Bacak dolgusu yaptıran var mı?

şimdi oturup ağlıycam sinir oldum bütün forumda resim aradım taradım yok nerde bu resimler fikir edinmek istiyorum help mee

Forum anasayfada bizim baslığın yanında ek resmi ataş işareti var. Ona tıklayınca hepsi birlikte çıkıyor eskiler. Sayfa numaralarını ben de tam bilmiyirum

ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ciddi şekilde ama hangi yöntem olmalı kime yaptırmalıyım gerçekten zor bir karar

Memkocum iyi tatiller size. Akdeniz'e mi gidiyorsunuz? Bayramdan sonra eşim gelecek biz de akdeniz turu yapacağız kıısmetse.

.tşk ederim arkadaşım kısmetse kuşadası,muğla ,o taraflara gidicez.sizede iyi tatiller şimdiden.kaçak girdim eşim beni uyuyor sanıyor.bana gece 4 de yola çıkalım diyor .ben zaten 3 te uyuyorum.

peki bi hafta sonra okul olsa mesela ?
aksam 4 e kadar okul 4 ten sonra evde yatış olsa da mı aynı şey olur ?
bi koşuşuturmaca olmadan ?

peki bi hafta sonra okul olsa mesela ?
aksam 4 e kadar okul 4 ten sonra evde yatış olsa da mı aynı şey olur ?
bi koşuşuturmaca olmadan ?

bu kişiden kişiye değişir mesela yine kendimden örnek verirsem ben ameliyatdan 1 hafta sonra dışarı çıkıp yürüdüm ama nasıl anlatsam ağrı olmasa bile ayağını uzatma ihtiyacı duyuyorsun yada otururken ayaklar sürekli asagıda olduğu için şişiyor ve rahatsız ediyor yine ayağını uzatma ihtiyacı duyuyorsun Eğer çok yorulur ve ayağını uzatamazsan ağrı yapıyor ki inan benim ameliyat ve sonram çok rahat gecti agrım yok denecek kadar azdı buna ragmen hep ayagımı uzatma ihtiyacı duydum.doktorlar 1 hafta sonra çalışabilirsin deselerde sonuçta ameliyatlı bacak insan bedeninin tüm yükünü taşıyan organ yani dinlenme süren ne kadar uzun olursa iyileşmen de o kadar kolay olur.:)

ha okulda bacaklarımdan ameliyat oldum dersen (varis ameliyatı diyebilirsin yada benim gibi bezeler vardı onları aldırdım diyebilirsin) ayağını uzatırsan yorulmazsan o zaman senin için daha kolay olur.:)

hangi yöntemle ameliyat oldunuz? senelik iznimde ameliyat olmayı düşünüyorum 9 gün yeterli olur mu?

aquafillingi özlemsr in doktoru ile konuştum yapmıyorum iyiki dedi yapan iki arkadaşı olmuş çok kötü geri dönüşü olmuş kızlar. bu arada samimi benide eklermisin arkadaşlarının arasına potansiyel silikon adayı olarak senin resimleri görmeyi çok istiyordum kısmet değil imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…