Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım banada tedavi sürecimde bebe aspirini kullandırmıştı doktorum.vitaminler ,folik asit,hatta eşimede E vitamini vermişti.

çok tesekkür ederim Allah razı olsun.İkizlerinide Allah bağışlasın.benimde dr um çok rahatlattı baya da uzun muayene etti sorularımı cevapladı uzun uzun anlattı zaten kendisi riskli gebelikler dr u ve çok detaycı.O yüzden çok içime sindi.İnşallah sonuç alabilirim

Samimicim canım en azından hamile kalabiliyorsun ve sebebi de var. Şanslısın. Ben 5 aşılama 11 de tüp bebek yaptırdım. Ne bende ne de eşimde herhangi bir sorun bulunamıyor. Herşey 1.kalite ama tutmuyor işte. Mutlaka bir şey var ama demekki tıp daha o kadar gelişmedi. Her şey Allah'tan. Vardır bir bildiği, benim de sınavım bu herhalde. Kimse yaşamasın çok zor.

Amin Rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın.sana ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin ,kimseyi paysız bırakmasın.insan neye inanırsa,yada inanmak isterse o gerçekleşir.yeterki inan olucağına.iyi düşün ,iyi şeyler olsun

bende elevit kullanıyorum içinde 12 tane vitamin var ama eşime vermedi.

arkadaşım 10 yıl önceydi ayrıntıları çok hatırlamıyorum,yani ilaçların adını felan.ama bizde problem eşimdeydi ondan onada vitamin verildi,sigarayı bıraktı.benim yaşım küçüktü tabi 22 yaşındaydım.4 tane taransfer edilmişti.4 düde tutmuştu.yani 3 aya kadar dördüz gebeydim.sonra 3 .ayda iki tanesinin kalbini durdurdular,ikiz olarak devam etti gebeliğim.onları bile 9 .aya kadar taşıyamadım 7.ayda Ceee deyip geldiler erkenden.amann arkadaşım anılara götürdün beni çok uzattım,kusura bakmayın.

başka dr lara gitsen herşey yolundaysa mutlaka olur. Belkide kafaya taktığın içindir yani psikolojik tedavi görsen belki düzelir.bence asla pes etme Allah'ım sana en kısa zamanda bebeğini verir inş.bunu çok içten diliyorum.sanada bebe aspirini verdilermi?

Amin canım inş.Bende umudumu yitirmemeye calısıyorum ama bazende insan karamsarlığa düşüyor.

arkadaşımm????????

Samimi kime gidiyorsun?
izmirde Ahmet Yiğit Özgenç

öle düşünme sen anlatınca içim açıldı ümitlendim:)))tskr ederim :)

mendis ve samimi inşallah biter bu hasretiniz çifter çifter doğurursunuz. şu anki mutsuzlğmla belki benim duam tutar.

kan tahlilini yaptırdım bugün sonuçlardan bir şey anladığım yok ama yaptırdığım yerde sonuçların iyi dediler. anestezi için kararı anestezi doktoru veriyormuş. ama bunlara hiç gerek kalmadı. sonuçları alınca sevinip soluğu bankada aldım ve sürpriiiiz. 3 bankayla görüştüm kredi vermiyorlar ne bana ne anneme. ne kadar da ümitlenmiştim oysa ki.

canım duan için tesekkür ederim Allah razı olsun .senin durumuna çok üzüldüm peki krediyi çektireceğiniz başka kimse yokmu? İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursun

canım duan için tesekkür ederim Allah razı olsun .senin durumuna çok üzüldüm peki krediyi çektireceğiniz başka kimse yokmu? İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursun

malesef yok. artık başka bahara. ben bacakları yaptıramadan sizin bebişleri severiz belki de. :)

Vanillacığım inan çok üzüldüm ben de. İnan lotodan, piyangodan para çıksın sana vermezsem ne olayım.

3 resim ekledim değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…