Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir okuyorum o kadar zor zamanlarda destek olduki bana cok güzel bir forum insan kendini yalnız hissettmiyor bu forum sayesinde :) ben bacak estetiği yaptırıcam doktor beyden randevu aldım sizlerin yazılarınızı okuyorum ama hangi doktora yaptırdığınızı yada resimlerinizi göremediğim için çok anayamadım bana yardımcı olbilirmisiniz forumu kullanmayıda cok bilmiyorum ilk kez yazıyorum foruma k.bkmayın:) doktorlar hakkında deneyiminiz varsa yazabiilrseniz benm için bi fikir olur yaptrdıgnz doktrlardan memnunmusunz sonuç nasıl oldu günüm azaldı cokda arastramadım bana yardımcı olursanız cok sevinirim amlyt gnmü aldım ama hala nasıl olcak blmiyorum korkuyorum heycanlıyım doktorum a.k.

arkadaşım inan çarpık olmasındansa ,ince olması iyidir.bu arada malesef bende öyleyim,bazen yemek borumun mideye değilde kollarıma açıldığını düşünüyorum.her kesin kilo aldığı bölgeler farklı işte,kimi bacak,basen,kimi göbek kalça.

aramıza hoşgeldin. emin ellerdesin. amylee o doktora yaptırdı ilgisinden de yaptığı işten de memnun. biraz forumda aktif ol mesaj sayın artsın hem sen yaptıranların bacaklarını görürsün hem de belki biz senin. :))

sanki o da mı yaptırmış bacakları ne. :44:

arkadaşım bu durum sanırım forumdan kaynaklanıyor.burada çarpıklıktan o kadar çok bahsediyoruzki,normal bacaklılar anormal geliyor.her güzel ,kaslı,düz bacağı işlem görmüş zannetmeye başladım bende.silkelenmem lazımmmmm

hoşgeldin arkadaşım.hakkında hayırlısı ,her şey gönlünce olsun.biz buradayız iyi haberlerini bekleriz

kızlar yarın kansızlık var mı diye kanıma baktırayım diyorum. tıbbi tahlil labaratuvarı diye bir yerde. ne diyecem ben bunlara. anesteziye uygun mu falan ortaya çıksın istiyorum. sonra saddy gibi ameliyata bir gün kala böyle bir durumla karşılaşmak istemem. şimdiden cepte dursun bu bilgi.

arkadaşım tam kan baktırmak istediğini söyle,sonuçlarında kansızlık ileri düzeyde çıkarsa problem demektir zaten.rahat ol yoktur inşallah bir şey ama iyi düşünmüşsün.bende geçen ay yaptırmıştım,sıkıntı yokmuş.bu arada ben hamileyken kan değerlerim çok düşüktü 6.5 lardaydı.iki ünite kan yiyip öyle almışlardı sezeryana.kansızlık çıksa bile bir kaç ayda ilaçlarla,gıda takviyesiyle toparlanır zaten.

hoşbuldum :)) teşekkür ederim arkadaşlar ben msj yazmaya calıştım ama yazılmıyor sanırım yeni olduğum için siz bana bilgi verirseniz msj atarsanız cok sevinirim doktor beyle görüstüm ben bugün baktı inceledi silikon ve yag enjeksiyonu yapıcak inşallah güzel olur yaptıranlar varsa bu uygulamaları memnun kaldınız mı ben cok korkuyorum sonuc nasıl olcak insanın içinde bir şüphe oluyor çok agrı oluyor mu falan filan bir sürü soru var kafam da çok bunaldım yaptıran birkaç kişiyle konuşabilirsem içim rahatlıycak gercekten birde yag konulan yer tekrar eski haline gelirmi dye korkuyorum o kadar ugrastgma degsin istiyorum başka doktorlarlada görüşmedim o yzden bu konuda hangi doktor daha iyi sonuç alıyor bi fkrim yok sizlerinde yazılarınızın coğunu okudum ama doktor ismi yazmıyorsunuz sanırım :) resimlere nereden bakabilirm

bizim bir Elcer arkadaşımız vardı bir zamanlar,nerelere kaybolduki acaba???Elcerrrr nerelerdesin arkadaşım???

