Gururuma yediremiyorum bir de eşim herşeyin doğalı der başka birşey demez. İzin vereceğini bilsem bile söylemek istemiyorum aslında( İşin özü gerçeği bu, söylemek istemiyorummm (( Ama nasıl, ne diyeceğim bilemiyorum Çorabı nasıl açıklamalı, ne demeli ( İzler var uff Allahım Ufff. 4 yıl bekar kaldım. 10 aylık evliyim ben daha. Ne vardı bekarken yaptırsaydım şunu ((
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Sağ bacagimin arkasi resmen dümdüz oldu. Okadar tuhaf görünüyor ki sol bacagimda öyle bişey olmadığı için acayip anormal görünüyor. Doktorun dediğine göre güya bütün değişimler ilk 1 ayda tamamlanacakti. Sonrasında ne erime nede ödem hiç birşey olmayacaktı. Benim 7 hafta oldu ve şekli gün geçtikçe kötüye gidiyor. Zaten etek falanda giyemiyorum dikişler felaket kötü, hâlâ morluklarimda var yakında tatile gideceğiz kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Resmen hevesim kursagimda kaldı.:85::85::85:
kızlar hepinize iyi geceler epeydir yazmıyordum ama sizlerin yazdığını okuyordum 2hafta önce özlmsr in dr una gidiyordum ama evde bir aksilik çıktı şimdide araya ramazan girecek bilmiyorum .haleti ruhiyem berbat inanın bacak diyince artık kalbim yerinden oynuyor günahından korkuyorum normalde ısrarcı bir insan değilim sınırları zorlamam çekingenimdir bir şeyin üzerine bu kadar gitmem ama bu bacaklar beni mahvetti artık bu yaşımda nelerle uğraşıyorum evlendirsen yok demeyecek çocuğum var bana muhtaç olanlar var ben işi gücü bıraktım bacakla uğraşıyorum ameliyatımdan sonra dahada bunalıma girdim topuklu giysem bacaklar çöp babet giysem boy pigme napayım şaşırdım son gittiğim 2 doktorda sana silikon olmaz artık dediler bilmiyorum İstanbul yolu ne zaman gözükecek bana eşim asabi bendende artık bıktı bacak bacak kafayı bozdun diyor haklı birazda ama ben kendim için istiyorum ben yine uzun etek giyeyim bol pantolon giyeyim ama olsun düzgün olsun .bekarlar ne yapıp edin evlenmeden işinizi halledin bacakları düzelttirin sonrası çok zor benim zamanımda derlerya hep işte öyle benim zamanımda da estetiği ajda pekkan falan yaptırırdı sıradan halkdan varsada yaptıran hiç duymazdık meğerse ne çözümler varmış yanarım ağlayarak geçirdiğim senelerime ve milleti ikna edemeyişime kusuruma bakmayın kafanızı şişirmek istemedim çok çok üzgün ve mutsuzum görüşmek dileğiyle allaha emanet olun
kızlar hepinize iyi geceler epeydir yazmıyordum ama sizlerin yazdığını okuyordum 2hafta önce özlmsr in dr una gidiyordum ama evde bir aksilik çıktı şimdide araya ramazan girecek bilmiyorum .haleti ruhiyem berbat inanın bacak diyince artık kalbim yerinden oynuyor günahından korkuyorum normalde ısrarcı bir insan değilim sınırları zorlamam çekingenimdir bir şeyin üzerine bu kadar gitmem ama bu bacaklar beni mahvetti artık bu yaşımda nelerle uğraşıyorum evlendirsen yok demeyecek çocuğum var bana muhtaç olanlar var ben işi gücü bıraktım bacakla uğraşıyorum ameliyatımdan sonra dahada bunalıma girdim topuklu giysem bacaklar çöp babet giysem boy pigme napayım şaşırdım son gittiğim 2 doktorda sana silikon olmaz artık dediler bilmiyorum İstanbul yolu ne zaman gözükecek bana eşim asabi bendende artık bıktı bacak bacak kafayı bozdun diyor haklı birazda ama ben kendim için istiyorum ben yine uzun etek giyeyim bol pantolon giyeyim ama olsun düzgün olsun .bekarlar ne yapıp edin evlenmeden işinizi halledin bacakları düzelttirin sonrası çok zor benim zamanımda derlerya hep işte öyle benim zamanımda da estetiği ajda pekkan falan yaptırırdı sıradan halkdan varsada yaptıran hiç duymazdık meğerse ne çözümler varmış yanarım ağlayarak geçirdiğim senelerime ve milleti ikna edemeyişime kusuruma bakmayın kafanızı şişirmek istemedim çok çok üzgün ve mutsuzum görüşmek dileğiyle allaha emanet olun
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Sağ bacagimin arkasi resmen dümdüz oldu. Okadar tuhaf görünüyor ki sol bacagimda öyle bişey olmadığı için acayip anormal görünüyor. Doktorun dediğine göre güya bütün değişimler ilk 1 ayda tamamlanacakti. Sonrasında ne erime nede ödem hiç birşey olmayacaktı. Benim 7 hafta oldu ve şekli gün geçtikçe kötüye gidiyor. Zaten etek falanda giyemiyorum dikişler felaket kötü, hâlâ morluklarimda var yakında tatile gideceğiz kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Resmen hevesim kursagimda kaldı.:85::85::85:
kısaca sana misss mendis o zaman. ipek gibi hissediyorsun dimi... nasıl oldun. ağrıların kaldı mı yağ alınan yerlerden. benim popo kısımları ve bacak arası hala ağrıyor..
Senin yerine ben strese giriyorum. Ne oldu ki bacaklarına. Erime var mı son zamanlarda. Doktora sor ihmal etme sakin. Arkalara yağ koymuyor ki oralar neden düzleşsin. Belki sürekli aynı pozisyonda yatmışsındır. Çok merak ettim seni bir ara resim koyarsan ne de güzel olur. :)))
Erimemi oldu hâlâ şişliklermi iniyor bilmiyorum ama değişiklik oldu. Özellikle sağ bacagimin arkası dümdüz. Doktor yağ enjekte ettiğinde arka kısımlarada kaymisti bu çok bariz belliydi. Demekki sag bacagimin arka kismina yağ az gitmis şişlikler inince arka kısım düz oldu sol bacagimin arkası gayet düzgün duruyor. Birde yatış pozisyonumu sormussun ben hep yüz üstüne yatarım anlayacağın bununla alakası yok.
Vanillasky keşke sen hiç riske girmeyip silikon yaptirsan hem o zaman morluk yada dikiş izi falanda olmayacak.
Canım fotoğraf ekledim bir ara bakarsın.
Nerelerdesin arkadaşım...
Evet diyebiliriz. Bugün kontrole gittiim Dr.yoktu asistanı baktı, sertlik var dedi. Çarşamba dr. 2 saatliğine gelecekmiş o da bir baksın dedi. Alınan yerler de acıyor, verilen yerler de de gerginlik var ve geremiyorum hala sünnet çocukları gibi yürüyorum.
İkicanımvar, Vanillasky hem merhaba hem iyi geceler. Fazla kalamıyorum. İkicanımvar güzelsin arkadaşım rahat ol :)
Erimemi oldu hâlâ şişliklermi iniyor bilmiyorum ama değişiklik oldu. Özellikle sağ bacagimin arkası arkası gayet düzgün duruyor. Birde yatış pozisyonumu sormussun ben hep yüz üstüne yatarım anlayacağın bununla alakası yok.
Vanillasky keşke sen hiç riske girmeyip silikon yaptirsan hem o zaman morluk yada dikiş izi falanda olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?