çok tesekkür ederim darısı tüm isteyenlerin basınaSamimiciğim bacakların oldukça hoş görünüyor güle güle kullan onları .
hala tam olarak dik tutamiyosun bacaklarini sanki yoksa resmde mi oyle cikmis gerilme oluyo mu hala olmuyosa gerilme ne zmn bitti
samimi rica etsem beni kabul edeblr msn ?
ettim canım:):)))
bacakların mükemmel olmus cnm
yag enjeksiyonu mu yoksa silikon mu ?
silikonmuş şmidi okudum
peki amelyttn önceki fotograflarn var mı ?
iyileşmesi ayaga kalkman işe güce gideblmn ne kdar sürdü ?
saol canım çok tesekkür ederim ameliyattan önce cekilmiş fotom yok.ben ameliyatı kolay atlattım sadece zorluk 7 hafta varis corabı giymem di her ne kadar 17. günü aksamadan yürüsemde varis corabı kabustu.ben eve geldiğim gün hep tek ayaga kalkıp dolastım yavas yavas.çok agrım olmadı benim.
arkadaşlar sizler için zorla eşimi ikna ederek resim ekledim. resim eklememi istemeyişinin nedeni eşlerine gösterirler herkes görürmüş.sizdem ricam lütfen eşlerinize göstermeyin gercekten hoş olmaz sizleri tanımasamda güveniyorum.birde gece resimleri silicem yorumlarınızı bekliyorum.şimdi çıkıyorum ara ara bakarım
varis çorabı neden zorluk yarattı ? sıcaktan dolayı mı ?
Canim esinde alemmis biz kendi bacaklarimizi bile esimize gostermiyoruzdr unu unuttum bide ne kadar zaman olmustu? Sıkıntin varmi?
Merhaba herkese. Bugün kendimi bebekler gibi hissediyorum çünkü banyo yaptım. Yarın kontrolüm var.
benim de 120 cc koydu doktor. bugün kesilen yerlerin üzerindeki bantları falan da çıkardım. dümdüz 4 cm falan kesmiş iki bacağımı da görünce içim kıyıldı :) dikiş yok, dikişler içerideymiş. yapıştırmış sanırım, korkuyorum yürürken ayrılcak diye:)
haha evet ama burdada ben de çok okumustum resimleri eşlerine gösterip eslerinin yorumlarını yazanları.bide eşim bunları bilse asla izin alamazdım:))) Ben izmirde A.S ye 14 ocak 2012 de ameliyat oldum.Çok şükür hiç bir sıkıntım yok.
haha evet ama burdada ben de çok okumustum resimleri eşlerine gösterip eslerinin yorumlarını yazanları.bide eşim bunları bilse asla izin alamazdım:))) Ben izmirde A.S ye 14 ocak 2012 de ameliyat oldum.Çok şükür hiç bir sıkıntım yok.
4cm kesi simdi duyunca çok gibi geldi ama netten araştırdım, ortalama bir uzunlukmuş. Dikiş yok derken bunun gibi bir estetik dikişten söz ediliyor sanırım ki buradaki çok başarılı:
Estetik Dikiş ve Yapıştırma - Prof Dr Ahmet Karacalar - YouTube
bacakların çok hoş oluş, çok sevindim senin adına.
hep böyle kalacağını bilmek güzeldir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?