceler
sen bir de şimdi gör beni. şimdi annemle konuştum telefonu kapattım buraya girdim. Ona bana para lazım yardımcı olur musun ameliyat olucam dedim. ilk başta söylemedim ne olacağını burun mu diye sordu yok dedim sonra göğüslerin mi dedi kadının aklına hiç bacak gelmiyor. Bacaklarımı anlattım ne var bacaklarında dedi bir türlü anlatamadım. bacaklarında bir şey yok ki falan dedi durdu. sonra gel yanıma bir de burada gideriz doktora illa ameliyat şartsa bakarız çaresine dedi. neyse ben gideyim onu ikna ederim oradaki doktorların işi olmadığına. ben bacaklarımdan haberi var sanıyordum, hiç haberi yokmuş ama diğer kusurlarımın farkında.. ay ümitlenmeye başladım. çok fazla heveslenmek istemiyorum ama içimde bir kıpırtılar başladı umarım fena toslamam duvara. şimdilik mutluyum anneme koşasım var bir an önce. annemden böyle bir tepki almak ameliyat olmaktan çok daha güzel. biz pek anlaşamazdık ama şu an cümle kuramıyorum sevincimden ağzım kulaklarımda.
ben vanillaskynin ameliyat olan arkadaşlardan zannediyordum. meğer yanlış biliyor muşum. hatta varis çorabı tavsiye etmiştim. vaniillasky ameliyat olmamana rağmen bu kadar ayrıntılı yorum ve gerçekçi ve mantıklı açıklamalar açıkçası şaşırttı beni... bakış açın çok geniş..tebriklerr
canım senin duygularını çok iyi anlıyorum.ben ameliyat olmak istediğimi anneme cekinerek anlatmıştım destek olmaz sannıyordum.ama destek oldu sağolsun.annem babama söylemiş babamda benim için çok uzulmuş madem böle sıkıntısı var ona çok uzuluyor niye bana söylememiş ben daha önce çaresine bakardım demiş.derken kardeşim devreye girmiş ben onun için kredi çekeyim beraber öderiz demiş. karar vermişler kardeşim beni aradı (bu arada kardeşim erkek)sen en kısa zamanda drdan randevu al üzülme artık dedi.hala kulaklarımda. sevinçden ağlamıştım.eşimde hep destek oldu sağolsunlar hiç biri karşı çıkmadı.ameliyat günü eşim,annem babam,kardeşim hepsi yanımdaydı.inş sende isteyen kim varsa hepiniz ameliyat olabilirsiniz:)
1gun oldu ben hala ayagimin ustune basamiyorum( cok agrim yok ama ayaga kalkmaya calisinca bacaklarm aciyo geriliyo ve kalkamiyorum... dunden beri bir kez kalktm ayaga o da birine tutunarak bugun onu da yapamiyorum (
1gun oldu ben hala ayagimin ustune basamiyorum( cok agrim yok ama ayaga kalkmaya calisinca bacaklarm aciyo geriliyo ve kalkamiyorum... dunden beri bir kez kalktm ayaga o da birine tutunarak bugun onu da yapamiyorum (
yeni taytımla çıktım bugün, mutluluğumu görmelisiniz. çok güzel bir duygu. 10 gündür ağrılar, sıkıcı varis çorabı, çektikten sonra rahat rahat gezdim. kimse de tuhaf bakmadı. şişliklerim de indi bu arada iyice belirginleşti. yağlarım erimezse buna bile razıyım...
Doktorum eylülde yine çağırdı
Fotoğraf çekeriz demişti ama bacakları görünce bu sözü unutmuş gibi yaptı adamcağız
cildim hassas bunu da 31 yaşımda öğrenmiş oldum. Sinek ısırığı vardı bir tane çürüklerle kontrast olarak :) akrep ısırığı gibi dedi. Neyse ozetle 10 üzerinden 7 verdi. Sanırım sınıfı geçtim :)
Rahat ol sende bu gözler varken kimse bacaklara bakmaz dedi( doğuştan bir güzel yerim varmış iyi ki)
annesi bayramlık almış çocuk edasıyla gezmişsindir. dur hele sen daha ilk seansta bu kadar mutluysan ikinci seanstan sonra seni bulutlardan kim indirecek. :)))
İhtiyaç kredisi istediğinde neden istediğini soruyorlar mı? çarpık bacaklarımı düzelttirecem de diyemem ki.
Arkadaslarr cok sagolun guzel dilekleriniz icin ameliyat bi bucuk saat falan surdu odamdayim serum takili biraz agrim var bacaklarimin arkasinda o kadar bu gece hastanede kalacagim. Ameliyathaneye giderken sakinlestirici yapalm dediler meger narkozmus bi uyandm ameliyat bitmis cin gibiyim simdi uyuyamiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?