canım ben ocak 2012 de izmirde 6000tl ye ameliyat yaptırdım.ben çok memnunum bende 2 veya daha fazla ameliyat olmak istemediğim için silikon tercih etmiştim.Birde bacaklarım çok eğriydi bariz parantezdi.Drum bacaklarım kalın ve parantez olduğu için yanlardan alınırsa daha iyi olur dedi.Burdan okuduğum kadarıyla dr lar pek yanlardan yağ almıyorlar.ama bence kesinlikle silikon düşünüyorsan,kalınsa ve parantezlik varsa mutlaka dış yanşlardan aldır.Birde silikonlar ömürlükmüş ben üstüne basa basa druma sordum.baska sormak istediklerin varsa sorabilirsin aklıma gelenler bunlar:)
benimde bacaklarım oldukça parantez ve kalın :/ Eki Görüntüle 770761
aquafillingi özlemsr in doktoru ile konuştum yapmıyorum iyiki dedi yapan iki arkadaşı olmuş çok kötü geri dönüşü olmuş kızlar. bu arada samimi benide eklermisin arkadaşlarının arasına potansiyel silikon adayı olarak senin resimleri görmeyi çok istiyordum kısmet değil imiş
bunak hoşgeldin tam da kulağını çınlatmıştık biraz bugün. :))
hoşbulduk sağolun arkadaşlarım ne zaman dediniz onu
Selam kızlar.
Uzun zaman oldu girmeyeli.
Sanıyorum doktorlar olumlu konuşmamış aquafilling hakkında. Biraz üzüldüm nedense. Geri dönüşü kötü oluyor derken ne oluyormuş onu merak ettim? :/
Ben de kalamıyorum yaa. İyi geceler arkadaşlar :))
benimde bacaklarım oldukça parantez ve kalın :/ Eki Görüntüle 770761
merak etme iyi bir doktor secersen sonucuna sen bile inanamazsın çok güzel olur.Dr seçimi çok önemli:)
aquafillingi özlemsr in doktoru ile konuştum yapmıyorum iyiki dedi yapan iki arkadaşı olmuş çok kötü geri dönüşü olmuş kızlar. bu arada samimi benide eklermisin arkadaşlarının arasına potansiyel silikon adayı olarak senin resimleri görmeyi çok istiyordum kısmet değil imiş
canım biz zaten arkadaş görünüyoruz.biliyosun ben resim çok zor ekledim eşim izin vermiyor diyeo yüzden hemen sildim sonra kısa süreliğine tekrar ekleyip sildim.bilgisayardanda sildim resimleri.
merak etme iyi bir doktor secersen sonucuna sen bile inanamazsın çok güzel olur.Dr seçimi çok önemli:)
karar vermek çok zor, senin bacakların da benim ki kadar çarpık mıydı ? hayati akbaş aklımda olan isimlerden birisi şu an..
karar vermek çok zor, senin bacakların da benim ki kadar çarpık mıydı ? hayati akbaş aklımda olan isimlerden birisi şu an..
nerdeyse bacaklarımız birbirine benziyor bacaklarımı birleştirince orta baya acık kalıyodu.ameliyat olsam bile hiç düzelmicekmiş gibi geliyodu ama şükür düzeldi.dediğin doktoru hiç bilmiyorum
nerdeyse bacaklarımız birbirine benziyor bacaklarımı birleştirince orta baya acık kalıyodu.ameliyat olsam bile hiç düzelmicekmiş gibi geliyodu ama şükür düzeldi.dediğin doktoru hiç bilmiyorum
peki sen kime ameliyat olmustun? google görsellerdeki fotoğraflara bakarken izmirde bir doktorun yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gördüm çok başarılı o da bacağın dış kısmından yağ almış senin doktorun olabilir mi acaba adı ahmet
izler eskiye nazaran daha iyi ama yinede var.ben hiç takmıyorum o izleri :))Kızlar silikon ameliyatı olanların iz durumu ne alemde ?
peki sen kime ameliyat olmustun? google görsellerdeki fotoğraflara bakarken izmirde bir doktorun yaptığı ameliyatların fotoğraflarını gördüm çok başarılı o da bacağın dış kısmından yağ almış senin doktorun olabilir mi acaba adı ahmet
evet canım o prof dr A.S
ama güzel bekarlık. fikir mi değiştirdin. :)))
,ek olarak ben sigarayı ekleyebilirim pınarada dedigim gibi doktorum bana yagların erimesini istemıyosan sigarayı bırak dedi daha hızlı erir dedi ama ben dinlemedim günde azda olsa içtim bırakamadım hem morlukların iyileşmesinide geç kılıyo sigara hemde yagların tutunmalarını biraz da olsa zorlaştırıyo keşke dinleyip bıraksaydım benim bacaklarımda yag kaldı tabiki hepsi erimedi elimle dokununca belli oluyo elime geliyo yani ama tam istedigim gibi olmadı pınarcım inşlh seninkinin hepsi kalıcı olur bende jezabele baya dua ettim inşlh pişman olmaz inşlh oda buraya senin gibi mutlu ve sevinçli döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?