Bacak dolgusu yaptıran var mı?

haha çarpık bacak modasını bende çok istemiştim:) aslında çoğu insan hiç umursamıyor bile bugün kaç kişi gördüm dışarda bacaklarına aldırmadan kısacık etekleri giymişler şok oldum.bazı insanlarda özgüven tavan yapmış durumda.

onların çevresinde bacaklarıyla ilgili alay eden, imalarda bulunan insanlar yokmuş demek ki. ilkokulda, lisede bile bari eteğin dizinde olsun da bacaklarının şeklini gizlemiş ol sözleri eksik olmadı çevremden. bu özgüvenle kısacık etekleri giyemedim ben de tabi. şimdi gidip onların bacaklarındaki yağları şırıngayla çeksem onları çarpık bacaklığa mahkum etsem ne de güzel olur. çok iyi kalpliyim ben çok.

haklısın.hiç unutmam lisede sınıfımızda bir kız vardı resmen bir gurup insanın içinde (kızlı erkekli karışık) benim bacaklarımı konu etmiş.bunuda bana sınıfımızdan bir erkek söylemişti o günden sonra okula gitmek resmen kabus olmuştu.bende o kızın bacaklarındaki yağları çekmek istiyorum çünkü beni çok ağlatmıştı sinir şeyyyy

ÇBİ (çarpık bacaklıların intikamı) diye örgüt kurup herkesten intikamımızı alalım. yıllar geçmiş üstünden hala hazmedemem benim de bu konuda çok fazla anım var. hatta senin gibi bir grup arkadaş kızlı erkekli yanımda sohbet ediyorlardı ama ben dahil değildim. içlerinden bir hadsiz çarpık bacaklı insanlar böyle görünüyor diye eliyle hayali resmini çizmişti. bir tane erkek arkadaşım da bana dönüp üzülme gibisinden ne saçmalıyor bu demişti. kızın lafıyla yerin dibine geçtim o çocuk da tuz biber olmuştu. iki tane ince belli çay fincanını alt alta koyun o şekildeyiz resmen.

ÇBİ müthiş fikir:)asıl hadsiz kendileri.bize naptıklarının farkında bile değiller.Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun ki elim, ayağım sağlam ama insanlar böyle yaptıkça özgün diye birşey kalmadı bende.Allah inş.en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere bu ameliyatı nasip eder.iyi gclr öpüyorum seni.
bu arada bu örüt işi baya hoşuma gitti

sana da iyi geceler. bu düzen böyle gitmez. yeterince ezildik örgütlenmek şart artık.

benim için de sormuş olmuşsun, teşekkürler arkadaşım. yüksek faktör sürelim bakalım.
bir de sinekler bıraksa bacaklarımı, kırmızı şişlikler morlukların önüne geçti artık

Benim dr morken guneslenirsen izi kalir dedi.bilginiz olsun.Benim 1 ay olmak uzere hic morluk yok ama bariz erime var.Oructa tutuyorum insaallah iyice erimez.

Bacak konusunu hep kizlar sorun ediyor.benim en samimi arkadasimda beni carpik bacaklim diye severdi.onunda burnu kirikti halen kirik birkerede yamuk burunlu demedim hep cok guzelsin derim.Ama bence Allah affetsin yuzune vurdurup ayni hissi yasatacaksin.kizim 10 yasinda bacaklar duzgun ama burun ayni babasi ergenligimiz zor gececek:)bu arada 10 yasindaki cocuk bile anne bak benim bacaklariminda ortasi birlesmiyor ki senin bacaklarin cok guzel diyor:)

Benim dr morken guneslenirsen izi kalir dedi.bilginiz olsun.Benim 1 ay olmak uzere hic morluk yok ama bariz erime var.Oructa tutuyorum insaallah iyice erimez.

