evet farklılıklar var ara ara okudum,oldukça eski üyeyim,sadık takipçisi olmasam da dönem dönem girer bakarım bu sayfaya.
ama henüz tek bir üyenin ameliyat sonrası fotoğrafını göremedim
yani bir umut olduğuna inanmak istiyorum,tutunacak bir dal arıyorumama nafile
Heidicik 23 demiş nasıl yani :44: 2-3 demek istemişti sanırım. ben bir kere olabilsem bu olayı halledicem gibi geliyor :)
Haydaaa hayırlı olsun, keşke benim de varlığından haberdar olmadığım bir akrabamdan falan miras kalsa, tüm parçaları bacaklardan başlamak üzere yenilesem
Sagol arkadasim,bakalim bi heyecan sardi benide ama dr la konusunca ne dusunucem bilmiyorum...
Hayırlı olsun haydaaa en önemli aşamayı geçtin :))
Bibi doldurdukcaguzellesşenbacaklarındla mutluluklar
Teşekkürler haydaaa, uzun zaman olmustu iyi oldu deniz :)Tesekkur ederim yenide...tatildeymissiniyi eylenceler arkadasim,tadini cikar...
teşekkür ederim arkadaşlar,demek ki sürekli girmediğimden görememişim.
şu an maddi olarak bu ameliyatı yaptıramam.
yaptırmaktaki maksadım mini etek,bikini falan giymek değil.bu tarz kıyafetleri tercih etmem ,sırf kendim için istiyorum.
zaten en iyi siz anlarsınız kime ne anlatmaya çalışıyorum ki
google dan bacak dolgusu yazıp, görsellere girersen orada zaten kadınlar kulübünün fotoğrafları belli oluyor aşağı yukarı onların üzerine tıkla hangi sayfadaysa o sayfa gelir mesela sayfa 41 de var bir bak istersen
Heidicik 23 demiş nasıl yani :44: 2-3 demek istemişti sanırım. ben bir kere olabilsem bu olayı halledicem gibi geliyor :)
Haydaaa hayırlı olsun, keşke benim de varlığından haberdar olmadığım bir akrabamdan falan miras kalsa, tüm parçaları bacaklardan başlamak üzere yenilesem
Merhaba Angeliss ben 2 defa ameliyat oldum , 2 yazarken yanındaki 3 tuşuna da farketmeden değdi herhalde parmağım :) .
arkadaşlar ben fotoğraf çektim,fikir almak istiyorum çarpık mı diz içi yağlanmamı neyse anlatırsanız sevinirm.ona göre araştıracağım
bundan sonrasını.
yalnız yüklenen fotoğraflar silinebiliyor mu?hiç istemem burda sürekli kalmasını,gerçekte tanıdığım insanlar falan var,
görmelerini istemem
Baldırların v şeklindeyse ya da birbirine değmiyorsa çarpık bilimsel olarakta ayaklarını birbirine birleştirdiğin zaman diz altlarındaki boşluk 2,5 cm ve üzeriyse çarpık demekmiş.
bu durumda çarpık demek ki
buraya yüklediğim fotoğrafları silemiyormuşum,albüm de oluşturamadım.kaldı fotoğraf işi.
bu durumda çarpık demek ki
buraya yüklediğim fotoğrafları silemiyormuşum,albüm de oluşturamadım.kaldı fotoğraf işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?