- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
Arkadaşlar benim şişliklerim indi ve gercek hali ortaya çıkmaya başladı. 2 bacağımin arasında baya bir şekil bozukluklari var. Fotoğraf çekip yükleyecektim ama inanin çektiğim fotoğraflar gerçekleri pek yansitmiyor. Hele birde dikiş izlerim varki Allaha emanet. Bu izler yüzünden hiç kisa etek falan giyemiyorum resmen ben burdayım diye bağırıyorlar. Aslında iz giderici jel falanda kullanıyorum ama hiçbir faydasını göremedim. O kadar eziyetini çektim bir dünyada para verdim ama pek sefasıni süremiyorum. Yalnızca 2 kez siyah ince çoraplarla elbise giyebildim oda benim için kabus gibiydi çünkü ben çoraplarla ayakkabı giyemiyorum sanki ayakkabılar ayagimdan firlayacak gibi oluyor.
Mecidiyekoy du bakalm elektrik alcakmiym neler olcak merak ediyorm heyecan heyecan :)) ozlmsr iyiymis sislikler varms gecnce cekcek resim
ameliyat olmadan önce, umudum ameliyat olmaktı, ameliyat oldum şimdide 2. seansa umudu bağladım, ya daha sonra??????
Canım aynı durumdayız ilk ameliyat malesef tam sonuç vermedi çektimiz onca acı ve umutlarımız boşa gitti. Ama güzel bişey var ilk adımı attık çünkü buna karar vermek yakınınla paylaşmak ve parayı ayarlamak dönemini aştık en azından. İkinci aneliyatımızdan sonra inşallah hayalimizdeki bacaklara kavuşuruz.
bni sakinlestirdi her biseyi anlatti gosterdi ucret de aklima yatti ve hemen karar verdim sali gunu ameliyat gunum. Yag enj icin tekrarlanmasi sart dedi eriyo dedi silikona laf soyleyen doktorlarin silikon tecrubesi olmadgni soyledi hastalarinin videolarini resmlerini gosterdi turistler de vardi aralarinda. Bilmiyorun cesaretlendim ama aklma tek takilan silikonun 120cc olusu. Kalin olmaz mi dedm olmaz sna 120 uygun dedi eskiden olcerdk cm cm artkyapa yapa kime hangisi olur tek bakista anlayabliyorm dedi. Ozlmsr' ye de 120cc koymus samimi seninki kac? Ay kalin olmasn ya ust bacagm incecik benmNasıl geçti görüşmen elektrik aldın mı? Anlat haydi! Kime gittin?
bni sakinlestirdi her biseyi anlatti gosterdi ucret de aklima yatti ve hemen karar verdim sali gunu ameliyat gunum. Yag enj icin tekrarlanmasi sart dedi eriyo dedi silikona laf soyleyen doktorlarin silikon tecrubesi olmadgni soyledi hastalarinin videolarini resmlerini gosterdi turistler de vardi aralarinda. Bilmiyorun cesaretlendim ama aklma tek takilan silikonun 120cc olusu. Kalin olmaz mi dedm olmaz sna 120 uygun dedi eskiden olcerdk cm cm artkyapa yapa kime hangisi olur tek bakista anlayabliyorm dedi. Ozlmsr' ye de 120cc koymus samimi seninki kac? Ay kalin olmasn ya ust bacagm incecik benm
bni sakinlestirdi her biseyi anlatti gosterdi ucret de aklima yatti ve hemen karar verdim sali gunu ameliyat gunum. Yag enj icin tekrarlanmasi sart dedi eriyo dedi silikona laf soyleyen doktorlarin silikon tecrubesi olmadgni soyledi hastalarinin videolarini resmlerini gosterdi turistler de vardi aralarinda. Bilmiyorun cesaretlendim ama aklma tek takilan silikonun 120cc olusu. Kalin olmaz mi dedm olmaz sna 120 uygun dedi eskiden olcerdk cm cm artkyapa yapa kime hangisi olur tek bakista anlayabliyorm dedi. Ozlmsr' ye de 120cc koymus samimi seninki kac? Ay kalin olmasn ya ust bacagm incecik benm
Tesekkur ederim evet kardesiz silikonlular yaglilar kardesligi bacak kardesligi adina ne dersen de:)) bn doktora mail atttim 110cc yapsak olmaZ mi dye biraz isine karisir gbi oldm ama napim ya kalin olursa alti ustundenay kabus. Bitsn ins bi an once. Ölcem korkudan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?