Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim annem de ne bacaklarından ne sağlığından bir gram koklatmamış bana. onun hiç hastalığı yok. işten yorgun argın gelir evin işini yapar hala enerjisi bitmez de bir de misafirliğe gider. ben bir kaç saat ayakta dursam iki gün ağrıdan söylenir dururum.

ben romatizmanın bacak ağrısını iyice şiddetlendirmesinden korkuyorum. bir sürpriz yaşamayız inşallah ameliyattan sonra.

benim de dün bitti ya. sonuçlar gerçekçi çıkmaz mı acaba?

benim de dün bitti ya. sonuçlar gerçekçi çıkmaz mı acaba?

Hmm ozaman canım bence biraz daha bekle, bir hafta falan, çünkü ben doktora bunu sorduğumda doktor da beni onayladı. bir de benim baya uzun sürüyor adetim; kan sayımını kesin etkiliyor yani eminim.

Hmm ozaman canım bence biraz daha bekle, bir hafta falan, çünkü ben doktora bunu sorduğumda doktor da beni onayladı. bir de benim baya uzun sürüyor adetim; kan sayımını kesin etkiliyor yani eminim.

bekleyemem ancak zaman bulabildim. ne kadar yanıltıcı olabilir ki sonuçlar. ameliyatı etkileyecek kadar farklı bir sonuç çıkmaz herhalde. hiç de anlamam ben bu işlerden.

bekleyemem ancak zaman bulabildim. ne kadar yanıltıcı olabilir ki sonuçlar. ameliyatı etkileyecek kadar farklı bir sonuç çıkmaz herhalde. hiç de anlamam ben bu işlerden.

Canım bu kişiden kişiye göre değişiyor, yani tamamen kişinin ne kadar kan kaybettiği ve mevcut olan kan durumuyla ilgili tabii ki. Başka zaman bulamadıysan mecburen yaptırırsın tabi, sonuçlara göre hareket edersin belki de düşüklük çıkmaz
burdan da bakabilirsin daha en başında yazıyor: Demir eksikliği anemisi - Vikipedi

sağol canım ben bir yaptırayım da olmadı sonra tekrar yaptırırım.

Vanilla arkadaşım ben pskiyatri dr.una gittim ve bana yüzünüz çok soluk öutlaka tahlil yaptırın dedi. Ben de yaptırdım ve hemoglobinim 6 çıktı. Anemi yazıyordu. Çok korktum. 2ay gynoferon kullandım ve bol et yedim (normalde pek et sevmem). 2ay sonra yine tahlil yaptırıca sonuç 12 çıktı. Yani hiç üzülme düzelecek birşey bu. Bir de romatizma; onlarca tahlile rağmen hiç birşey çıkmadı. Ama vücudumda gezen ağrılarm var. Bazen topuğumda, dizimde, kolumda, elime giren ağrılarım oluyor. 3-4-5 gün misafir olduktan sonra yok oluyor. Elime ağrı girince bir bardak suyu bile kaldıramıyorum. Ama tehlilde bişey çıkmıyor çok ilginç bir vücudum, bünyem var. Zaten 11tüp bebek yaptırmama rağmen neden hamile kalamadığım da bulunamıyor. böyle tuhaf bir insanım işite. Çürüküm ama sebebi yok. Ben de bacak güzel olsun diye uğraşıyorum. Deli deme de ne de. Neyse çok yazdım. İçimi boşalttım.

tabi ki anlat. arkadaşız burada birbirimize sıkıntımızı anlatmamız güzel bir şey. umarım bir gün bebeğin olur sıkma canını. benim de ağrılarım geziyor vücudumda bir süredir belimi de ele geçirdiler. dizim ayak bileklerim üst baldırlarım omuzz sırt her yerde dolaşıyorlar. aynıyız çürüklük konusunda. :) benim de yüzüm çok soluk herkesin de dikkatini çekiyor. ben bir saat önce bir muzurluk yaptım ve bir tas çorba içtim kan vermeye aç mı gidilmesi gerekiyor illa.

Hayır canım hemoglobin için aç olman gerekmiyor. Ama açlık kan şekeri falan baktıracaksan tabii aç olman lazım. Bir de tavsiyem adet sonrası hemen gitme. Biraz bekle.

