Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Elcer sana keyifli yolculuklar. memko sana da keyifli tatiller. ohh 15 gün keyfine diyecek yok. unutma bizi.

istediğimi giyinme konusu biraz zor gibi.girmeden olmaz,özlerim zaten sizi

zamanla alışırsın merak etme.

hiç unutur muyuz ya. bir ay olsa neyse o zaman unuturuz ama 15 günde hayal meyal de olsa hatırlarız merak etme.

olmadı sil baştan yapıp yeniden tanışırız.bende nikimi değiştiirim.zaten beğenmiyordum,aceleyle aklıma gelen bir kaç tane yazdım,benzerleri var diye olmamıştı onlar.şöyle afilli bir şey yaparım bu sefer.Anjelinaa felan

kendini tekrar kabul ettirebilecek misin ki bize. biz seni unutmayız merak etme değiştirme üyeliğini arkadaşım. sonra tekrar nasıl gül olasın. benim gibi menekşeye talim mi edeceksin.

kendini tekrar kabul ettirebilecek misin ki bize. biz seni unutmayız merak etme değiştirme üyeliğini arkadaşım. sonra tekrar nasıl gül olasın. benim gibi menekşeye talim mi edeceksin.

sizi kandırmak için yapmıştım zateninsan sevildiğini bilse bile duymak(okumak)istiyor yinede.

Nickini degistirsen de biz seni bacaklarından tanırız ki

ah canım arkadaşım(zorakide olsa söyledin)bende seni/sizi seviyorum.ben bu motivasyonla tatili şortla geçirmekten korkuyorum.yazık insanların göz zevkini bozmayayım

hiç olur mu öyle şey ne zorlaması. pek duygularımı belli edemem ki ben. giy istediğini ya. bari tatilde düşünme. o insanları da bir daha görmeyeceksin ne de olsa. ayrıca herkes tatilde eğlencesinin peşinde kimse bakmaz bacaklarına eğer kendininkiler de çarpık değilse.

arkadaşım dünya küçük, ya karşılaşırsak .beni kesin tanırlar bacaklarımdanoda bir ayrıcalık ama değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…