ak istanbulda amyleenin doktoru. ismini özelden yazarım. tam bu fiyat mıydı emin olamadım biri daha yaptırdı sanki bu fiyata. amylee daha yüksek bir ücrete yaptırdı onun başka işlemler de varmış. estetik cerrah neden çirkin olsun ki o kısmı anlamadım canım ama çok samimi değil ikicanımvardan dikiş izlerini yok etmek için para istemiş. sanki kadın kendi mi yaptı o izleri senin yaptığın operasyonun sonucu o. rötuş için de para istiyorsa hiç şaşırmam.
Op. Dr. Oytun dil - www.kozmetikcerrahi.com
selam arkadaslar,yakında dönücem yine,bu sıtede tüm dolgu maddeleri ile ilgili bilgi var
suan Türkiyedeyim,henüz hicvir doktor ile görüsemedim,gelismeleri yakında yazarım..
aquafilling le ilgili duzduklarım üzdü beni..önceden alerji testi imkanı olsa keske...
tesekkür ederim esrabuket..o dr a gitmiyorum zaten ama bilgilendirdigin icin sagol.o sayfada tüm dolgularla ilgili bilgi oldugu icin paylastım..bugün izmirden to...al.. diye bi doktorla telefonda görüstüm.aquafilling sorunsuz bi yöntem dedi..yag enjeksiyonu ile kombine de yapıyomus.yarın randevum var,gelismeleri yazarım..sevgili arkadasım bn de bu drdan bahsedıodum.tam denk geldi.yukarıda bahsettgm olumsuzlukları oku ondan sonra karar ver bnce cnm
Arkadaslar ben h.f la görüşmüştüm mail yoluyla diz içlerine liposoctuion ve küçük bir silikon protez yerleştirmek uygun olanı demişti fiyat olarakta 4500 Euro dedi.fakat bana bu hem maddiyat olarak hemde silikon saglık acısından pek uygun gelmedi.ogrenmek istediğim yağ enjeksiyonu ve diz içlerine liposoctuion yaptırmanın fiyatı nedir,ve doktoru silikon dediği halde yağ enjeksiyonu yaptırıp buda yeterli oldu diyen varmi??
cevabınız için çok teşekkürler.peki sizde diz içinden liposoctuion yaptırmışmıydınız acaba öğrenebilirmiyim.Bahsettiğin doktor benim ameliyatımı yaptı. Silikon önerdi yağ enj. da olur dedi. Çok zor karar verdim. Yağ enj. ile tam dolgunluk sağlanmadı tabii ki ama memnunum. Fiyat kaç bölgeden yağ aldığına göre değişiyor sanırım. Ben 7000 lira ödedim ama forumdan 5000 lira ödeyenler de var aynı doktora.
cevabınız için çok teşekkürler.peki sizde diz içinden liposoctuion yaptırmışmıydınız acaba öğrenebilirmiyim.
Evet, Diz içinden alınması rahatlatıyor tabii. Parantezlik vardı. Fotograflarım var albümde.
sansıma kimsecikler yok forumda...caresizz kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?