- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
Vanillacığım inan çok üzüldüm ben de. İnan lotodan, piyangodan para çıksın sana vermezsem ne olayım.
3 resim ekledim değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Vanillacığım inan çok üzüldüm ben de. İnan lotodan, piyangodan para çıksın sana vermezsem ne olayım.
3 resim ekledim değerli yorumlarınızı bekliyorum.
canım arkadaşlık yolladım kabul edermisin
Ne demek derhal.
Bişey daha sorim. Şimdi resim yükledim ya her resmin köşesine bir şey yazmak istersem nasıl yazarım? Albüm ismi diyor ya şu anda benimkiler yazıyor. Ama onu değiştirince hepsinde aynı şey yazıyor. Anlatabildim mi acaba derdimi?
Kizlar,rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine en kisa zamanda guzel guzel evlatlar nasib etsin sizlere insallah..
Cok yazamiyorum bu aralar ama okuyunca yazmadan edemedim.. VANİLLA arkadasim uzulme lutfen ben inaniyorum ki sende memko da bende yakinda kavusucaz hayallerimiz hayirlisiyla...
Mendis ve Samimi umarım en kısa zamanda bebekleriniz olur hayırlısıyla, İnşallah Allah bana da kısmet eder.
Mendis ve Samimi umarım en kısa zamanda bebekleriniz olur hayırlısıyla, İnşallah Allah bana da kısmet eder.
Kizlar,rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine en kisa zamanda guzel guzel evlatlar nasib etsin sizlere insallah..
Cok yazamiyorum bu aralar ama okuyunca yazmadan edemedim.. VANİLLA arkadasim uzulme lutfen ben inaniyorum ki sende memko da bende yakinda kavusucaz hayallerimiz hayirlisiyla...
Vanillasky senin durumuna da üzüldüm inşallah en kısa zamanda tedarik edersin ameliyat parasını, bu arada biraz da kilo alırsın , çünkü kilo almadan ameliyat olmak de pek işe yaramıyor , mesala ben 23 defa ameliyat olmama rağmen yeterli yağım yok diye tam sonuç alamadım. Velhasıl her olmadık işte bir hayır vardır derler.
Ben burayı hergün 3-5 defa açıp okuyorum ama bir şey yazmaya pek fırsatım olmuyor, yani beni göremeseniz bile ben burayım takipteyim kızlar sizi , iyiki varsınız , herşey gönlünüze göre olsun.
sağolun kızlar. valla bilemiyorum her şerde bir hayır var mı yok mu. bu işten ne hayır çıkacak ki çarpık bacak moda mı olacak.bekleyip görecez artık zaman ne getirecek her birimize.
sağolun kızlar. valla bilemiyorum her şerde bir hayır var mı yok mu. bu işten ne hayır çıkacak ki çarpık bacak moda mı olacak.bekleyip görecez artık zaman ne getirecek her birimize.
Vanilla Çok üzüldüm ya, ne yapabilirsin acaba? O zaman biriktirmeye devam mı. Bankanın istediği şartları saglaman cok mu zor? Çalışıyorsun sonuçta.
arkadaşım ne yapıyoruzzzz pess etmiyoruz.durmak yok yola devammmm.o ameliyat ya olunucak ya olunucakkk.geldiğim gibi kaçıyorum,hepinizeöpücükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?