Cahil üstüne de yaşlılarla uğraşmak çok zor. Ben hala nilüferim. Mesaj sayısına mı bağlı bu çiçek isimleri? Sonunda nolacak? Ben ne zaman gül olacam?...v.s.
arkadaşım kapalı kutu gibisin valla,hiç bahsetmiyorsun son durumundan.azıcık ayrıntılara girelim.sen hızlı atlattın sürecini,ağrın sızın pek olmadı sanırım.eskiye göre farklılıklar varmı,şimdiki durumun nedir ,rahat rahat eskiden giyinmediklerini giyiniyormusun???çok sordum yavvv
arkadaslar ben burda yenıyım ama bu bacak dolgusu hakkında mutlaka bılgıler almam lazım.bacaklarım egri die cekmediğim azap,dalga konusu kalmadıartık buna bir çözüm bulmam lazım.tecrübelerinizi benımle paylaşırmısınız lütfennnnn...
arkadaslar ben burda yenıyım ama bu bacak dolgusu hakkında mutlaka bılgıler almam lazım.bacaklarım egri die cekmediğim azap,dalga konusu kalmadıartık buna bir çözüm bulmam lazım.tecrübelerinizi benımle paylaşırmısınız lütfennnnn...
çok geç geldim bu gece, kalamıyorum
iyi geceler arkadaşım
arkadaşım kapalı kutu gibisin valla,hiç bahsetmiyorsun son durumundan.azıcık ayrıntılara girelim.sen hızlı atlattın sürecini,ağrın sızın pek olmadı sanırım.eskiye göre farklılıklar varmı,şimdiki durumun nedir ,rahat rahat eskiden giyinmediklerini giyiniyormusun???çok sordum yavvv
Uf bir güzel yazmıştım memkicum gönderdim giriş yapmadınız dedi sinir oldum. Neyse bir daha yazayım.
Ben de hep kendinden bahsediyor sıkmayayım diye pek anlatmıyorum. 14. güne kadar uzun süre yatıp kalkınca konan yerlwrde bir baskı oluyordu. Zor basıyordum şimdi o durum geçti. Yere çökerken hala Zorlanıyorum dün temizlik yaparken anladım ama yavaş yavaş çökünce o da oluyor. Morluklarım eskisi gibi olmasa da daha var yenide'nin dediği tehlikeliler var. Senin de dediğin gibi benimki rahat geçti pek ağrım olmadı. Yalnız yatarken sol kalçadan yağ alınmadığı için hep soluma yattım. Uyurken hala bacak arama yastık koyuyorum artık sağıma da yatabiliyorum.
Gelelim görüntüye:sol bacak daha düzgün sağı çok beğenmedim.Bana sağ bacağı pantolon sol bacak etekli bişi üretmeleri lazım. Evde tayt giyiyorum ama dışarıya ne tayte ne de eteğe cesaretim var daha. Zaten morluklardan dolayı etek daha zor da bilemiyorum ne zaman olur. Ben aslında etek giymek için de değil pantolon bile dizden kıvrık duruyordu o bari düz dursun diye ameliyat oldum. Eşim diyor ki sen 40ından sonra kudurdun. İşte böyle umarım sıkmamışımdır.
Arkadaşlar konu dışı ama bugün bebek için tedaviye başladım Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip etsin.benim sizden istediği benim için dua edermisiniz.Başkasına edilen dualar kabul olurmuş,mübarek ramazanda Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Arkadaşlar konu dışı ama bugün bebek için tedaviye başladım Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip etsin.benim sizden istediği benim için dua edermisiniz.Başkasına edilen dualar kabul olurmuş,mübarek ramazanda Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Samimicim senin için dua edeceğim inşallah bebeğini en kısa sürede fazla aramadan kucağına alırsın canım. Ben de aynı konudan muzdarip olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Stress yapma rahat ol. Tüp bebek mi? İlk denemen mi? Nerde başladın? Hamile kalamamanın sebebi var mı? İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede müjdeyi bize verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?