Bacak dolgusu yaptıran var mı?


inşalah başarılı olursun canım. Ben de izin alarak yaptırayım dedim. Ameliyat olacağımdediğimde bazı gün saçmalama, bazen de ses çıkarmadı. Ben de söylemeden yaptırdım, hala haberi yok gördüğünde tepkisini merak ediyorum. Ya susacak yada kızacak ama her halikarda çarpıntısı tutacak. Yapacak bir şey yok oldu bitti maşallah.
 

Olanla ölene çare yok. Oldun artık üzülmesi bozulması bir şeyi değiştiremez. kızının mutluluğuna sevinmekten başka yapacak bir şeyi yok. :))
 
Ben iptal ettim vazgectim bugun arkadaslar. Ameliyat tarihim saatim her biseyim belli olmasina ragmen kafam hala cok karisikti. Ben o.i ye gitmeden once e.k ya h.fye ve a.k ye de yazmistim danismistim. A.k yakindan gormem lazim dedi ama ucreti yuksekti gtmek istemedm h.f izindeymis cvp yazmadi e.k ise endoskopik yontem uygulanmali dedi. O.i beye sordum endoskopik yontem nedir diye guldu sol elinle sag kulagini tutmak gibi bir sey dedi. Gereksiz dedi. Inandim ikna oldum. Sonra E.k bey bna tekrar mail atti mailimi aldnz mi diye bn de aldm da hc duymadm endoskopik yontem nedr dye sordm duymamaniz cok dogal ben gelstrdm uyguluyorum literature girdi dedi. Ust bacaga da alt bacaga da silikon uygulayacakmis. 8bin dedi.kmse stun gbi bacaklar vaad edemez fln dedi. Elmzdekiyle en iyisni yapcaz falan fistan... kisacasi kaos kargasa icimde kopan buyuk firtinalar yerini vazgecmemle birlikte huzura birakti. 5500 cekmstm altin alcam dursn kenarda napim.
 

Seninki en azından bacağındaki problemi kabul etmiş. Benimki neyin var dedi durdu yıllarca. Hiç istemedi ama yine de yanımda ameliyatımda annem vardı. Israrcı olmak istemiyorsun ama bu. öyle çabuk kabul edebilecekleri bir şey değil. Bacak diye korkuyorlar. Yürüme vs. Israr, ikna lazım biraz. Benimki ne zannettiyse ertesi gün evde yürüyünce şaşırdı kaldı.
Kararlı olduğunu destek istediğini söylersen sıkıntı olmaz bence. Çünkü başta büyük tepki vermemişti. Eeee bir de şu var ki anne hemen olur demeyecek süründürecek biraz. kolay gelsin canım.
 

içine sinmeden ameliyata girmektense iyi yapmışsın. Üst tarafta silikon nasıl oluyor acaba? ?
 

Sağol canım. deneyeceğim artık şansımı olmazsa da olmaz. ben kafaya koydum bir kere olacak bu ameliyat ya bir ay sonra ya bir yıl sonra. neticede olacak.
 

Arkadasim bence dogru bir karar vermissin tereddutlerin vardi cunku,icin rahat olarak ameliyata girmek en dogrusu... bilemiyorum; allah yardimcimiz olsun maddi ve en onemlisi manevi olarak karar vermesi cok zor...
 

senin içine sinmediği için ameliyat sonrasında da bu kaos ve kargaşa içinde devam edecekti. gerçekten de haklısın. hem paranın makul olması hem de güven ikisi de olmalı bir doktoru tercih etmek için. kendini iyi hissedip yaptırmaya karar verince emin ol çok memnun kalacaksın. demekki o zaman daha gelmedi..
 
kontrolüm vardı. bir sorun çıkmadı çok şükür... vanillasky zehirli demene çok güldüm.. sen çok yaşa emiii...yenidenin tehlikeli demesii... konuyu sonradan okuyunca çok komik bir bkm skeci gibi olmuşş... doğru söylüyorsunuz siz yokkken tadı tuzu yokk.. memko, ikicanımvar, haydaa.. sizde öylee..
 
