Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben de Ankara'dayım göbeğimde yeterince yağ var. Bacaklarım dizden sonra çok ince ve kaval kemiğinde içe doğru rotasyon var. Yağ transferi ile daha iyi olacak gibi. Sen operasyonu nerde yaptırdın, erime oldumu, tavsiye edermisin.özelden cevap yazmanı rica ediyorum.Mesaj sayım yetersiz.

Arkadaşlar moralim çok bozuk. Sağ bacagimin arkasi resmen dümdüz oldu. Okadar tuhaf görünüyor ki sol bacagimda öyle bişey olmadığı için acayip anormal görünüyor. Doktorun dediğine göre güya bütün değişimler ilk 1 ayda tamamlanacakti. Sonrasında ne erime nede ödem hiç birşey olmayacaktı. Benim 7 hafta oldu ve şekli gün geçtikçe kötüye gidiyor. Zaten etek falanda giyemiyorum dikişler felaket kötü, hâlâ morluklarimda var yakında tatile gideceğiz kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Resmen hevesim kursagimda kaldı.:85::85::85:

Ben de seni merak ediyordum ama her birimizin türlü işleri, uğraşları var . alışıyoruz yine de. Şaşırdım doğrusu, Arka Kısımda nasıl bir işlem Oldu ki dümdüz oldu? Yağı iç yana koymadı mı? dikişleri tatil için takma kafana bence. çok kişide türlü türlü izler, yaralar var. Bende de morluklar bitmedi. Kanül izleri sinek ısırıklarıyla Morluğum üst bacağımdaki yanık iziyle takım oldu.
Kontrole ne zaman gideceksin? Bu düzleşme nedir acaba? Gidemesen bile sorabilsen belki rahatlatıcı bir açıklama yapar doktorun.

Bunak nerelerdeydin ?
son hali gibiyse bacakların ben yine uğraşma diyeceğim. Sanırım son hallerimiz benziyor birbirine. Doktorlar da sana aynı şeyi söylüyorlar.
Yorma bence kendini .
Bacakların düzgün mü? EVET

canım ya insan kaç yaşında olursa olsun kendini güzel görmek ister o yüzden yaşı kafana takma.bende 31 yaşındayım şuan keske diyorum bekarken imkan olsaydıda yaptırsaydım ama sonra diyorum ki demek ki nasip bu zamanaymış.hem senin bacaklarının son hali iyidi diye htırlıyorum.

izleri bence hiç kafana takma bunca yıl şeklini taktık durduk zaten izlerde zamanla gecer.Düzlük derken yukarıdan baktığın için belki sana öle geliyordur.karşıdan bakıncada belli oluyormu?

kısaca sana misss mendis o zaman. ipek gibi hissediyorsun dimi... nasıl oldun. ağrıların kaldı mı yağ alınan yerlerden. benim popo kısımları ve bacak arası hala ağrıyor..

Evet diyebiliriz. Bugün kontrole gittiim Dr.yoktu asistanı baktı, sertlik var dedi. Çarşamba dr. 2 saatliğine gelecekmiş o da bir baksın dedi. Alınan yerler de acıyor, verilen yerler de de gerginlik var ve geremiyorum hala sünnet çocukları gibi yürüyorum.

Son düzenleme:

Senin yerine ben strese giriyorum. Ne oldu ki bacaklarına. Erime var mı son zamanlarda. Doktora sor ihmal etme sakin. Arkalara yağ koymuyor ki oralar neden düzleşsin. Belki sürekli aynı pozisyonda yatmışsındır. Çok merak ettim seni bir ara resim koyarsan ne de güzel olur. :)))

Erimemi oldu hâlâ şişliklermi iniyor bilmiyorum ama değişiklik oldu. Özellikle sağ bacagimin arkası dümdüz. Doktor yağ enjekte ettiğinde arka kısımlarada kaymisti bu çok bariz belliydi. Demekki sag bacagimin arka kismina yağ az gitmis şişlikler inince arka kısım düz oldu sol bacagimin arkası gayet düzgün duruyor. Birde yatış pozisyonumu sormussun ben hep yüz üstüne yatarım anlayacağın bununla alakası yok.
Vanillasky keşke sen hiç riske girmeyip silikon yaptirsan hem o zaman morluk yada dikiş izi falanda olmayacak.

Bilmiyorum canım ya. Benim bacaklarım kısa e zaten kalın dış yanların da masallahı var kütük gibi olur diye korkuyorum. Ozlmslr bacaklarını benimkilere benzetmiş ama kesinlikle onunkiler daha ince ve uzun. Ne zor iş bu ya çok bunalttı.

Canım fotoğraf ekledim bir ara bakarsın.

Baktım baktım. Sen çok kuruntu yapıyorsun vallahi bacakların hala aynı. Fıstık gibisin. Daracık kaprinde çok yakışmış. İzlerinde iltihapli sivilce gibi duruyor. Çok göze batmaz. Tekrar baktım da çok iyi durumdalar ya. Harika olmuşsun sıkıntı etmeyi bırak.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım. Silikon olsaydı da arka tarafa ek bir tane daha koymaz ise yine arkası düz olur diye düşünüyorum. Acaba ilk günlerde çok mu üzerine ağırlık geldi bacağının? Resmine baktım İnan çok güzel. Canını sıkacağın bir durum yok gibi. Morluklar da geçtiğinde için tamamen rahat olsun. Mükemmeli aramak bizim canımızı sıkar sadece. Bak ben otele gittim geçen hafta. Bir sürü yabancı hatun var. Her birinin ayrı kusuru da var ama görene tabii ki. O kadar bakımlılar ki belki de beğenilmeleri o yüzden.

Bizim kusurumuz da bacağımızda idi. O da geçti. Öyle düşün. Güzel güzel tatilini yap.

benimde yağ konan yerler biraz sert. bu kötü birşey mi? benimde p.tesi kontrolüm var son kezzz...bakalım bişey olacak mı? haberdar ederim sizi.. senden 5 gün falan daha erken ameliyat olmuştum. bende de hala ağrılar var. 10. günden sonra şişlikler inince diz yapısı falan tamamen ortaya çıkıyor o zaman ağrılara rağmen rahat yürürsün. bugün bi çarşıda...... gezdim akşama kadar.. o kadar sıkılmışım ki yanımda eşimi bile unuttum diyebilirim. morluklarım çok geç dağılıyor. seninkini gördüm baya sararmıştı, söylediğin yağ sayesinde ama kullanmak istemedim açıkçası, çünkü her bünye farklı....bacaklarım şişlikler indikten sonra şeklini belli etmeye başladı, moralim çok bozuk.. foruma girip güzel bacakları görünce daha da moralim bozuluyor, hele şu silikon yaptırıp memnun olanları görünce onları çok kıskanıyorummmmmm.. şaka şaka onlarında hayırlı olsun.. bunca yıl bekleyip bu acıyı yaşadıktan sonra herkesin güzel bacak hakkı...

İkicanımvar, Vanillasky hem merhaba hem iyi geceler. Fazla kalamıyorum. İkicanımvar güzelsin arkadaşım rahat ol :)

Herkese selam.Ben seni cook iyi anladim cunku benim iki bacagimin arkasida dumduz.Dr sordum baldira birsey yapmadik ki dedi.kesinlikle hata su, carpik bolum doldurulunca arkada bosluk oluyor oraya da yag sart yoksa o bosluk ice cokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…