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize benim ameliyatım 26sında biraz gec bir tarih verdi tekrar arayıp konuşsam mı bilmiyorum benim 1 eylülde iyileşmiş olmam gerekiyor. o zamana kadar iyileşebilir miyim sizce benim hem silikon hem yag enjeksiyonuda olacagı için korkuyorum yag enjeksiyonu yapılan yerlerde iz kalır mı karın bölgemde yağ olmadığı için doktor basenlerimden yağ alcakmış nasıl olcak bilmiyorum ben ilk kez gittim kesin karar vermediğim için genel fyat söylemişti doktor 11 bin 12 bin arası olacak dedi şimdi kesin tarih aldım ameliyattan önce bir kez daha cağırcaklarmış o zaman daha detaylı konuşcam her şeyi.

gececiler olarak ancak ayılabildim,kendime daha yeni yeni geliyorum.arkadaşım benim ağrılarımda geziyor vucudumda ,ben dr hiç gitmedim bu sebepten .ama annemden biliyorum gezici romatizma diye bir illet varmış.normal romatizma gibi sadece di zin ağrımıyor ,bazen el bileğin,bazen kolun,bazen üst bacağın öyleee acayip bir şeymiş bu.kendini sürekli soğuktan koruman gerekiyor,bende zaman zaman yaşıyorum aynı durumu ama çokda dikkat etmiyorum,zor geliyor biraz

ozlmslr de pek görünmüyor. gerçi o normalde de pek aktif değildi. ikicanımvar da pek yok. elcer doktor olmanın telaşında da kendine vakit mi ayıramıyor acaba.

Arkadaşım ben hep buralardayım fakat cepten girdiğim için kota çok cabuk doldu. Bu yüzden hiç yazmamıyorum. Ama o güzel muhabbetlerimizi eksiksiz okuyorum tabiki esimin telefonundan... Bu arada kan tahlilini yaptırabildinmi umarım sonuçların iyi çıkar.

gitmedim adetim bitmemiş henüz. her şey bir an önce olsun isterim ben. beklemelerden nefret ediyorum.

ben de hiç dikkat etmiyorum. öyle her dakika kendimi kollayamam. ama ilaçla falan tedavisi varsa yaptırmak isterim bıktım yıllardır her dkika bir yerimin ağrımasından. çok uzun yıllardır bu durum olduğu için kimse inanmıyor psikolojik diyorlar. ben de artık psikolojik olduğuna inanmaya başlamıştım. başkalarında da olduğunu bilmek güzel.

Hoş geldin resi :) Bir öğretmen daha mı yoksa?

Selülitlerimle başım derttee, ne yapsam bilmiyoruuum, çözümü olan var mıııı, söküp atamıyoruuuum.

onlar da benim bir parçam deyip kabullenecek bağrına basacaksın yapacak bir şey yok. benim de yağlarım löp löp bir gün olsun spor yapayım da şunlar sıkılaşsın demedim üşengeçlikten. ama kendi kendilerine sıkılaşsalar çok memnun olurum.

ozlmslr de pek görünmüyor. gerçi o normalde de pek aktif değildi. ikicanımvar da pek yok. elcer doktor olmanın telaşında da kendine vakit mi ayıramıyor acaba.

ya arkadaslar az önce uzun uzun yazdim,gönderemeden gitdi...tekrar giris yapmam gerekti..sitenin bu huyunu unutmusum..yazdim yazdim..
burdayim arkadaslar:)sagolun beni düsünüp merak etdiginiz icin..annem babam gelmisti Türkiyede,komsu bi ülkeden misafirim vardi sonra ,yorgun,uykusuz telasli günler gecirdim ama aklim sizdeydi:)arada girip okumaya calsitim,cook seyler kacirdim galiba..ameliyat olanlar oldu,yasemincc nin ameliyat oldugunu gördüm,baska kimler ameliyat oldu?
kisa kisa yazicam yoksa gönderemeden siliniyo mesajim

mezuniyetde de aklim sizdeydi..herrrrkes mini etekli ve elbiseliydi..onca kisiden sadece iki tane pantolon giyen vardi ve ben uzun elbise giydim..hatta fotografin alt kismini cekip yollamak istedim size:)uygun olur mu acaba?baskalari da var ya..ama kimse taninmiyor sonucta..sadaece bacaklar..onca güzel bacak arasinda benim uzun elbisemin siritisini görmenizi istedim..esiniz yaninizda,düzgün olmayan tek bir bacak bile yok,moralim bozuldu tabi ,böyle bir günde bozulmasina iziin vermemeye cabalasam da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…