arkadaşım msj için 100,fotolara bakmak içinde 25 adet msj yazmış olman gerekiyor.forumda son zamanlar yaptıranların hemen hemen hepsi yağ enjeksiyonu oldu.bir hafta kadar önce özlmsr arkadaşımız slikon taktırdı,yağ enjeksiyonu yok yalnız onda sadece slikon.onun fotosunu görebilmek için 25 msj yazmış olman ve onun arkadaşı olman gerekiyor.

düşük çıkmaz inşallah. pek yemek de yemem ben. bacaklarım sürekli ağırır. ayakta durunca hemen yorluyorum. bacaklarım sızlıyor. elim değmişken bir de bacaklarıma film mi çektireyim ben dökülüyorlar resmen. :)) romatizma var sanırım. yağmrlu havalarda iyice sızlıyor. sizde de var mı? özellikle ameliyat olanlarda. bu da sorun olmasın ameliyatta. bugün yine bir yerim ağırıyor dedim de annem senin hastalıklı bir yerin yok mu dökülüyorsun resmen dedi.

bizim bir Elcer arkadaşımız vardı bir zamanlar,nerelere kaybolduki acaba???Elcerrrr nerelerdesin arkadaşım???

ozlmslr de pek görünmüyor. gerçi o normalde de pek aktif değildi. ikicanımvar da pek yok. elcer doktor olmanın telaşında da kendine vakit mi ayıramıyor acaba.

Selam kızlar yazdıklarınızı okudum bayağı keyif vericiydi ara ara girdiğim için sizi yakalayamıyorum.Sahura kalktım (gerçi hiç uyumadım:) bir bakayım dedim sayfaya.Benimle beraber ameliyat olan arkadasın hopedesire (yanlış yazmış olabilirim:) merak ediyorum neden hiç yazmıyor..Aramızda 2 gün olduğu için onun gelişmelerini merak ediyorum.Eylül sonu kontrolüm var.Ben bacaklarımı kardeşimin düğünü için yaptırdım Eylüle kadar durursada iyidir:26:

durur tabiki arkadaşım,bakarsın kardeşinin çocuğuna bile yetişircicilerini giyinir,düğünün en güzeli olursun arkadaşım,kuruntu yapma eriyicek diye.

yemek yenmezmi hiçç arkadaşım yaa.ben bugünden yarın ne yesemki diye düşünürümbu arada romatizma bendede var.annemdede var ,hastalıklı geni banada geçmiş,çarpıklarda onun eseri tabii,ahhh ahhh babamın sütun gibi bacakları var ,ben çeke çeke anneme çekmişim.gerçi anneme söylesem bunları neyi varmış benim bacaklarımın ,derr kesinn.arkadaşım biz romatizma ağrısını çektiğimiz için ameliyattan daha az etkilenebiliriz belki,ağrı anlamında.diye düşünmek istiyorumm.sende öyle düşünnn

Hoşgeldin resi, ak iyi bir doktor benim de kafamdaki isimlerden birisi şuan. kendisine silikon yaptıran eski kullanıcılardan patella ve katree_ vardı. ikisi de memnundu. ama genelde silikon yaptıranların yaptığı gibi forumdan koptular. bi samimi var hala burada sağolsun :) ozlemsr da cesaret etti silikon oldu yenilerde ama bir süredir uğramıyor. senin ameliyatın ne zaman ve ne kadara anlaştın arkadaşım?

güzel düşünmüşsün cnm ben de yenilerde kan tahlili olmuştum bir vesileyle, hemoglobin düşük çıktı ama şöyle de bir durum var, reglimin bitişinin hemen sonrasındaydı, yani mensturasyon sonrası kan tahlillerinde düşüklük çıkabiliyor. yine de gyno ferro sanol kullanıcam bir süre.

sende keşke şekerim bende bacak varda sende beyin yok galiba deseydin sinir şeyler yaaa

canım bende silikon taktırdım çok şükür memnunum.benim ağrılarım yok denicek kadar azdı.sormak istediklerini sorabilirsin birde benim geçmiş mesajlarımı okursan daha iyi fikir sahibi olursun

tıpkı ben :))) bende ameliyatımı kardeşimin düğünü için yaptırmıştım. hahaha millet düğün için kıyafet diktirir,şac baş derdine düşer biz ameliyat derdine düşmüşüz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…