Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar 3 gündür 2009dan beri yazılan yorumları okuyorum ( kafam inanılmaz karıştı..benim de alt bacaklarım çok ince ve sanırım biraz da çarpıklık var..ahmet karacalar ve hasan fındıkla görüştüm...bu iki doktora ameliyat olan var mı??her ikisi de bana silikon dedi..silikon yaptıranlar lütfen yardımcı olur musunuz?? bu arada hacettepede tıp okuyorum kendi hocalarımı dahi düşünmemem bu doktorların şanından geliyor..acaba başka doktorlarla da mı görüşmeliyim??

leyla kime ameliyat olmayı düşünüyorsun

leyla kime ameliyat olmayı düşünüyorsun

ben çok araştırmadım ama kayseri de saffet örs ün ismini duydum ankara da onep olabilir diye düşünüyorum kayseri de kardeşim var o yüzden daha çok işime geliyor saffet örs dememin sebebide şu ki daha önce bunak isimli bir üyeye bu ameliyatı yapmış olması başka sebebi yok bunak ta çok memnun değildi sanırım ama 2 ay önce 2 doktorla görüştüm birisi hafif eğrilik var ama bir şey yapamam diğeride bacakların çarpık değil sporla düzelt dedi yani daha önce iç yapmamışlar nasıl olucağını bilmiyorlar sanırım tüm doktorlar yapmıyor bu ameliyatı onep in avantajıda şu vücuttan alınan yağları donduruyorlar sonradan rütuş yaptırmak için her defasında lipo olmuyorsun ve sanırım lipo çok acı verici bir yöntem artık hangisi aklıma eserse onu yaptırıcam çok fark varmıdır bilmiyorum doktordan doktora.

Buradaki herkes yağ enjeksiyonunu tercih etmiş silikon yaptıranların bacakları garip görünüyor çok kalın ve bacağında öyle bir şeyle yaşamak ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama yağ enjeksiyonunu da tekrarlamak gerekiyor bu da 3 kere ameliyat olmak 3 kere narkoz almak demek ve de erime oluyor ama eskisi gibi olmayacağını söylüyorlar eğer bacaklarının nasıl olucağını merak edersen sanal doktorumuz vanillasky den yardım isteyebilirsin seni kırmaz sanırım tabi bunun için resim yüklemen gerekir bu arada görüştüğün doktorlar sana nasıl bir ücretten bahsettiler

Yaparım tabi ki.

Bu gün beni fb nin asistanı aradı yağ enjeksiyonu i
İçin 5000 lirA fiyat verdi 1 gecehastanede kalıcakmışım ben bu akşam bacaklarımın fotosunu göndericem tam fiyat vericekler bakalım hayırlısı sizce fiyat nasıl

daha önce bu doktora ameliyat olanlar memnunmuydu gözünüze çarpan olumsuz bir yorum oldumu bi de avantajı nedir sizce değermi oralara gitmeme ne dersiniz. yağ enjeksiyonu neysede sonuçta büyük kısmı eriyor şu dizlerden yağ alınması işi korkutuyor beni çorba tası gibi bir çukur oluşursa dengeli alınmazda ne yaparım ben

Ben 2.5 ay önce bu doktora yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.

Merhabaaa arkadaşlar. Herkes umarım iyidir. Bayram bayram dedik o da geçti. Bayramda Fatih Ürek'e gittik kuzemlerimle. Nasıl eğlendik anlatamam. Tadı damağımda kaldı. Hep eğlence olsa hayatımız ne güzel olur.

Son düzenleme:
Ben a.k ya ameliyat olmayı düşünüyorum ama silikon olsun istiyorum yağ enjeksiyonuna göre risk daha mı fazla acaba

evet de neden şaşırdın

Ben 2.5 ay önce bu doktora yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.

ben zam gelecek dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi?

yıl ortasında zam mı olur. yıl başında da zam yaparlar artık güzel bacak benim için yaptığım resimlerden ibaret kalır.

bugün nebil beyin asistanı mesaj attı. çok ilgilendi tek mesajıma üç kez açıklamalı mesaj attı. üstelik fiyatıda mesajda bildirmiş ve bana duyduklarıma göre çok uygun geldi . zaten nebil beyi istiyordum. ayın 25-26 sı için haber bekliyorum direk ameliyata gidicem .(inşallah)yarın sabah tatile çıkıyorum fırsat bulduğumda tekrar uğrarım buralara ....

iyi tatiller. doktorun adını hiç duymamıştım. her şey gönlünce olsun.

Merhabaaa arkadaşlar. Herkes umarım iyidir. Bayram bayram dedik o da geçti. Bayramda Fatih Ürek'e gittik kuzemlerimle. Nasıl eğlendik anlatamam. Tadı damağımda kaldı. Hep eğlence olsa hayatımız ne güzel olur.

keşke olsa ama mümkün değil. sen kısa sürecek eğlencenin tadını çıkarmaya bak. tatilin bir bitsin hele gürültülü, hızlı, yorucu şehir hayatı kollarını açmış seni bekliyor olacak.

Allah yardımcın olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki forumda kafan cok karışıyor cok fazla muhabbet içeren yazışma var benimde basım dondü yararlı bişeyler bulmaya çalışırken bende bu ay sonunda yağ enjekte ettirilem bacak eğriliği icin anesteziden cok korkuyorum 3 saat sürecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…