Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar benim şişliklerim indi ve gercek hali ortaya çıkmaya başladı. 2 bacağımin arasında baya bir şekil bozukluklari var. Fotoğraf çekip yükleyecektim ama inanin çektiğim fotoğraflar gerçekleri pek yansitmiyor. Hele birde dikiş izlerim varki Allaha emanet. Bu izler yüzünden hiç kisa etek falan giyemiyorum resmen ben burdayım diye bağırıyorlar. Aslında iz giderici jel falanda kullanıyorum ama hiçbir faydasını göremedim. O kadar eziyetini çektim bir dünyada para verdim ama pek sefasıni süremiyorum. Yalnızca 2 kez siyah ince çoraplarla elbise giyebildim oda benim için kabus gibiydi çünkü ben çoraplarla ayakkabı giyemiyorum sanki ayakkabılar ayagimdan firlayacak gibi oluyor.

Ben de seni soracaktım ne alemdesin diye. Resim koy da bakalım. merak ettim. :))

Yag enjeksiynunun hem bir suru dikisi oluyo hem bi ton morluk sisligi oluyo hem yine enfeksiyon ihtimali oluyo hem de cogu eridi diyo yine de cogunluk yag enj yaptiriyo. yag enj dha korkunc gelmeye basladi ogrendkce.

Ben direkt silikon istemiştim doktorum beni vaz geçirdi enfeksiyon riski çokmuş diye dediğin doğru canım walla hem çoook zorluğu war hem garantisi yok. Simdiki aklım olsaydı silikon yaptırırdım başka doktora

Arkadaşlar geçen hafta bugün bu saatlerde 13:30 larda herşey bitmiş yatağımda uyanmıştım. Dün eşiöle dışarı çıktık, dikşsiz tayt aldım. Biraz yürüdüm ama daha dizden kıvrık ve küçük adımlarla yürüyorum. İnşallah tanıdık görmem dedim ve görmedim de. Benim morlar yeşil olmaya başladı.

ameliyat olalı 14 gün oldu. benim bacaklarıma çok yağ konmadığı için şişlikler beni fazlasıyla yanılttı. önceki haline göre sanki çok çok düzelmiş gibi geldi. bir anda sihirli bir değnek bacaklarımı düzeltip beni bir pamuk prensese çevirdi zannettim. ama dün yanıldım. şişlikler tamamen indi. yağ konan yerlerde düzelme bir cm gibi. ama erimesini de hesaba katarsak 1 hafta sonra bacaklarım eski halini alacak.. bu konuda doktorumu suçlayaman. nihayetinde yapılan ameliyatlar birbirinin aynı neredeyse, Memnuniyeti soracak olursak: kişinin bacak yapısına, beklentisine, bacakta cildinin yağı kabullenmesine ve konulan yağın tutunmasına bağlı. bunlar bacaklarımız için birer sınav herhalde.

ameliyat olalı 14 gün oldu. benim bacaklarıma çok yağ konmadığı için şişlikler beni fazlasıyla yanılttı. önceki haline göre sanki çok çok düzelmiş gibi geldi. bir anda sihirli bir değnek bacaklarımı düzeltip beni bir pamuk prensese çevirdi zannettim. ama dün yanıldım. şişlikler tamamen indi. yağ konan yerlerde düzelme bir cm gibi. ama erimesini de hesaba katarsak 1 hafta sonra bacaklarım eski halini alacak.. bu konuda doktorumu suçlayamam. nihayetinde yapılan ameliyatlar birbirinin aynı neredeyse, Memnuniyeti soracak olursak: kişinin bacak yapısına, beklentisine, bacakta cildinin yağı kabullenmesine ve konulan yağın tutunmasına bağlı. bunlar bacaklarımız için birer sınav herhalde.

ameliyat olmadan önce, umudum ameliyat olmaktı, ameliyat oldum şimdide 2. seansa umudu bağladım, ya daha sonra??????

ameliyat olmadan önce, umudum ameliyat olmaktı, ameliyat oldum şimdide 2. seansa umudu bağladım, ya daha sonra??????

