arkadaşım ben çıkıyorum,yarın grşz
haha çarpık bacak modasını bende çok istemiştim:) aslında çoğu insan hiç umursamıyor bile bugün kaç kişi gördüm dışarda bacaklarına aldırmadan kısacık etekleri giymişlerşok oldum.bazı insanlarda özgüven tavan yapmış durumda.
onların çevresinde bacaklarıyla ilgili alay eden, imalarda bulunan insanlar yokmuş demek ki. ilkokulda, lisede bile bari eteğin dizinde olsun da bacaklarının şeklini gizlemiş ol sözleri eksik olmadı çevremden. bu özgüvenle kısacık etekleri giyemedim ben de tabi. şimdi gidip onların bacaklarındaki yağları şırıngayla çeksem onları çarpık bacaklığa mahkum etsem ne de güzel olur. çok iyi kalpliyim ben çok.
haklısın.hiç unutmam lisede sınıfımızda bir kız vardı resmen bir gurup insanın içinde (kızlı erkekli karışık) benim bacaklarımı konu etmiş.bunuda bana sınıfımızdan bir erkek söylemiştio günden sonra okula gitmek resmen kabus olmuştu.bende o kızın bacaklarındaki yağları çekmek istiyorum çünkü beni çok ağlatmıştı sinir şeyyyy
ÇBİ (çarpık bacaklıların intikamı) diye örgüt kurup herkesten intikamımızı alalım.yıllar geçmiş üstünden hala hazmedemem benim de bu konuda çok fazla anım var. hatta senin gibi bir grup arkadaş kızlı erkekli yanımda sohbet ediyorlardı ama ben dahil değildim. içlerinden bir hadsiz çarpık bacaklı insanlar böyle görünüyor diye eliyle hayali resmini çizmişti. bir tane erkek arkadaşım da bana dönüp üzülme gibisinden ne saçmalıyor bu demişti. kızın lafıyla yerin dibine geçtim o çocuk da tuz biber olmuştu. iki tane ince belli çay fincanını alt alta koyun o şekildeyiz resmen.
ÇBİ müthiş fikir:)asıl hadsiz kendileri.bize naptıklarının farkında bile değiller.Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun ki elim, ayağım sağlam ama insanlar böyle yaptıkça özgün diye birşey kalmadı bende.Allah inş.en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere bu ameliyatı nasip eder.iyi gclr öpüyorum seni.
bu arada bu örüt işi baya hoşuma gitti
benim için de sormuş olmuşsun, teşekkürler arkadaşım. yüksek faktör sürelim bakalım.
bir de sinekler bıraksa bacaklarımı, kırmızı şişlikler morlukların önüne geçti artık
ÇBİ (çarpık bacaklıların intikamı) diye örgüt kurup herkesten intikamımızı alalım.yıllar geçmiş üstünden hala hazmedemem benim de bu konuda çok fazla anım var. hatta senin gibi bir grup arkadaş kızlı erkekli yanımda sohbet ediyorlardı ama ben dahil değildim. içlerinden bir hadsiz çarpık bacaklı insanlar böyle görünüyor diye eliyle hayali resmini çizmişti. bir tane erkek arkadaşım da bana dönüp üzülme gibisinden ne saçmalıyor bu demişti. kızın lafıyla yerin dibine geçtim o çocuk da tuz biber olmuştu. iki tane ince belli çay fincanını alt alta koyun o şekildeyiz resmen.
Benim dr morken guneslenirsen izi kalir dedi.bilginiz olsun.Benim 1 ay olmak uzere hic morluk yok ama bariz erime var.Oructa tutuyorum insaallah iyice erimez.
haklısın.hiç unutmam lisede sınıfımızda bir kız vardı resmen bir gurup insanın içinde (kızlı erkekli karışık) benim bacaklarımı konu etmiş.bunuda bana sınıfımızdan bir erkek söylemiştio günden sonra okula gitmek resmen kabus olmuştu.bende o kızın bacaklarındaki yağları çekmek istiyorum çünkü beni çok ağlatmıştı sinir şeyyyy
Orta okulda Uludağ'a kayak kursuna giderdik. Bir gün okulda bana bir beyinsiz erkek yanında da kızlar varken sen hep kar sapanı mı kayıyorsun ? Hihihi... dedi.
(Bilmeyenler için, kar sapanı nda yeni ögrenenler kayakların ucunu üçgen gibi birleştirerek ilerler. Benim parantezlere benzetmiş demek ki. )
Bak ne ince alay
ışığın yanıyor ,evdesin biliyorum arkadaşım.yaaa arkadaşım biz senin topiğe dönmeni o kadar zaman bekliyelim ,sende git başka topiklere takıl oldumu hiçççç.kıskandım valla
Bir kalmayan iz o vardı. Tam olacak. Salı gidiyorum denize. Of Of. İptal etme imkanım da yok. Balık adam giysisi giyeyim bari
Sen bakma bence her gün aynaya. Biraz erise de durur artık duran yerinde. Azıcık şişler iniyordur
Orta okulda Uludağ'a kayak kursuna giderdik. Bir gün okulda bana bir beyinsiz erkek yanında da kızlar varken sen hep kar sapanı mı kayıyorsun ? Hihihi... dedi.
(Bilmeyenler için, kar sapanı nda yeni ögrenenler kayakların ucunu üçgen gibi birleştirerek ilerler. Benim parantezlere benzetmiş demek ki. )
Bak ne ince alay
Bak ne ince alay
ya okul zamanı yine neyse başka kızlar da oluyordu bizim ama işyerindeyken bir densizin gelip de kız sen neden etek giymiyorsun bacaklar mı çarpık hahahahaa demesi zoruma gitmişti((
şimdi benim bacaklar düzgün ama o koca göbeğini, şapşal suratını ve koca sarkık memelerini saklıyor kendine:)) hehehehehheheheeeee
ne sinir insanlar varya ama tıp bizim doğuştan gelen çarpıklara çare bulduda onların çarpık beyinleri malesef ümitsiz vakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?