Bu kadar çok yorum yapmamın sebebi bu ameliyatı en kısa zamanda olucak olmam bu yüzden yardımlarınıza ve beni anlamanıza ihtiyacım var mesela şu resim Eki Görüntüle 776062 iki kızın bacaklarının nasıl durduğunu görüyorsunuz soldaki kızın bacakları benimkinin biraz daha düzgün hali ya da alt bacaklar dolgun olduğu için daha iyi duruyor ama ondada bir O bacak durumu var aslında tv de bu şekil bacaklar görmeyi seviyorum üstelik bu kız devamlı etek giyiyor hemde diz hizasında inanılmaz bir özgüven tabi benim için ben boru paça pantalon giyince durumun belli olmadığını düşünüyordum ama bacağı acayip düzgün 2 arkadaşım var onlarla boydan çektirdiğimiz fotoğrafta benim bacakların O biçiminde onlarınkinin dümdüz olduğunu görünce şaşırdım ona razıyım artık yeterki şu dizlerimle alt bacağımın arasını biraz yakınlaştırıyım
leyla kime ameliyat olmayı düşünüyorsun
arkadaşlar 3 gündür 2009dan beri yazılan yorumları okuyorum( kafam inanılmaz karıştı..benim de alt bacaklarım çok ince ve sanırım biraz da çarpıklık var..ahmet karacalar ve hasan fındıkla görüştüm...bu iki doktora ameliyat olan var mı??her ikisi de bana silikon dedi..silikon yaptıranlar lütfen yardımcı olur musunuz?? bu arada hacettepede tıp okuyorum kendi hocalarımı dahi düşünmemem bu doktorların şanından geliyor..acaba başka doktorlarla da mı görüşmeliyim??
Buradaki herkes yağ enjeksiyonunu tercih etmiş silikon yaptıranların bacakları garip görünüyor çok kalın ve bacağında öyle bir şeyle yaşamak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama yağ enjeksiyonunu da tekrarlamak gerekiyor bu da 3 kere ameliyat olmak 3 kere narkoz almak demek ve de erime oluyor ama eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar eğer bacaklarının nasıl olucağını merak edersen sanal doktorumuz vanillasky den yardım isteyebilirsin seni kırmaz sanırım tabi bunun için resim yüklemen gerekir bu arada görüştüğün doktorlar sana nasıl bir ücretten bahsettiler
Bu gün beni fb nin asistanı aradı yağ enjeksiyonu i
İçin 5000 lirA fiyat verdi 1 gecehastanede kalıcakmışım ben bu akşam bacaklarımın fotosunu göndericem tam fiyat vericekler bakalım hayırlısı sizce fiyat nasıl
Ankaradaki doktor mu ?
daha önce bu doktora ameliyat olanlar memnunmuydu gözünüze çarpan olumsuz bir yorum oldumu bi de avantajı nedir sizce değermi oralara gitmeme ne dersiniz. yağ enjeksiyonu neysede sonuçta büyük kısmı eriyor şu dizlerden yağ alınması işi korkutuyor beni çorba tası gibi bir çukur oluşursa dengeli alınmazda ne yaparım ben
İçin 5000 lirA fiyat verdi 1 gecehastanede kalıcakmışım ben bu akşam bacaklarımın fotosunu göndericem tam fiyat vericekler bakalım hayırlısı sizce fiyat nasıl
evet de neden şaşırdın
Ben 2.5 ay önce bu doktora yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.
bugün nebil beyin asistanı mesaj attı. çok ilgilendi tek mesajıma üç kez açıklamalı mesaj attı. üstelik fiyatıda mesajda bildirmiş ve bana duyduklarıma göre çok uygun geldi . zaten nebil beyi istiyordum. ayın 25-26 sı için haber bekliyorum direk ameliyata gidicem .(inşallah)yarın sabah tatile çıkıyorum fırsat bulduğumda tekrar uğrarım buralara ....
Merhabaaa arkadaşlar. Herkes umarım iyidir. Bayram bayram dedik o da geçti. Bayramda Fatih Ürek'e gittik kuzemlerimle. Nasıl eğlendik anlatamam. Tadı damağımda kaldı. Hep eğlence olsa hayatımız ne güzel olur.
Merhaba Arkadaslar, ben bu forumu ilk sayidan beri okuyorum.. iki binleri gectim ve en sonunda pes ettim biraktim.. Cok zamanimi almisti biraz'da yordu beni.. Ve hic birsey anlamadim cunki yaptiranlar ilk basta geri dondukten sonra aylar gectikten sonrada donmediler.. dolayisiyla kaliciligi nedir bir bilgi edinemedim. Sonrada sonlari okumaya basladim ordan'da birsey anlamadim bu seferde doktor ismi yasak ne bileyim ne.. Bir Leydi surekli dondu (onunda hakkini yemiyelim)
Ben Professor dr. Ufuk Bilkaya Insallah amaliyatimi olacagim. Bu arada kusura bakmayin ben isim yazacagim (cunku kendim arayis icindeyken ha sumu ha bu doktormu diye cok endise ettim) Neyseki aslinda ben doktor isminden ziyade iyi bir referans arayisindaydim ve maalesef kendimce'de denk gelmedim.
13 agustos Insallah doktor beyde muayne olacagim ve Insallah 15 agustos'da amaliyatim olacak.. bu doktoru secme nedenim referans degil sadece Izmirde kalacak yerimin olmasi ve bu doktorun'da Izmirde baya tanninmis olmasi..
Ben zayif degilim alt bacaklarim ince ve oranti yok. Ust bedenimden yag alinip dizlerimden ihtibaren bileklerime kadar yag enjecte olacagim ve ust bacaklariminda bazi yerlerine istiyorum o'da muayne gunu belli olur herhalde.
Kessinlikle amaliyat sonrasi tecrubelerimi buraya yazacagim Insallah. Cok korkuyorum (anestiden) ve bir o kadar'da heycanliyim.
Saglicakla Kalin..
Yağ enjeksiyonu sizin tercihiniz mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?