ben yaptırdım ,çöp gibi bacaklarım şimdi kalın dümdüz
evet samyeli35, bu teknikte tekrarlamaya gerek yok dedi doktor şişlikler kaybolnunca gördüğün görüntü artık öylece kalırmış...erime fln olmaz dedi doktor... diğer sorularına özelden cvp vereim..
Hosgeldin arkadasim...ozledik senin faydali ve yorumlarini..
cok sagol arkadasim,mutlu etdin beni:)sen de yokmussun baya zamandir galiba
Aslinda okuyorum hep ama yazamiyorum...ramazan malum misafir bol oluyo.. mezuniyetini kutluyorum tekrar arkadasim..
Olur olur her türlü olur.Mendis deneyeceğim Teşekkürler. Tiramisuya benziyor. Bu Portakallı daha hafiftir. Vişneli de olur mu acaba?
Olur olur her türlü olur.
portakal suyu dediğin bildiğimiz portakallı meyve suyu mu?
Evet ben cappy kullandım teyzem fantayla yapmış
merak ettim tadını. kendimi oturduğum yerden kaldırabilmeyi başarabilirsem ben de yapayım. bu tembellikle biraz zor ama neyse.
merak ettim tadını. kendimi oturduğum yerden kaldırabilmeyi başarabilirsem ben de yapayım. bu tembellikle biraz zor ama neyse.
Her türlü tembellik mevcut bende ama bir boğaza üşenmiyorum yaa
arkadaşlar dün denize gittik ailecek.geçen yaz ev taşıdığım için deniz yüzü görememiştik.araya uzun zaman girince acaba girmesemmi,herkes bacaklarıma bakıcak diye diye ,attım kendimi denizlere.denizden çıkmasıda ayrı bir dert bu çarpıklarla ,şezlonga kadar olan 1 kaç mt lik yer gözüme km gibi göründü valla.ne yapıyım dedim girdik bir kere mecbur çıkıcazda,hemencecik havluma sarıldım bir güzellll.şu çarpıklardan kurtulmam gerektiğini dün bir kez daha anladım.bu arada bacak manyağı gibi gelenin geçenin bacaklarına baktım ,durdumm.1 tane çarpık gördüm ama benimkilerin yanında ameliyattan sonraki halim gibi dururdu.Neyse en azından denizin içinde kimse görmedi
ahhh nasıl yüzmüşsündür. kaç senedir deniz yüzü gördüğüm yok. gerçi yüzme de bilmiyorum gitsem ne yapacam.
arkadaşlar dün denize gittik ailecek.geçen yaz ev taşıdığım için deniz yüzü görememiştik.araya uzun zaman girince acaba girmesemmi,herkes bacaklarıma bakıcak diye diye ,attım kendimi denizlere.denizden çıkmasıda ayrı bir dert bu çarpıklarla ,şezlonga kadar olan 1 kaç mt lik yer gözüme km gibi göründü valla.ne yapıyım dedim girdik bir kere mecbur çıkıcazda,hemencecik havluma sarıldım bir güzellll.şu çarpıklardan kurtulmam gerektiğini dün bir kez daha anladım.bu arada bacak manyağı gibi gelenin geçenin bacaklarına baktım ,durdumm.1 tane çarpık gördüm ama benimkilerin yanında ameliyattan sonraki halim gibi dururdu.Neyse en azından denizin içinde kimse görmedi
Memko ben de üç yıl önce yaşadım aynısını. Yabancı turistler bile baktı yahu. Güya onlar rahat insanlarmış bilmem ne! Şimdi uzun bir aradan sonra haftaya gidicem denize. Lekeli Allı morlu sinek ısırıklarıyla yanık iziyle şekli düzeltmiş olsak da yine kötü bacaklarla gidiyorum bakalım. Ama mini etek aldım. Gece giyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?