Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Vanillacığım inan çok üzüldüm ben de. İnan lotodan, piyangodan para çıksın sana vermezsem ne olayım.

3 resim ekledim değerli yorumlarınızı bekliyorum.

sağol canım. çıkarsa bekliyorum bak. ben de şansımı böyle oyunlarda mı arasam ne yapsam. bu şansla bana kesin çıkar.

Bişey daha sorim. Şimdi resim yükledim ya her resmin köşesine bir şey yazmak istersem nasıl yazarım? Albüm ismi diyor ya şu anda benimkiler yazıyor. Ama onu değiştirince hepsinde aynı şey yazıyor. Anlatabildim mi acaba derdimi?

inan bilmiyorum ben resim yuklerken bile bayaa zorlanmıştım bu konuda hiç iyi değilim

Kizlar,rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine en kisa zamanda guzel guzel evlatlar nasib etsin sizlere insallah..

Cok yazamiyorum bu aralar ama okuyunca yazmadan edemedim.. VANİLLA arkadasim uzulme lutfen ben inaniyorum ki sende memko da bende yakinda kavusucaz hayallerimiz hayirlisiyla...

inş. canım saol Allah razı olsun:)burda birbirimize destek olmak çok güzel....

Vanillasky senin durumuna da üzüldüm inşallah en kısa zamanda tedarik edersin ameliyat parasını, bu arada biraz da kilo alırsın , çünkü kilo almadan ameliyat olmak de pek işe yaramıyor , mesala ben 23 defa ameliyat olmama rağmen yeterli yağım yok diye tam sonuç alamadım . Velhasıl her olmadık işte bir hayır vardır derler.
Ben burayı hergün 3-5 defa açıp okuyorum ama bir şey yazmaya pek fırsatım olmuyor, yani beni göremeseniz bile ben burayım takipteyim kızlar sizi , iyiki varsınız , herşey gönlünüze göre olsun.

Mendis ve Samimi umarım en kısa zamanda bebekleriniz olur hayırlısıyla, İnşallah Allah bana da kısmet eder.

Allah razı olsun canım. Allah tüm isteyenlerin dileklerini kabul etsin inşallah. Gerçi ben artık pes ettim maddi manevi yoruldum. Ama Allah'tan yine de umut kesilmez. Napalım biz de arkaşların akrabaların çocuklarını seviyoruz.

sağolun kızlar. valla bilemiyorum her şerde bir hayır var mı yok mu. bu işten ne hayır çıkacak ki çarpık bacak moda mı olacak. bekleyip görecez artık zaman ne getirecek her birimize.

Arkadaşlar katılamıyorum sohbetlere ama okudum . inşallah bebeklerinizi bir an önce kucağınıza alırsınız. Onları güneşe çıkarın bol d vitamini alsınlar ki çarpık bacaklı olmasınlar
Ve profilde görüyorum. Cimbom da bebek istiyor. O da kavuşsun inşallah kuzusuna

sağolun kızlar. valla bilemiyorum her şerde bir hayır var mı yok mu. bu işten ne hayır çıkacak ki çarpık bacak moda mı olacak. bekleyip görecez artık zaman ne getirecek her birimize.

Vanilla Çok üzüldüm ya, ne yapabilirsin acaba? O zaman biriktirmeye devam mı. Bankanın istediği şartları saglaman cok mu zor? Çalışıyorsun sonuçta.

Ayy hic gulesim yoktu arkadasim yaa
Olsa keske, bizim sütun bacaklara baktigimiz gibi onlar bize bakip ic gecirse,benim bacaklarim birlesiyo ben carpik istiyorum diyip dr dr dolassalar
opuyorum seni ya bu diş agrisiyla guldurdun beni

arkadaşım ne yapıyoruzzzz pess etmiyoruz.durmak yok yola devammmm.o ameliyat ya olunucak ya olunucakkk.geldiğim gibi kaçıyorum,hepinize öpücükler.

Vanilla Çok üzüldüm ya, ne yapabilirsin acaba? O zaman biriktirmeye devam mı. Bankanın istediği şartları saglaman cok mu zor? Çalışıyorsun sonuçta.

o iş öyle değil canım ya. sigortasız. :) düzenli gelirim var mis gibi ama kabul etmediler. oysaki annemde aynı gelire sahip onu kabul etmiştiler. konut kredisi almıştı o tabi çok uğraştı alana kadar. aman bu bankaları anlamak da zor. artık biriktirmeye devam ne yapalım. belki bu kış olur. olmadı gelecek yaz. bak o da olmadı bir sonraki kışa kesin olacak.

arkadaşım ne yapıyoruzzzz pess etmiyoruz.durmak yok yola devammmm.o ameliyat ya olunucak ya olunucakkk.geldiğim gibi kaçıyorum,hepinize öpücükler.

pes etmek mi o da ne? vazgeçmeye hiç niyetim yok. engeller pes edip karşıma çıkmayı bırakacaklar.

Olacak olacak. Devam. :) ben de seni beklerken bir süre daha forumdayim demek ki :)
Ben yarın tatile gidiyorum. Uzun bir aradan sonra. Umarım morlukları koruyabilirim güneşten. Ailece gittigimizden rahat giremem yazamam maalesef. Ozlerim sizi. Sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…