- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
Oooooo on beş gün çok uzunmuş arkadaşım. İyi eğlenceler diliyorum. Arada bir gel yokla bizi:)
Gönlünce giy istediğini. Giyemeyenlere de cesaret ol ki rahatlasın millet. Ablam giydi tatilde yanımda. Gördük bizim gibi birkaç yerli turist :) oh dedik
Elcer sana keyifli yolculuklar. memko sana da keyifli tatiller. ohh 15 gün keyfine diyecek yok. unutma bizi.
unuturmuyum sizi arkadaşım,asıl siz beni unutmayın.merak ederim zaten her gün bir kere yoklarım.
biz unuturuz ya bize güvenme.
biz unuturuz ya bize güvenme.
Vanilla alemsin
Yalnız siz bacakları yaptırınca gelmezseniz
Vanilla alemsin
Yalnız siz bacakları yaptırınca gelmezseniz
yok yok unutmazsınız beni,seversinizz beniiiiii.ya unutursanızzzzüzülürümmmm
zamanla alışırsın merak etme.
hiç unutur muyuz ya. bir ay olsa neyse o zaman unuturuz ama 15 günde hayal meyal de olsa hatırlarız merak etme.
olmadı sil baştan yapıp yeniden tanışırız.bende nikimi değiştiirim.zaten beğenmiyordum,aceleyle aklıma gelen bir kaç tane yazdım,benzerleri var diye olmamıştı onlar.şöyle afilli bir şey yaparım bu sefer.Anjelinaa felan
kendini tekrar kabul ettirebilecek misin ki bize. biz seni unutmayız merak etme değiştirme üyeliğini arkadaşım. sonra tekrar nasıl gül olasın. benim gibi menekşeye talim mi edeceksin.
sizi kandırmak için yapmıştım zateninsan sevildiğini bilse bile duymak(okumak)istiyor yinede.
seni seviyorum/seviyoruz memko.
olmadı sil baştan yapıp yeniden tanışırız.bende nikimi değiştiirim.zaten beğenmiyordum,aceleyle aklıma gelen bir kaç tane yazdım,benzerleri var diye olmamıştı onlar.şöyle afilli bir şey yaparım bu sefer.Anjelinaa felan
Nickini degistirsen de biz seni bacaklarından tanırız ki
ah canım arkadaşım(zorakide olsa söyledin)bende seni/sizi seviyorum.ben bu motivasyonla tatili şortla geçirmekten korkuyorum.yazık insanların göz zevkini bozmayayım
hiç olur mu öyle şey ne zorlaması. pek duygularımı belli edemem ki ben.giy istediğini ya. bari tatilde düşünme. o insanları da bir daha görmeyeceksin ne de olsa. ayrıca herkes tatilde eğlencesinin peşinde kimse bakmaz bacaklarına eğer kendininkiler de çarpık değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?