Canım aynı durumdayız ilk ameliyat malesef tam sonuç vermedi çektimiz onca acı ve umutlarımız boşa gitti. Ama güzel bişey var ilk adımı attık çünkü buna karar vermek yakınınla paylaşmak ve parayı ayarlamak dönemini aştık en azından. İkinci aneliyatımızdan sonra inşallah hayalimizdeki bacaklara kavuşuruz.

sertoy önceki haliyle kıyaslarsam nankörlük etmiş olurum tabiki de arada fark var. ama 2. seans için gene para ödeyecem, gene o ameliyat masasına yatacam. gene ağrı ve yatış... ama sonunu düşünüp mutlu olacağım günleri bekliyecem. umarım herşey gönlümüzce olur. senin bacaklarını çok beğendim, çok hoş uzun bacakların. 2. seansından sonra çok güzel olacak bence. şanslısın canım. şimdiden geçmiş olsun sana....

Nasıl geçti görüşmen elektrik aldın mı? Anlat haydi! Kime gittin?
bni sakinlestirdi her biseyi anlatti gosterdi ucret de aklima yatti ve hemen karar verdim sali gunu ameliyat gunum. Yag enj icin tekrarlanmasi sart dedi eriyo dedi silikona laf soyleyen doktorlarin silikon tecrubesi olmadgni soyledi hastalarinin videolarini resmlerini gosterdi turistler de vardi aralarinda. Bilmiyorun cesaretlendim ama aklma tek takilan silikonun 120cc olusu. Kalin olmaz mi dedm olmaz sna 120 uygun dedi eskiden olcerdk cm cm artkyapa yapa kime hangisi olur tek bakista anlayabliyorm dedi. Ozlmsr' ye de 120cc koymus samimi seninki kac? Ay kalin olmasn ya ust bacagm incecik benm

Arkadasim hakkinda hayirlisi olsun..dr tecrube demis, zaten kararinida vermissin,guvenmek gerekiyor bence..hersey istedigin gibi olsun insallah...

içine sinmesi önemli. doktorun her türlü aydınlatmış seni. kararını da vermişsin. içini ferah tut. ameliyat olup ağrılar geçtikten sonra ohh iyiki de yaptırmışım diyeceksin. hadi bakalım bir düzgün bacaklı kader kardeşimiz daha olacak. hayırlı olsun.

ameliyatıma karar aşamasındaydım. her gün verdiğim karardan cayardım. bir gün evet yapmalıyım derken ertesi gün ya bir problem çıkarsa diye vazgeçerdim. eşiminde kararsız bir yapısının oluşu beni daha kararsızlığa itti. sonra doktora gidip muayene oldum. karar verdim yaklaşık 1.500tl kapora verdik. ama ben hala yapıp yapmama konusunda kararsızım. sonra olumsuzlukları bir kenara koydum bu çarpık bacaklardan daha olumsuz bir konu ne olabilir dedim, ameliyat gününü bekledim. ameliyatı oldum ve şu an 2 haftam olacak. Çok şükür pişman da değilim. ama yağ enjeksiyonu biraz uzun ve maliyetli bir süreç, inşşaallah gönlüne göre bir sonuç olur.

Tesekkur ederim evet kardesiz silikonlular yaglilar kardesligi bacak kardesligi adina ne dersen de:)) bn doktora mail atttim 110cc yapsak olmaZ mi dye biraz isine karisir gbi oldm ama napim ya kalin olursa alti ustunden ay kabus. Bitsn ins bi an once. Ölcem korkudan.

Hayırlısı olsun canım. Silikonun yanında gerekli olursa ysğ enjeksiyonu da yapacskmı? Fiyat ne dedi?

bence çok güzel olacak
kalın olmamasında ısrar etmekte haklısın çünkü inceciksin. ince olması kalın durmasından iyidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…