amannn arkadaşım uyuyupta ne yapıcan ,boş ver uyumayıverben uyudum ,uyanınca hiç bir şey değişmiyor.ya size bir anlatıyım eskiden uyumadan çnce çok dua ederdim uyanınca bacaklarım düzelsin diye.sabah uyanıncada bakardım değişmişmi diye.ne safmışım yahuu
kömürlüğe bakmam lazım olacaktı oralarda bir testere ama elektrikli değil,birazda paslanmış.aynı işi görür her halde yarın deneyip sonucu yazarım size (öteki taraftan)iyi geceler arkadaşım .ha bu arada yorgan iğnesiyle dikicez değilmi??
kizlar alemsiniz:)ben su süper gece muhabbetlerini kaciriyorum,okudugumda yorum yaptigimda is isten gecmis oluyor,bizim kizlar baska süper bi muhabbet acmis bile:)hiziniza,mizahiniza yetisilmiyor:)
haydaaa cok sevindim ya..ben de agustos tr ye gelmeyi planliyom..doktorum tatildeymis ya,herseyde vardir bi hayir..belki burda olsa ameliyata cesaret edemicektim..simdi istesem agustosa randevu verilir mi acaba?yoksa burda baska bi doktor mu arastirsam..bilemedim..
basenlerinden yag aldiran arkadaslar,cok merak ediyorum ya,oralar sonrasinda nasil görünüyor diye..ameliyat kararimi adeta bu durum degistirecek..dün evde esim yokken kendimi kameraya cekipp cekip sildim,yürürken bacaklarim nasil görünüyor diye..kacgündür buralr cok sicak,her gün 500 tane sütun gibi bacak görüyorumdur heralde..yenideeee yada atile giden arkadaslar beni anliyosunuzdur sütunlari gördükce..
Merhaba canlarım. Bugün sabah çeşmeye geldik. Burası serin. Annem bacaklarımı görür görmrz fark etti. Yüzünü kapattı vay başıma gelenleeeeer dedi daha morları göstermedim. Kız hiç mi günahtan korkmuyon dedi. Amaaan dedim. Hayatımda ilk defakendim için bişey yaptım dedim. Fazla bişi demedi daha . İnşallah bu konu böylece kapanır. Herkes çil çil altın bulsun ameliyatını yaptırsın.
buradamısın????????
Vanillasky senin durumuna da üzüldüm inşallah en kısa zamanda tedarik edersin ameliyat parasını, bu arada biraz da kilo alırsın , çünkü kilo almadan ameliyat olmak de pek işe yaramıyor , mesala ben 23 defa ameliyat olmama rağmen yeterli yağım yok diye tam sonuç alamadım. Velhasıl her olmadık işte bir hayır vardır derler.
Ben burayı hergün 3-5 defa açıp okuyorum ama bir şey yazmaya pek fırsatım olmuyor, yani beni göremeseniz bile ben burayım takipteyim kızlar sizi , iyiki varsınız , herşey gönlünüze göre olsun.
Merhaba kizlar..caylar,kahveler kiskandim vallakeyfiniz yerinde ne guzel...
Size bi haberim varrparayi denklestirdim ben,hic ummadigim bi sekilde geldi hemde sizle paylasmak istedim..cok mutluyum yaa
Leyla gibi ben de bu ameliyatı olan insanların bacaklarını görmek istiyorum ama nafile...hiçbir somut bilgiye ulaşamıyorum.
göğüs estetiği bölümünde ne güzel ameliyatı olan herkes ayrı başlık açıp durumu aşama aşama anlatmış,burda ameliyatı olan
ortadan kayboluyor sanırım:26:
ben bugün şahane güzel bacaklarımın fotoğrafını koyacaktım ama eşime erken geldi işten,çekemedim
utandım yani nasıl açıklanır ki bu
Aslında burada da aşama aşama anlatılıyor. Ama cesit doktor tarz farkları var. Forumu bırakanların son durumunu koruduğunu düşünüyorum.
evet farklılıklar var ara ara okudum,oldukça eski üyeyim,sadık takipçisi olmasam da dönem dönem girer bakarım bu sayfaya.
ama henüz tek bir üyenin ameliyat sonrası fotoğrafını göremedim
yani bir umut olduğuna inanmak istiyorum,tutunacak bir dal arıyorumama nafile
Valla ne diyim bilemedim arkadaşım.bugüne kadar eklediğin fotolarda bacakların gayet güzel görünüyordu.ama fotolar yanıltıyor dersen ,o durumda bir şey diyemem.tatilde bunları düşünüpte sıkma canını arkadaşım.eğlenmene bak.bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur.heleki bu bayanın ekonomik özgürlüğü varsa.gerekirse bir şekilde eşini ikna edip yarı yıl tatilinde rötüş yaptırırsın,hatta dr un rötuşun gerekli olduğunu söylediğini söylersin eşine.yani bulunur muhakkak bir çözüm , ben rötuşa ihtiyacın olduğunu zannetmiyorum ama önemli olan senin ne istediğin tabi.iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?