zaman akıp geçiyor ve her geçen gün benim bacaklar eski haline biraz daha yaklaşıyor.. bu yüzden moralim bozuk, hemşire zor dönemi atlattınız dedi, rutuş için şart demek istedi herhalde. bacaklar bu estetik sonrasında düzeliyor mu yoksa kalınlaşıyor mu anlamadım. benim bacaklarımın kalınlaştığını düşünüyorum da daha da çarpık görünmeyecek mi? offff
 
akıp giden zamana mı, vucuduma verdiğim zarara mı, yoksa cebimde oluşan koca boşluğa mı,, yanayım,
 

yok arkadaşım neden daha çarpık görünsün? ortaları kalınlaştırıyorlar daha iyi görünecek.
insanların başka uzuvları da var ama ben hep bacaklara bakar oldum.
geçen gün bacaklarını çok beğendiğim arkadaşım birleştirdi bacaklarını. şok! ortaları kapanmıyor. ve ben bunu aylardır fark etmemişim. çünkü ince ama kaslı olmasına karşın dizleri çıkık. dizler önce birleşiyor ve baldırlar birleşmiyor. ve gayet düzgün duruyor. kendi de normal bacak budur diyor. biz niye birleşsin diye uğraşıyoruz ki! halbuki kendi de doktora gitse kesin dizlere lipo yaparlar. o nedenle takılmamak lazım ayrıntılara. hiçbir zaman heykel gibi ya da hazırol'da durmuyoruz ki. hareket halinde yamuk görünmeyecek işte :)
 
yenide sana bir soru sormuştum hatırlıyor musun? rutuşu düşünene kadar başka yerleri düşünürüm demiştin.. acaba burnumu yaptırsam teselli için... belki onun güzelliğiyle kimse bakmaz bacaklarımaa..
 
akıp giden zamana mı, vucuduma verdiğim zarara mı, yoksa cebimde oluşan koca boşluğa mı,, yanayım,

yanma yasemin girdin bir yola, devamını getir, sabır birazcık. doktoruna güven. yoksa doktorlar niye uğraşsın ki, olmuyor bu yöntemle tek seçenek silikon dese hepimiz giderdik.
 

işte bak sorunda bu noktada başlıyor millet kendi dümdüz bacaklarını bile beğenmezken kimbilir benim bacaklarımla nasıl dalga geçmişlerdir... çok üzülüyorumm yaa..
 
yanma yasemin girdin bir yola, devamını getir, sabır birazcık. doktoruna güven. yoksa doktorlar niye uğraşsın ki, olmuyor bu yöntemle tek seçenek silikon dese hepimiz giderdik.

belki inanmayacaksın ama gerçekten doktoruma güvenip gözüm kapalı ameliyata girdim. kayınvalidem kayınbabam eşim de yanımda. kayınvalidem dediki çok cesaretliydin kızım. hiç korkmadın mı dedi.. hala güveniyorum. sanki eksik bir parçam o doktorun elindeymiş gibi sanırım güzel olmasını çok istediğim için.. fotoğrafları sildim.. çünkü moralimi çok bozdu.
 
işte bak sorunda bu noktada başlıyor millet kendi dümdüz bacaklarını bile beğenmezken kimbilir benim bacaklarımla nasıl dalga geçmişlerdir... çok üzülüyorumm yaa..


hayır yanlış mı anlattım bilmiyorum. kendi gayet düzgün buluyor. ama estetikçi gözüyle bakarsan kusurlu, dizler çıkık çünkü. baldırların kaslı oluşu kurtarıyor.
bize en azından estetik doktorları şekil veriyor,
fiziksel kusurla dalga geçilmez. onlar kendi akılsızlıklarıyla dalga geçsinler.
 
Son düzenleme:
Ya doktorun gosterdigi resimlerde oyle bacaklar vardi ki sok gecirdim cok guzell ince ve duzgun bacaklari resmen doldurup cirkinlestirms orda da oyle dedim saka mi bu bu insanlar manyak mi dedim hatta biri erkek bacagi gbi kasli istems bu hastam cok mutlu snuctan dedi ama cok crkin olmstu.
 
gene girmişim K.emrah moduna.. biraz dağıtayım konuyu.. bugün taksimde olayların ortasında kalakaldım. inanılmaz korktum. yaşananlara şahid oldum. şimdi bile tüylerim diken diken.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…