Bir kalmayan iz o vardı. Tam olacak. Salı gidiyorum denize. Of Of. İptal etme imkanım da yok. Balık adam giysisi giyeyim bari
Sen bakma bence her gün aynaya. Biraz erise de durur artık duran yerinde. Azıcık şişler iniyordur

Orta okulda Uludağ'a kayak kursuna giderdik. Bir gün okulda bana bir beyinsiz erkek yanında da kızlar varken sen hep kar sapanı mı kayıyorsun ? Hihihi... dedi.
(Bilmeyenler için, kar sapanı nda yeni ögrenenler kayakların ucunu üçgen gibi birleştirerek ilerler. Benim parantezlere benzetmiş demek ki. )
Bak ne ince alay

ne biçim insan bunlar ya... Allah onlara daha büyük dert verir de bizimle uğraşmaya mecalleri kalmaz....

ışığın yanıyor ,evdesin biliyorum arkadaşım .yaaa arkadaşım biz senin topiğe dönmeni o kadar zaman bekliyelim ,sende git başka topiklere takıl oldumu hiçççç.kıskandım valla

ayy dedikodulara çok takıldım bu ara:)) bir yandan okuyorum bir yandan kocamın gözünün içine bakıyorum yalnız gece. hani kızmasın bana diye.:)) dün de onlara takılmıştım aslında bilseydim siz varsınız kaçırmazdım muhabbeti :)
aslında hep sahura kadar kalayım diyorum da bünye izin vermiyor ki(

çok yüksek faktörlü krem sürersin canım ya... pek de güneşlenmezsin ki ben zaten karşıyım güneş altında yatmaya Allah korusun.

ya okul zamanı yine neyse başka kızlar da oluyordu bizim ama işyerindeyken bir densizin gelip de kız sen neden etek giymiyorsun bacaklar mı çarpık hahahahaa demesi zoruma gitmişti((
şimdi benim bacaklar düzgün ama o koca göbeğini, şapşal suratını ve koca sarkık memelerini saklıyor kendine:)) hehehehehheheheeeee

ne sinir insanlar varya ama tıp bizim doğuştan gelen çarpıklara çare bulduda onların çarpık beyinleri malesef ümitsiz vakka

benim okuldaki en büyük kabusum kızların bu acımasız eleştirileri değil okulda çok tanınan ve hayran olunan bir erkeğin çarpık bacaklı olmasıydı. kızlar peşinde dolanır ya bu tiplerin hani şimdiki dizilerde de var böyle kahramanlar. ben o çocuk görüş alanıma girdiğinde kaçacak yer arardım. çarpık bacaklı erkek görmeye dayanamıyorum yerin dibine geçiyorum. bir gün kızlar yine oturmuş erkeklerin dedikodusunu yapıyorlardı. içlerinden iriyarı bir tanesi bana bakarak aman onun nesini beğeniyorlar çarpık bacaklının teki dedi. kız da öyle bir şey ki iri yarı, kalıplı. yanında boylu poslu erkekler bile narin bir kız gibi kalıyordu. şimdi bu kızı bulup alay etmeyeyim de ne yapayım. bunlar kendi koca memelerine, öküz gibi kalıplarına bakmıyorlar da bize laf yetiştiriyorlar. keşke zamanında hepsine karşılık verseydim çok içimde kaldı.

bugün anı paylaşma günü gibi olmuş ne güzel.ben hep kamufule ettiğim için bacaklarımı,en çok duyduğum söz niye etek giyinmiyorsun oldu.ve hala duymaya devam ediyorum bu sözü.ama en zoruma gidende düğün ,eğlence tarzı yerlerde yada tatilde pantolona bahkum olmak.Ağustosta tatile gidicez mutlu olmam gerekirken,ben kara kara düşünüyorum ne giyinicem ,nasıl saklıyıcam bu çarpıkları diye.çok gıcık bir durum yavvv.ayrıca kabul ederseniz derneğimizin ÇBİ yönetim kurulu başkanlığına adaylığımı koymak istiyorum.bana oy verenlere şimdiden tşk.her şey sizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…